|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
8Shade

|
Zaslal: ne září 18, 2011 1:23 pm Předmět: Re: . |
|
|
| Mravenec1 napsal: | | Mě pořád nejde do hlavy, jak se můžeš dostat k takovým vahám během tak krátký doby. |
svalová paměť... on už na takových vahách v minulosti byl...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Culda13
|
Zaslal: ne září 18, 2011 6:57 pm Předmět: |
|
|
ten MT s jedním opakováním jedeš se 100% max. váhou nebo máš rezervu? _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
Eros
|
Zaslal: ne září 18, 2011 7:37 pm Předmět: |
|
|
myslim si ze frei v minulosti byl na mnohem vetsich vahach  a rezervu bude mit velkou ......
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: ne září 18, 2011 10:01 pm Předmět: |
|
|
Chtel bych se zeptat na to Go Pro, teda spis konkretne na palatinosu. Je tam je opravdu ten nizsi GI nejak, jakkoliv, znat? A mezi nama, neni pro tebe, jako pro chlapa, co nabira svaly skoro bez tuku, ta palatinosa trochu zbytecna? Je mi po tom hovno, tvoje penize, tvoje vec, ale jen se mi zda, ze tobe by gainer na bazi malty mozna poslouzil i lepe, ale jako vzdelany a zkuseny v oboru mi to treba ozrejmis jinak. Treba je to nakonec v tom pomeru co je v tom gaineru i jedno. Fakt nechci drzkovatt, jen me to zajima. Dik. _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: ne září 18, 2011 10:58 pm Předmět: . |
|
|
trojboj mám 450 kg na váhu 80 kg 115 + 175 + 160 (4 opakování, dřep jsem nikdy nedělal na max), ale teď to bylo na max, však je tam o 10 kg více než před 5 dny :)
Go Pro 30: Je to lepší a to hned ze dvou důvodů. Když se podíváš na můj log např. z roku 2009, kde jsem také honil kila a pil normálně protein s glc/maltodextrinem, šlo to celé daleko více do tuku. Nyní jsem nabral nějakých 9-10 kg za necelých 8 týdů v takřka předzávodní kvalitě. Co se týká samotného efektu palatinosy, ten je také znát. Pamatuju, že po tvrdých trénincích, když jsem tam dal hned protein + glc/maltu, tak se mi kolikrát stalo, že než jsem uvařil jídlo, či vůbec došel z fitcentra, měl jsem nepříjemnou hypoglykémii, třes v rukou, studený pot na čele atd. Tady po tom koktejlu Go Pro cítím i 40 min, že jsem plný živin, protože nejprve nastupuje glc a samozřejmě malta a po tom ta palatinosa. Takže jsem v klidu nasycený cca 40 min, než dojdu a udělám si jídlo. Díky tomu jsem tohle mohl užívat i jako svačinu přes den a měl jistotu, že to není jen sladký cukr, který se mi hned uloží a budu z něj mít hypo do 15 minut.
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: út září 20, 2011 10:01 pm Předmět: . |
|
|
Dnes jsem si dal fantastický trénink v Primě v Karlových Varech s Michalem Richterem es (k)em, byl opravdu parádní, jedna tvrdá série za druhou. Měl jsem i dobrou sílu a hlavně všichni mají srovnání s váhami grün, ale zase mám alespoň představu, jakou sílu mám za 8 týdnů oproti závodění v mládí, kdy jsem se v tomto fitku připravoval.
Trénink:
benchpress
1x15x50 kg
1x12x70 kg
1x10x80 kg
1x8x90 kg
1x4x100 kg
1x2x105 kg
1x1x110 kg (již byla dopomoc)
1x10x80 kg
dřep
1x15x50 kg
1x10x70 kg
1x8x80 kg
4x4x90kg
1x8x80kg
benchpress s úzkých úchopem
1x12x50 kg
4x8x60 kg
stahování horní kladky úzkých úchopem
3x10x62,5 kg (plný stojan)
výpony na přístroji
1x12x65 kg
3x10x90 kg
Protože je to dnes přesně 8 týdnů, co cvičím, přidávám i fotografii. Nakonec jsem za 8 týdnů nenabral 10-12 kg svalové hmoty, ale nabral jsem za 8 týdnů 9 kg čisté a kvalitní svalové hmoty. Zítra doplním i obvyklý jídelníček a podrobný rozpis dávkování supleentů, který se mi za ty 2 mě+síce nejívce osvědčil. Nejsem teď na svém počítači, ale u mamky v KV.
Forma:
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: út září 20, 2011 10:36 pm Předmět: |
|
|
Dneska to sedlo. Těším se příště zas a přeju další úspěchy v nabírání. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
Zaslal: st září 21, 2011 12:49 pm Předmět: |
|
|
LOL - nečůrejte ve sprchách  Co to tam máte za ceduli? Snad se píše "nemočte" . No to je jedno...
Lidi jako Freimen mě trošku kakaj (abych použil místní terminologii). X let necvičí - pořád má slušnou formu. Pak si dá pár tréninků a je z něj korba. Život je tak nespravedlivej... Každopádně nezbývá než pochválit, dobrá prácička. _________________ Šťasten ve svém šílenství hlupák objal Ďábla.
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: čt září 22, 2011 11:46 am Předmět: . |
|
|
Tak jsem opět zpět v Praze a dnes ráno jsem si dal pěkný trénink se slušnými váhami. Je vidět, jak tělo po neustálém fullbody a menším rozsahu opakování najednou krásně reaguje na série s vyšším počtem opakování. Zároveň cítím, přes dobrou techniku, na kterou kladu u sebe i ostatních důraz, že začínám tu vysokozu frekvenci tréninků (zejména mt a dřep) i těch nabraných 9 kg cítit malinko v zádech a vzhledem k tomu, že zlepšení v maximálních silových výkonech se dísáhne dost dobře i tím, že se zařadí na nějaký čas méně komplexní cviky a více kulturistický trénink, možná to trochu změním.
Trénink:
mrtvý tah
1x15x40 kg
1x10x60 kg
1x8x70 kg
1x6x80 kg
2x4x90 kg
3x5x80 kg
shyby
4x6
přítahy velké činky k bradě
1x12x30 kg
1x10x40 kg
3x8x50 kg
upažování v předklonu s jednoručními činkami
3x10x7 kg
střídavé zdvihy jednoruček ve stoje
1x10x14 kg
3x8x16 kg
zdvihy EZ s oporou loktů
2x12x25 kg
1x12x20 kg
břicho
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: čt září 22, 2011 6:43 pm Předmět: . |
|
|
Jak jsem slíbil, doplňuji dnes i jídelníček, který jsem po celou dobu vždy v tréninkový den dodržoval. Mezi největší překvapení patří Go Pro v srpnu, který jsem dal za 4 týdny a pořád zůstal v perfektní kvalitě (tedy naprosto rozdíl od jiných gainerů založených na jednoduchých cukrech) a v průběhu září Gluta 100, ještě nikdy jsem necítil tak znatelné zkrácení regenerace jako po tomhle suplementu. Z jídla jsem jednoznačně celou dobu užíval hlavně hovězí a potvrdil si jeho nesrovnatelně vyšší kvalitu i vliv na anabolismus oproti kuřecímu masu, na kterém jsem dříve závodil roky.
Jídelníček v tréninkový den:
snídaně
Extrifit WPC 80 (odměrka), Go Pro odměrka
Extrifit Beef amino 4 tbl.
Bonavita instatní ovesná kaše
čaj
trénink
po tréninku
2 odměrky GO Pro 30 (srpen)
2 odměrky WPC 80 + 15 g glutaminu + 10 g glukózy (září)
creapure 5 g
oběd
hotovka v menze obvykle kuřecí nudličky na medu s americkými brambory, o víkendu tuňák s rýží
svačina 1
cottage Madeta s pažitkou 150 g, 2 ks celozrnného pečiva
svačina 2
Go Pro 30 / WPC 80 s glukózou + glutamin 15 g + creatin 5 g
večeře
hovězí zadní 150 g, pytlík rýže
večeře 2
vělký bílý jogurt Zott 380 g
Ano, užívám nejvíce suplementů za celý život, ale ten původní záměr se naprosto vyplatil, protože 9 kg v takovéhle kvalitě jsem neměl od doby, co jsem přestal závodit.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt září 22, 2011 6:53 pm Předmět: |
|
|
Luky, není to taky tím, že ta hmota prostě v 25 letech vypadá jinak, než perfektně udělaná hmota před několika (5 ?) lety, kdy jsi přestal závodit a Tvé tělo nebylo ještě na takovém fyzickém stupni vývoji?
EDIT: Teď to myslím co se do přirozené vlastní hmoty týče. Např. u kluk, který bude jen rekreačně sportovat pro zdraví, bude jeho hmota v 25 letech jiná, než 5 let nazpátek. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|