Divnej Drejprd

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 110, 111, 112 ... 225, 226, 227  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Divnej Drejprd
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Samec

PříspěvekZaslal: ne září 25, 2011 1:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě je spíš líto těch ostatních lidí ve fitku co chcou jít cvičit na multipress a nemůžou, protože jim tam Draper cca. hoďku a půl v kuse benčuje. :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: ne září 25, 2011 3:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Samec napsal:
Mě je spíš líto těch ostatních lidí ve fitku co chcou jít cvičit na multipress a nemůžou, protože jim tam Draper cca. hoďku a půl v kuse benčuje. :D

Jakou hodinu a pul? To by bylo pekne lemroidnich 50 serii a postradalo by to smysl Do hodiny jsem byl hotovej :)

elnino: ja takove extremy nechci praktikovat casto, je to spis takovy provizorni trenink, protoze jine cviky a vetsi vahy na prsa momentalne nemuzu, takze kdyz to nemuzu trochu osolit na vahach a pestrosti cviku, tak to osolim alespon na objemu jednoho cviku. Jako zmena je to prijemne uz jen treba ty kratsi pauzy, ktere jsem nikdy takto nedaval. Rozhodne se mne ted zlepsila svalova vydrz a i fyzicka.
Treba trenink zad je celkem normalni :)

a vubec co te na tom zaskocilo? 40-50 serii na vetsi partie cvicim v treninku casto, jen je to rozdelene do vice cviku, ted to byl proste jeden cvik no :)
RAT

PříspěvekZaslal: ne září 25, 2011 9:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo napsal:
Přesně tak, číst tohle v logu kohokoliv jiného tak mu napíšu, že je magor. Ale jelikož vím, že čtu Drejprův log tak mě to ani trošku nezaskočilo

Taky už jsem si zvykla, že tohle je u Drejpa prostě normál :) ...ovšem co už mě opravdu zaskočilo, že on tyhle tréninky, jak jsem se dočetla v jiném topiku, praktikuje ke všemu nalačno, protože kdyby se předtím napapal, byl by unaven .
Kde na tohle bereš energii a jak při tom ještě můžeš mít slunce v duši je mu vskutku záhadou :)
frode

PříspěvekZaslal: ne září 25, 2011 9:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

RAT napsal:
Kde na tohle bereš energii a jak při tom ještě můžeš mít slunce v duši je mu vskutku záhadou :)

seeya

PříspěvekZaslal: ne září 25, 2011 10:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dufam ze mate vo fitku viac ako jednu lavicku...asi nieje velmi vtipne dostat na otazku "kolko este?" odpoved "este 32 serii" heh
Draper

PříspěvekZaslal: po září 26, 2011 4:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

RAT napsal:

Taky už jsem si zvykla, že tohle je u Drejpa prostě normál :) ...ovšem co už mě opravdu zaskočilo, že on tyhle tréninky, jak jsem se dočetla v jiném topiku, praktikuje ke všemu nalačno, protože kdyby se předtím napapal, byl by unaven .

Kdybych se rano najedl, tak se mne to jidlo akorat vraci, pali me zaha a citim se tezkopadnej. Ja uz jsem si asi za posl. 2 roky zvykl najist se hodne vecer pred spanim, to je prakticky me nejvetsi jidlo + obcas udelam nocni zastavku v lednicce, kdyz jdu na WC :) a to mne na ty treninky staci.
Arnie_one

PříspěvekZaslal: po září 26, 2011 6:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

noční tvor , ráno cvičí v nocí palí
kubaz

PříspěvekZaslal: po září 26, 2011 6:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

heh tvoje nocni zastavka u pc me pripomina jak mi jeden znamy z fita co shazoval opravdu hodne kg rikal , ze na konci diety uz byl tak v haji , ze sel v noci do lednicky pro nejakou uzenou klobasu a rano se vzbudil a mel ji furt v ruce
Draper

PříspěvekZaslal: po září 26, 2011 10:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

26/9 ZADA, AEROBKA

shyby s dopomoci
Drejprd - 30kg x 10
Drejprd - 25kg x 8
Drejprd - 25kg x 8
Drejprd - 25kg x 8
Drejprd - 25kg x 8
Drejprd - 25kg x 8
Drejprd - 25kg x 8

pritahy VC
60kg x 15
70kg x 12
80kg x 10
90kg x 10
100kg x 8
110kg x 7
110kg x 7
110kg x 7
110kg x 7
110kg x 7
110kg x 7
110kg x 7
110kg x 9

mrtvy tah
170kg x 6
170kg x 6
170kg x 6
170kg x 6
170kg x 6
170kg x 6
170kg x 6
170kg x 6
170kg x 6
170kg x 6
170kg x 6
170kg x 10

pritahy JR (mirne naklonena lavicka)
40kg x 12
45kg x 10
50kg x 8
55kg x 8
55kg x 8
55kg x 8
55kg x 8
55kg x 8 + 40kg x 10 + 30kg x 15

pritahy kladky v leze nasiroko
70kg x 12
75kg x 12
80kg x 10
85kg x 10
90kg x 8
95kg x 8 + 75kg x 10 + 65kg x 12 + 55 x 15
80kg x 12

pas (chuze do kopce)
30 minut (3,3km, 6,6-6,7km/h, 15%)

veslo
30 minut (7650m, 214W)

-naprosto fantasticky trenink, bezkonkurencne nejlepsi za posledni 3 tydny od operace. Vsechno sedlo techniky dokonale, u shybu jsem 5kg na stroji ubral respektive pridal, citim je pekne, ale jak jsem psal minule, ta disbalance je tu citit ku*evsky a o hodne vic je napumpovanej levej latissimus. Pritahy celkem lehky a sedly vyborne. U mrtvol jsem vubec nevedel, s jakou vahou jet, protoze je to teprve druhy trenink MT od operace. Chtel jsem 5ky se 170, ale ani tomu jsem moc neveril, navic trochu citim zada po tech 15 seriich s JR z predvcerejska, nakonec z toho 6ky a byly az smedne lehke, porad jsem cekal, kdy to bude tezknout a nedelo se tak, naopak to lehklo i presto ze jsem zkracoval pauzy, tak jsem si posledni serii dal 10x a jeste tam byla mala rezerva. Stejne tak aerobni cast naprosto vynikajci, veslo totalni orgac :), po cely trenink plno energie i presto, ze ted jedu docela low carb.
Poman

PříspěvekZaslal: po září 26, 2011 3:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takový váhy jako prase na všechno,ale shyb to nedá...že se nestydíš
Draper

PříspěvekZaslal: po září 26, 2011 3:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poman napsal:
Takový váhy jako prase na všechno,ale shyb to nedá...že se nestydíš

uz jen staci zhubnout 25kg a dam jich 8
Arnie_one

PříspěvekZaslal: po září 26, 2011 4:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zejtra ti natočím jak se přitáhnu, třeba budeš mít motivaci
Draper

PříspěvekZaslal: út září 27, 2011 3:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes volno a rehabilitace. Konecne jsem pochopil, jaky smysl ma ta balancni podlozka a pekne dostalo koleno zabrat.
Draper

PříspěvekZaslal: st září 28, 2011 10:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

28/9 ZADA, AEROBKA

shyby s dopomoci
Drejprd - 20kg x 7
Drejprd - 20kg x 7
Drejprd - 20kg x 7
Drejprd - 20kg x 7
Drejprd - 20kg x 7
Drejprd - 30kg x 10
Drejprd - 30kg x 10

pritahy VC
60kg x 15
70kg x 12
80kg x 10
90kg x 10
100kg x 8
110kg x 8
110kg x 8
110kg x 8
110kg x 8
110kg x 8
110kg x 8
110kg x 8
110kg x 8

mrtvy tah
180kg x 5
180kg x 5
180kg x 5
180kg x 5
180kg x 5
180kg x 5
180kg x 5
180kg x 5
180kg x 5
180kg x 7

pritahy JR
40kg x 12
45kg x 10
50kg x 8
55kg x 8
55kg x 8
55kg x 8
55kg x 8
55kg x 8 + 40kg x 10 + 30kg x 12

pritahy kladky v leze nasiroko
70kg x 12
75kg x 12
80kg x 10
85kg x 10
90kg x 8
90kg x 8
90kg x 8 + 70kg x 12 + 60kg x 15 + 50 x 15
80kg x 12

svicka (mirne naklonena lavicka)
15
15
15
15
15
15
15
15

predklony na stroji
60kg x 15
60kg x 15
60kg x 15
60kg x 15
60kg x 15
60kg x 15

veslo
30 minut (7680m, 217W)

kolo
30 minut

-nevim co bych k tomuhle treninku rekl nez to ze byl naprosto dokonaly, kaz by takove byly i treninky prsou a rukou. Sice dnes mely byt prave prsa a biceps, protoze zada byly predevcirem , ale po vcerejsim volnu jsem byl silene natesenej a odpocatej, a tak jsem se potreboval poradne zmasakrovat :) a to bohuzel u treninku prsou a jinych mensich svalovych partii moc nejde. U shybu jsem opet ubral 5kg, takze dopomoc uz jen 20kg, celkem to slo, ale uz to bylo tezke, pritahy naopak prekvapive lehke, 8x8x110kg jsem nikdy nejel a porad jsem tam citil rezervu, laty pekne napumpovany. Na mrtvolach jsem od minule pridal 10kg, uz to ztezklo, ale porad jsem do tech serii nesel s takovym tim respektem, posledni 10. serie 7x180kg, mohl jsem zkusit i to 8. ale preci jen to nechci riskovat. Porad nechapu, jak mne tak krasne regeneruji spodni zada, kdyz mrtvoly cvicim obden a ani pritahy mne nijak neovlivni silu. Kua brzy by mohlo padnout tech vysnenych 5x5x200kg :) Zbyle cviky krasna pumpovacka. Aerobni cast treninku take naprosto super, veslo si ted neskutecne uzivam, dnes jsem dal 30 minut jednim tahem bez pauzy na piti, coz jindy po 20 minutach davam, poslednich 8 minut byl ale solidni masakr. Kolo po vesle ze zacatku hodne tezke a line, ale postupne jsem se do toho dostal a zvysoval intnezitu. Opravdu vynikajci trenink

Naposledy upravil Draper dne st září 28, 2011 11:50 am, celkově upraveno 1 krát
seeya

PříspěvekZaslal: st září 28, 2011 11:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vyskusaj aspon to maxko na mrtvolu konecne kym ti zasa neodide sila. Daj par treningov trojky a mas to :) 180x7 v poslednej serii - z toho by mohlo nieco rozumne vyliezt. Aspon budes moct machrovat na stare kolena pred vnucatami. Potom sa mozes znova vratit k svojmu oblubenemu treningu :)

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 110, 111, 112 ... 225, 226, 227  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: