Divnej Drejprd

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 107, 108, 109 ... 225, 226, 227  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Divnej Drejprd
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Arnie_one

PříspěvekZaslal: po září 19, 2011 11:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Drapere, vyléči si pacičku a já si přijedu s tebou zatrénovat, myslím to v dobrým.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: po září 19, 2011 2:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza: ty ses magor ja ne :), ale ted jsi me fakt pobavil, ale zase neprehanej, kvuli tobe se to dnes nejak tahlo Kdybys prisel kdyz jsem zrovna jel tu prvni 4-serii, tak bych te asi ani nepozdravil, protoze by mne to vzalo tak 2 drahocenne sekundy ), zbytek uz byl v klidku :)
Jo a peknej bench, sice nevim, kolik tam bylo, ale vypadalo to krute, osa byla nalozena prakticky od kraje ke kraji :)

Arni: vsak bezevseho a ani by me nanapadlo, ze bys to myslel nejak ve zlem
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po září 19, 2011 2:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Už jsem ve škole zas =) takže sem si i zapsal poctivě log... si to tam najdi =) Taky sem si říkal.... sem si u toho vzpomněl na jednoho borce od nás, co říkal, jak dřepuje s plnou osou :D měl tam 10ku a 6 5kg na každý straně asi :D Tak já dnes benchoval taky s plnou osou.... ale dobrý ne, na to jaká anorektička jsem

Co rehab? Při tý chůzi na pásu vypadalo koleno úplně v pohodě
Draper

PříspěvekZaslal: po září 19, 2011 2:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten bench sel nahoru docela lehce, co si pomatuji par mesicu zpet, tak jsi tam mel stejnou vahu nebo o 5kg vic pri BW o minimalne 8-10kg vyssi a nedal jsi to ne?

Koleno: Jo ta chuze ani kole mne problem nedelaji. Dnes jsem tam byl cca hodinku, s hybnosti pry problem snad nebude, ale koleno je dost nestabilni a na tom musume zapracovat. A taky trochu problem s otokem te zranene nohy, takze nemam nosit ponozky a mam mit nohu co nejvice ve vodorovne poloze. Ale dava tomu velke sance na normalni funkcnost.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po září 19, 2011 3:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

115kg jsem tam zkoušel snad a měl jsem 90kg =) Teď o 8kg míň a 2 měsíce během diety jsem necvičil kozy s vahou nad 50kg... a pak že se při dietě ztrácí síla, blbost :D Navíc já se teď snažím cvičit úplně jinak.. cejtit svaly a vědět vždy co cvičím a proč. Jde to nahoru i přesto, že váhu držím... na podzim tě doženu snad :D:D:D

Takže se budu těšit, až začneš dřepovat =)
Poman

PříspěvekZaslal: po září 19, 2011 4:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

RAT

PříspěvekZaslal: út září 20, 2011 9:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
guruhonza: ty ses magor ja ne :), ale ted jsi me fakt pobavil, ale zase neprehanej, kvuli tobe se to dnes nejak tahlo Kdybys prisel kdyz jsem zrovna jel tu prvni 4-serii, tak bych te asi ani nepozdravil, protoze by mne to vzalo tak 2 drahocenne sekundy ), zbytek uz byl v klidku :)
Jo a peknej bench, sice nevim, kolik tam bylo, ale vypadalo to krute, osa byla nalozena prakticky od kraje ke kraji :)

Vy ste teda dvojka :) Na vás se budu muset přijít někdy podívat

Teda ty tvoje megaserie...jako polývá mě horko jen to čtu Nemáte někdo kousek Plutonia? Třeba je to to jediný, co dokáže tohohle Suprmena aspoň trochu přibrzdit
Arnie_one

PříspěvekZaslal: út září 20, 2011 9:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

RAT:

brzdi mladej, vstupenky na vystoupení prodávám já
Beast34

PříspěvekZaslal: út září 20, 2011 10:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Arnie_one napsal:
RAT:

ehm... RAT je slecna
Arnie_one

PříspěvekZaslal: út září 20, 2011 10:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak mladá, internetu se nedá věřit
Máča

PříspěvekZaslal: út září 20, 2011 10:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak se tak dívám na ty tvoje poslední tréninky, tak si říkám, že kdybys měl zdravou tu nohu, tak by byl pro tebe crosfit jak dělanej. Nebo nelákalo by tě to?
Draper

PříspěvekZaslal: út září 20, 2011 11:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Máča napsal:
Jak se tak dívám na ty tvoje poslední tréninky, tak si říkám, že kdybys měl zdravou tu nohu, tak by byl pro tebe crosfit jak dělanej. Nebo nelákalo by tě to?

to vis ze by me to lakalo, zkombinoval bych silu, objem a fyzicku, coz by bylo uplne idelani. Tohle takovy cross fit po mem :)

RAT: My te taky radi uvidime :)
RAT

PříspěvekZaslal: út září 20, 2011 11:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Beast34 napsal:
Arnie_one napsal:
RAT:

ehm... RAT je slecna

správně, Beast získává zlatého bludišťáka!
Draper

PříspěvekZaslal: út září 20, 2011 12:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

20/9

superserie:
sikmy bench na MP + pritahy VC
20x10x70kg + 20x10x90kg
(27:40)

superserie:
uzky bench press + bicepsovy zdvih JR - kladivo
10x10x70kg + 10x10x (20+20kg)
(47:55)

tlaky na MP v sede pred hlavu
20x10x60kg
(1:14:40)

mrtvy tah s JR
10x10x (40+40kg)
(1:28:35)

cas: 1 hodina 28 minut (17 sekund 70 setin:) ) 90 serii

zdvihy nohou v sede
10x15

predklony na stroji
5x20x55kg

kolo
20 minut

pas (chuze do kopce)
30 minut (3,3km, 6,6km/h, 15%)

-absolutne fantasticky trenink. Hned v 7 rano posilka narvana a lavicka na BP a 20ky JR byly obsazene, takze jsem chtel dat jen SS pritahy a sikmy bench na MP 10x10, prnich 5 serii byly nejaky tezky a vubec me to nebavilo, ale pak, vubec nechapu proc, jak kdyz do me streli, nabil jsem se neskutecne energii a kazda dalsi serie lehci a lehci i presto, ze jsem zvysoval tempo (dokonce ty posledni serie byly lehci a technictejsi nez tech prvnich 5), dokonce jsem v polovine u nekterych serii i 5kg pridal, pak to ale zase sundal. Slo to tak krasne, ze z toho nakonec bylo 20 serii benche a 20 serii pritahu v SS za celkovy cas 27:40. Nejvic jsem asi ztratil na zacatku, protoze jsem se do toho nemohl dostat, pak ale parada. Pote uz byla volna lavicka i cinky, takze klasikca uzky bench a kladiva, pak jsem sel na ramena s tim, ze uz budou KO a ze ani tech 10 serii nedam, ale pripada mne, ze sila v nich roste a nebo mozna vytrvalost i presto, ze je cvicim kazdy den, takze nakonec z toho bylo take 20 serii. Posledni cvik mrty tah s JR, coz byla silena pumpa celeho tela, takhle jsem to u tohoto cviku snad jeste nikdy necitil. Ty blbosti jako kladky a jine doplnky uz pomalu omezuji, protoze davam vice aerobky.
Arnie_one

PříspěvekZaslal: út září 20, 2011 12:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drapere, neprehanis ten multak ?

To si teda s rovnym pohazujes na serie s 2 stovkama.

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 107, 108, 109 ... 225, 226, 227  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: