|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
papaya

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Moocha

|
Zaslal: so září 17, 2011 9:33 am Předmět: |
|
|
Dyť se na tu ruku podívej.. Buď má nějakej zdravotní problém, nebo si ji prohnal jehlou.. To fakt nevim. Každopádně na Heatha letos (dle mého amatérského názoru) nemá vůbec šanci.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so září 17, 2011 9:36 am Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | Dyť se na tu ruku podívej.. Buď má nějakej zdravotní problém, nebo si ji prohnal jehlou.. To fakt nevim. Každopádně na Heatha letos (dle mého amatérského názoru) nemá vůbec šanci. |
A nebo photoshop, protože ten biceps je divně rozmazaný - a tou úpravou si snad nikdy nemůžeš být jistej, těžko se to kolikrát rozeznává od skutečnosti, to je potřeba vidět orig fotku. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: so září 17, 2011 9:38 am Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Moocha napsal: | | Dyť se na tu ruku podívej.. Buď má nějakej zdravotní problém, nebo si ji prohnal jehlou.. To fakt nevim. Každopádně na Heatha letos (dle mého amatérského názoru) nemá vůbec šanci. |
A nebo photoshop, protože ten biceps je divně rozmazaný - a tou úpravou si snad nikdy nemůžeš být jistej, těžko se to kolikrát rozeznává od skutečnosti, to je potřeba vidět orig fotku. |
prosímtě spadl jsi z židle na hlavu? To jsou několik desítek minut staré fotografie, myslíš si, že Igor Kopček i všechny zahraniční servery upravily všechny fotky Jaye ? Viděl jsi někdy, jak vypadá zranění svalu/abces, kdy se ti krev rozlije do podkoží, nateče a udělá se ti jedna velká rozteklá modřina? To jsou příspěvky
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so září 17, 2011 9:40 am Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: |
prosímtě spadl jsi z židle na hlavu? To jsou několik desítek minut staré fotografie, myslíš si, že Igor Kopček i všechny zahraniční servery upravily všechny fotky Jaye ? Viděl jsi někdy, jak vypadá zranění svalu/abces, kdy se ti krev rozlije do podkoží, nateče a udělá se ti jedna velká rozteklá modřina? To jsou příspěvky |
Nevěděl jsem, že to jsou několik desítek minut staré fotografie.
Takže svůj příspěvek stahuju.. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
wiro

|
Zaslal: pá září 23, 2011 5:41 pm Předmět: |
|
|
nj cutler cutler, tomu sa hovori prehrat so ctou....
Je pekne, ze mu rozhodcovia preukazali uctu a dali ho aspon na druhe miesto. Na druhej strane si myslim, ze tym zdegradovali ostatnych borcov, ktori sa snazili najlepsie ako mohli pocas celeho roka.
Je to najprestiznejsia vrcholova sutaz a osobne si myslim, ze s takou rukou nemal byt ani v top 10.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
wiro

|
Zaslal: pá září 23, 2011 5:50 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | hosi nebudte natvrdli mamlasi .. neco si tam strelil to jo , ale nikdo nevi co , tak jak to mohl byt synthol , tak to mohla byt jakakoliv jina latka kterou vsichni v te profi divizi pouzivaji , akorat se mu to proste zanitilo .. hotovo |
je to fuk co si tam dal, ale nieje spravne ze s takouto rukou je druhy najlepsi na svete, to je proste spatne.
je to uplne to iste ako keby bezcovi zistili doping a dali by ho na druhe miesto.
To iste plati aj v pripade, ze by to nemalo nic spolocne s dopingom a bolo by to len "zdravotneho povodu".
Zaklad sutaze je to ako to vyzera, ak to vyzera blbe tak nema co hladat na stupni vitazov.
|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
Zaslal: pá září 23, 2011 5:57 pm Předmět: |
|
|
Taky si myslím že měl jít aspoň ten Green před něho.
|
|
| nahoru |
|
 |
pan tovarnik

|
Zaslal: so září 24, 2011 7:52 pm Předmět: |
|
|
Mě není jedno jasny pokud by si už teda řekněme do tý ruky něco dal tak proč ne do obou, vždyt on sám by musel vědět když by se to podařilo že by to vypadalo trochu divně ne????mít každou ruku jinak velikou co je na první pohled vidět, proto si myslím že to nějaký zranění i když to vypadá divně může být.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: so září 24, 2011 8:08 pm Předmět: |
|
|
možná ze sebe udělám kokota, ale zrovna minulej tejden jsem si listoval "Velkou knihou posilování" a našel jsem, že když vám u MT rupne šlacha spojující bicák s loktem nebo čím to tam je a v nemocnici vám to hned nepřišijou, bicák se pak stáhne a na obrázku to bylo přesně tak, jak to má Jay... tak neívm :)) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
pan tovarnik

|
Zaslal: so září 24, 2011 8:18 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | možná ze sebe udělám kokota, ale zrovna minulej tejden jsem si listoval "Velkou knihou posilování" a našel jsem, že když vám u MT rupne šlacha spojující bicák s loktem nebo čím to tam je a v nemocnici vám to hned nepřišijou, bicák se pak stáhne a na obrázku to bylo přesně tak, jak to má Jay... tak neívm :)) | Taky bych ho hned neodsuzoval udělají to hned ti co mu nefandí.
|
|
| nahoru |
|
 |
idoktor

|
Zaslal: so září 24, 2011 8:29 pm Předmět: |
|
|
Sice kulturistiku moc nesleduju, ale není Jay jeden z nejbohatších kulturistů ? (s hlavními přijmy odjinud). Jako takový má kolem sebe určitě tým, který mu pomáhá s přípravou po všech stránkách.logicky mi z toho vychází, že všechny tyhle věci, včetně veškerého vylepšování syntholem musel mít podchycený ještě před soutěží a asistovaně od jjiných profesionálů, ne řešit někdy hodinu před semifinále potají v pokoji. Takže bych vsadil na nehodu, +- tak jak zní oficiální vyjádření... _________________ ---------
|
|
| nahoru |
|
 |
BigL

|
Zaslal: út září 27, 2011 12:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Roumec

|
Zaslal: st listopad 09, 2011 1:17 pm Předmět: |
|
|
Tu sem nasel dalsiho do sbirky =) _________________ ICQ:
A: hej jsem v prdeli:D
B: Co je
A: zvedal jsem nohy ve visu a pritahoval kolena na jact-packu a narostl mi zevni sikmy sval brisni a vypadam jako presipaci hodiny
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|