blázen:VOLNO

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - blázen:VOLNO  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> blázen:VOLNO
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
blazen

PříspěvekZaslal: čt září 15, 2011 1:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dvacetiminutovka na půdě (je tam šikovnej trám :D )

shyby na prstech 5x4 - každá série těžká, ale ta poslední
nějaký to držení na prstech (pravý úhel v loktech) - cca 4x15 sec., vždycky se vytáhnu na/nad pravý úhel a jak už nemůžu, tak pomalu ruce narovnávám, je to vynikající vražda horních lat a v kombinaci se shybama mám dneska laty pěkně kompletně procvičený

záda a úchop na kaši každopádně shyby mě hodně potěšily, nečekal jsem, že v plným rozsahu jich dám tolik a dokonce u toho nespadnu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
blazen

PříspěvekZaslal: pá září 16, 2011 4:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lehčí trénink, aby se neřeklo...

shyby na prstech 4x3 - dneska to bylo slabší
držení 4x15s. - obzvláště vypečené, oproti včerejšku se mi dařilo držet se přitáhnutý výš
zadní kliky 3x15
blazen

PříspěvekZaslal: so září 17, 2011 9:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

turnaj - odehrál jsem těžkých 8 zápasů, pak jsem musel valit na brigádu... kde mi dalších 6 hodin stání a dřepění zrovna v regeneraci nohou nepomohlo...
blazen

PříspěvekZaslal: po září 19, 2011 4:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

po 3 týdnech trochu polechtat

MT
8x 60kg
5x 70kg
5x 80kg
5x 80kg
5x 80kg
8x 60kg

už v úplně první sérii jsem si strhl na obou rukách zahojený mozoly, takže fajn začátek jináč 80kg dost těžký, rezerva všude tak 1 op., s technikou jsem byl spokojený... bývalo i hůř :)

bench s JČ
10x 12kg
6x 16kg
5x 20kg
5x 24kg
6x 22kg
6x 22kg
6x 22kg
8x 16kg

uf uf... ale dobrý, očekával jsem horší výkon

shyby
5x (nadhmat)
4x (úzký paralel)
4x (ú.p.)
3x (n.)
4x (ú.p.)

no nic, když budu mít možnost, tak budu zatím shybovat na úzkém paralelu, tam ty záda cítím pracovat nejlíp (zvlášť při stopce nahoře )

tlaky na ramena s JČ
10x 12kg
8x 16kg
8x 16kg
6x 16kg

síla klesla výrazně : ( doufal jsem, že to bude lepší, ale tak aspoň jsem pěkně procítil střední delty no :)

přítahy JČ (s opřením o koleno)
10x 16kg (x2)
10x 16kg (x2) + 10x 12kg (x2)
10x 16kg (x2) + 8x 12kg (x2)

měla tu být spodní kladka ale byla obsazená (nechtělo se mi střídat se :D ), tak jsem jebnul přítahy a po těch shybech to bylo žůžo labůžo... první shazovačka mě přesvědčila, že umřít se dá i v posilovně druhá už byla totálně nadoraz, laty nafouknutý jak nikdy, pot ze mě tekl po litrech a vedle cvičící slečna se na mě dívala pohledem "proč si rovnou neustřelí palici?" jednou za čas jsou ty přítahy fajn, ale pravidelně to určitě zařazovat nebudu, na to nemám a dokonce mi to dneska (přesto, že to bylo pro mě silově těžký) technicky moc dobře sedlo, takže fakt bomba cvik a po odcvičení jsem z toho měl druhý Vánoce

tlaky hlavou dolů (cca 35°)
10x 16kg
8x 16kg
10x 14kg

buď musím zmenšit úhel lavičky nebo to vyřadím úplně, protože s mojí dokurvenou křivou páteří jsem se tady zase nějak špatně usádlil a začalo mě z toho bolet v kříži (prostě v té oblasti)... bolí to i teď, už se mi to jednou stalo, tak to doufám zase do zítřka přestane, aspoň si budu dávat pozor já blbec... kurňa

spodní kladka
10x 30kg
10x 35kg
10x 40kg
10x 40kg
10x 40kg

tohle sedlo fakt moc pěkně

tlaky na ramena (stroj) v sedě
10x 25kg
10x 30kg
8x 30kg
7x 30kg

protisměrky
10x 15+15kg
10x 15+15kg
8x 15+15kg + 10x 10+10kg

rozpažování ve stoje
12x 6kg
10x 6kg

ramena už taky na kaši :D

tricepsové kliky na bradlech
6x
3x

při druhé sérii u 3. op. jsem si nějak dodrbal triceps jakoby u loktu a začalo to celkem slušně bolet, tak jsem to radši vzdal než abych to tlačil na sílu a dokurvil si to úplně... po pár minutách naštěstí bolest ustala a rozsah pohybu ruky už byl taky v pohodě

biceps s JČ (s vytáčením předloktí)
5x 12kg (x2)
5x 16kg (x2)
5x 14kg (x2)
6x 12kg (x2)

silově nic moc, ale z pumpovacího hlediska dobrý :)

triceps kladka (lomený adaptér)
15x 15kg
10x 25kg
8x 35kg + 8x 30kg + 10x 25kg
8x 30kg + 8x 25kg + 10x 20kg + 15x 15kg

nechápu, proč jsem se dřív drbal s lanem, když s normálním adaptérem je to 100x lepší, pumpa jak sviňa a to shazování bylo úplně úžasný

biceps na kladce (rovný adaptér)
10x 15kg
8x 25kg + 8x 20kg + 8x 15kg

spíš jsem měl jít na skotovku, kde jsem nebyl 100 let, ale tohle taky nebylo špatný :)

leg press
20x konstrukce
15x +25kg
12x +50kg
10x +75kg
10x +75kg
10x +75kg
12x +50kg

že mám slabý nohy to vím, ale až takhle? no vzhledem k tomu, že dřep neudělám ani s vlastní vahou tak, abych nekulatil záda (a dřepovat sotva na paralel se mi fakt nechce), tak legpress bude asi no. 1 cvik na nohy... hacken dřepy můžou jít do řiti, tohle je milionkrát lepší, akorát jsem z toho měl vždycky respekt :)

zákop ve stoje (každou nohou zvlášť)
8x 10kg (x2)
8x 10kg (x2)
8x 10kg (x2)

hmm, takhle jsem hamy ještě necítil.. resp. při zákopu v leže se zapojuje jiná část, ale ve stoje posiluju přesně to, co potřebuju posílit :)

výpony ve stoje
15x 30kg
15x 40kg
15x 50kg

fajnové, pumpovací

předklony na stroji
20x 40kg
12x 50kg
10x 60kg
10x 60kg + 15x 50kg + 20x 40kg
10x 55kg + 15x 45kg + 20x 40kg

tady už jsem chtěl jen důstojně umřít

+ 15 zkracovaček, to už bylo jen silou vůle

čas: 125 minut

tak co říct od začátku do konce jsem nestíhal s dechem (pauzy 90 vteřin u MT, benče a legpressu, zbytek 60 vteřin), asi mám čím dál horší fyzičku :) ale po 3 týdnech necvičení v posilovně jsem to celkově čekal silově horší, což mě teda dneska příjemně překvapilo... no a technicky byly všechny cviky taky povedený takže supr trénink :)
teď bude následovat další 3-týdenní pauza (možná se během ní ještě v posilovně jednou ukážu) a pak bych měl najet na lehčí 2x týdně trénink, abych se trochu silově vrátil tam, kde jsem byl :)
Draper

PříspěvekZaslal: po září 19, 2011 4:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty vole takhle jsem v zivote neroloval ani ve svem logu
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po září 19, 2011 4:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

:D:D:D:D novej magor? ne... zabil se a 3 týdny bude regenerovat... máš se co učit :D
blazen

PříspěvekZaslal: po září 19, 2011 4:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper: to protože ty píšeš 10 sérií x 10 opakování, já píšu každou sérii pod sebe, aby to vypadalo že jsem něco dělal ve skutečnosti je tam nějakých 88 (+ 8 "dvojitých") sérií, no na tebe ještě zdaleka nemám
blazen

PříspěvekZaslal: po září 19, 2011 4:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza: nezabil, jenom teď není možnost jít do posilovny ale vás dva teda po dnešku obdivuju ještě víc (a to mluvím jen o přítazích), kdyby bylo venku vedro jako bylo celý léto a já cvičil tohle tak asi fakt umřu
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po září 19, 2011 4:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já u toho umírám, když je zima. Vedro mi regulerně přidává 15% staminy... ikdyž asi ubírá sílu a koncentraci. =) ale je prdel číst, že to cvičil někdo další a chcípal u toho taky... určitě to zařadíš mezi svá předsevzení do roku 2012 a budeš to cvičit
blazen

PříspěvekZaslal: po září 19, 2011 4:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

:) tak jednou za čas to určitě zařadím, ale rozhodně ne pravidelně jako vy dva :D ale je to fakt super, takhle mi to ještě nesedlo (už jsem to párkrát zkoušel), asi potřebuju laty trochu předvyčerpat a až potom dát tohle, abych to cítil fantasticky jako dneska
Draper

PříspěvekZaslal: po září 19, 2011 4:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vsak v pohode, alespon se toho nebojis jak nekteri, co si daji jednu serii navic mimo plan a nedej bohu do selhani a uz maji tezkou depresi z toho, ze jsou pretrenovani
blazen

PříspěvekZaslal: po září 19, 2011 4:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to né no... ani dnešní 2 hodiny v posilovně se mnou fakt nehnou, že mi to každou další minutu cvičení zvýší vylučování kortizolu o 0,65492 % a rozpadnou se mi svaly :D
mně osobně spíš přijde, že tohle řeší nejvíc lidi (hlavně ti mladí kluci, co začínají posilovat), co by měli pořádně makat a cvičit základní cviky a ne šmrdlat biceps + triceps a jít za 40 minut domů aby se nedostali do těžkýho katabolismu apod.
blazen

PříspěvekZaslal: st září 21, 2011 7:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

včera příjemná, ale trochu omezující svalovka každého svalového vlákna na těle
a od 8 večer do 7 ráno v práci (sklad v hypermarketu)... za směnu jsem ušel (většinou s plně naloženým paleťákem) přibližně milion kilometrů, což s bolavýma lýtkama a hamstringama připomínalo mučení
ale o půlnoční přestávce jsem si stihl dát 4x5 shybů na prstech, krásně mi to protáhlo a uvolnilo záda
blazen

PříspěvekZaslal: čt září 22, 2011 8:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nečekaných 6 hodin v práci mě slušně vyčerpalo, chtěl jsem dneska a zítra trochu víc máknout doma a venku, ale tak nevadí... zítra dám něco lehčího před sobotním posledním turnajem v nohecu

dneska, abych se necítil tak špatně , výpony ve stoje 3x50
blazen

PříspěvekZaslal: pá září 23, 2011 2:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kliky 3x25
zadní kliky 2x20
výpady
výpony ve stoje 3x50
body prop
plank

a moc protahování

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - blázen:VOLNO Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: