Divnej Drejprd

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 109, 110, 111 ... 225, 226, 227  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Divnej Drejprd
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
madball

PříspěvekZaslal: so září 24, 2011 12:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Stačilo říct, klidně bych tě nakopl...
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: so září 24, 2011 12:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bylo to na tom stroji s dopomoci, normalne nadhmatem siroky uchop a asi spis pred hlavu, nejak jsem to neregistroval, protoze jsem z toho mel tak trochu Vanoce :)
Draper

PříspěvekZaslal: so září 24, 2011 12:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
Stačilo říct, klidně bych tě nakopl...

simte by sis k ty tvy ruce jeste zlomil nohu a nemohl bys uz ani ty predkopy, na kterych jsi dnes travil vetsinu sveho treninku
Bazzy

PříspěvekZaslal: so září 24, 2011 3:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cvicil bych s tebou, sere me jezdit sam benche atd, chtel bych to trochu zlepsit a nechci aby me pomahali borci s culikama v ponozkach akorad me sere ze nez ty se rozcvicis tak ja uz budu na ceste domu z gymu, takze ty pujdes cvicit treba v 9 a ja prijdu kolem 12 a bude to v klidu
Draper

PříspěvekZaslal: so září 24, 2011 3:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo ja bych si taky s tebou obcas rad zacvicil jako za starych casu, skoda ze ted nemuzu benche kvuli v pici loktu , ale to bych treba jel neco jineho, to je fuk... Casove bych to nejak sladil s tebou ale jen pod podminkou, ze zacnes zase cvicit mrtve tahy a nevymlouvat se jak nejaka holcicka, ze te obcas pichne v kolinku nebo kde to Na kolena se tu muzu vymlouvat akorat ja :) Jo a po treninku si dame 40 minut na pase, ju?
Arnie_one

PříspěvekZaslal: so září 24, 2011 5:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moc sem nepochopil to, jak by ses nevythanul, kdyz jsi psal, že shyby Draper plus 40 atd.
Takze se normalne pritahnes ? (Ty musis u shybu nahoru dolu lítat, jak raketa ne )
Draper

PříspěvekZaslal: so září 24, 2011 5:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Arnie_one napsal:
Moc sem nepochopil to, jak by ses nevythanul, kdyz jsi psal, že shyby Draper plus 40 atd.
Takze se normalne pritahnes ? (Ty musis u shybu nahoru dolu lítat, jak raketa ne )

Ne to je "shyby Draper minus 40kg, pak uz jen 30 :) Je to na tom stroji s protizavazim.
Jinak kdysi jsem udelal sam okolo 15 shybu, ale to jsem je hodne trenoval, jakmile prestanu, sila je okamzite na nule podobne jako treba u kliku na bradlech, ale jakmile zase zacnu, rychle se vraci zpet. Ted jsem neshyboval vic jak 3 roky. Navic mam mnohem radeji rovnou hrazdu a ne po stranach klopenou, co mame ve fitku.
Draper

PříspěvekZaslal: ne září 25, 2011 11:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

25/9 PRSA, BICEPS, BRICHO, AEROBKA

sikmy bench na MP
80kg x 10
80kg x 10
80kg x 10
80kg x 10
80kg x 10
80kg x 10
80kg x 10
80kg x 10
80kg x 10
80kg x 10

70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
-pauzy prvnich 10 serii cca 90sec, 11.-30. serie 30-40sec, 31.-45. 40-50sec, zbytek serii minuta

peck deck
55kg x 15
60kg x 15
65kg x 12
70kg x 12
70kg x 12
70kg x 12
70kg x 12
70kg x 12

bicepsovy zdvih JR
20kg + 20kg x 10
20kg + 20kg x 10
20kg + 20kg x 10
20kg + 20kg x 10
20kg + 20kg x 10
20kg + 20kg x 10
20kg + 20kg x 10
20kg + 20kg x 10
20kg + 20kg x 10
20kg + 20kg x 10

svicka (mirne naklonena lavicka)
15
15
15
15
15

predklony na stroji
55kg x 20
55kg x 20
55kg x 20
55kg x 20
55kg x 20

zdvihy nohou v sede
15
15
15
15
15

kolo
30 minut

pas (chuze do kopce)
20 minut (2,3km, 6,6-6,7km/h, 15%)

veslo
30 minut (7605m, 210W)

-silovy trenink pojat opet tak trochu aerobne :), hlavni bylo drzet pauzy, coz se povedlo, prsa krasne procitene, i kdyz samozrejme vim, ze je to na hovno a rikat mne to nemusite :D Aerobni cast treninku opet naprosto svela, jen pas dnes horsi, nohy po vcerejsich mrtvolach trochu unavenejsi a tezsi, tak jsem dal jen 20ku a zkusil po delsi dobe veslo. Daval jsem tomu tak 2 minuty, ale tak jsem se do toho zazral, ze jsem si dal 30 minut, coz jsem daval kdysi davno. Poman tam porad cosi blekotal, ale vubec jsem ho v te euforii nevnimal, a tak rychle pochopil, ze si dnes asi moc nepokecame Watty prumerne 210, na konci jsem to vytahl az na 340, abych mel tech 7,6km. Uz se strasne tesim na priste, protoze tohle byla bomba :) Jinak mozna dam tyden pauzu od cinek a budu delat jen aerobku, protoze me to nejak uplne nebavi a hlavne potrebuje zregenerovat loket. A taky jsem si vsiml, ze se mne behem 3 tydnu podarilo spalit rekordni mnozstvi svalu, jednak to na sobe hodne citim a jednak mne to uz i par lidi reklo

Naposledy upravil Draper dne ne září 25, 2011 3:32 pm, celkově upraveno 2 krát
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne září 25, 2011 11:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

HST? 2x10
Normalni splitovka kluků v posilkach? 3-4x 10
GVT? 10x10
.... Spartan training? 300!!!
draper routine? 847609x 10

=) a pak že tě kozy nebavěj
Mravenec1

PříspěvekZaslal: ne září 25, 2011 11:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Je zdravý jezdit takových sérií? Kdybych já odjel tolik serií a tolik opakování, s pochopitelně menší vahou přiměřenou mě. Tak bych i v noci zdvihal ruce nahoru a dolu....tohle je drastický...jak to může zvládnout. Strašně by mě bolel hrudník, že bych nemohl hýbat ani rukama. Tohle je rozhodně něco. Zajimalo by mě jestli existuje někdo další kdo cvičí takle jako ty.
Edit: Už to neni komix :D

Naposledy upravil Mravenec1 dne ne září 25, 2011 3:11 pm, celkově upraveno 1 krát
Beast34

PříspěvekZaslal: ne září 25, 2011 12:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
HST? 2x10
Normalni splitovka kluků v posilkach? 3-4x 10
GVT? 10x10
.... Spartan training? 300!!!
draper routine? 847609x 10

=) a pak že tě kozy nebavěj

Draperove principy
frode

PříspěvekZaslal: ne září 25, 2011 12:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co to napsat trebas 70kgx 50x10. Aspon by se ten tvuj trenink cloveku vesel na obrazovku a bylo by to vic prehledny. Takhle nez doctu jedno okno, uz si nepamatuju co bylo na druhym. Takze to ctu furt jak debil dokola a stejne vim kulovy.
Draper

PříspěvekZaslal: ne září 25, 2011 12:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mravenec1 napsal:
Je zdravý jezdit takových sérií? Kdybych já odjel tolik serií a tolik opakování, s pochopitelně menší vahou přiměřenou mě. Tak bych i v noci zdvihal ruce nahoru a dolu....tohle je drastický...jak to může zvládnout. Strašně by mě bolel hrudník, že bych nemohl hýbat ani rukama. Tohle je rozhodně něco. Zajimalo by mě jestli existuje někdo další kdo cvičí takle jako ty.

V mem logu klidne pouzivej normalni pismo, nepotrebuji tu z toho mit komix :)

Ne, dobre to neni a rozhodne takhle necvic. Ja vysokoobjemove treninky cvicim uz asi 2 roky, tak jsem si na to telo proste postupne vytrenoval a tohle mne opravdu nijak namahave neprijde, i presto ze prevazna vetsina serii je pri udrzeni tehle prestavek nadoraz a rezerva opravdu jen minimalni a jen v nekterych seriich. Svalovku z toho druhy den take nemam.

A porad se tomu nedivte, uz byste si na me "zvlastni" treniky mohli zvyknout. Spise se divte, az tam jednou bude treba bench 5x5
Oddo

PříspěvekZaslal: ne září 25, 2011 12:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přesně tak, číst tohle v logu kohokoliv jiného tak mu napíšu, že je magor. Ale jelikož vím, že čtu Drejprův log tak mě to ani trošku nezaskočilo
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
elnino

PříspěvekZaslal: ne září 25, 2011 1:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja musim rict,ze draperuv log ctu casto,ale tohle me uz taky zaskocilo. Co bude priste? v kazdem zapisu jina pohadka

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 109, 110, 111 ... 225, 226, 227  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: