Společenská témata ll.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 224, 225, 226 ... 426, 427, 428  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Společenská témata ll.  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> Společenská témata ll.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Gohan

PříspěvekZaslal: po září 26, 2011 8:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak on se plahočí 25 km aby poprosil cigoše at mu vrtí aspon mobil a švestky ho sberou za výtržnictví Asi za to že se zmlatil sám a pak se prohodil těma dveřma a rozbil okno
Zbraň u sebe a střílet je mezi oči když něco takového příště zkusí. Příště už to nezkusí.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
opicoid
(ban)

PříspěvekZaslal: po září 26, 2011 8:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a já si zas myslim, že zkusí
lukin99

PříspěvekZaslal: po září 26, 2011 8:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zabit, zasypat vápnem, pochcat a zahrabat, nic jinýho si tihle spoluobčané nezaslouží
CIZO

PříspěvekZaslal: po září 26, 2011 9:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Schwarzenberg jako kandidát na prezidenta? Sním či bdím? To asi bude jenom nějakej vtip...

Derek Poundstone
Rachela

PříspěvekZaslal: po září 26, 2011 9:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jemu je to asi jedno, spat sa da v kazdej kancelarii
Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora MSN Messenger
CIZO

PříspěvekZaslal: po září 26, 2011 9:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky pravda... Myslim že když on, tak už můžou kandidovat třeba Genzer se Suchánkem, nebo Iveta Bartošová. Myslim že o moc horší by to nebylo

Derek Poundstone
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: po září 26, 2011 11:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mysH napsal:

Dokud nezačal vykládat, jak takhle zbitej šel 25km říct si cikánům o mobil, celkem jsem tomu věřil. Teď ale nevím co si myslet. Hubu mu zjevně někdo rozbil, ale tohle mu fakt nežeru. 25km jsem shodou okolností jednou ušel, a i když jsem byl tehdy v docela ok kondici, měl jsem fakt dost. Tenhle chlap zrovna na sportovce nevypadá, takže sorry, ale cool story bro. Ať si proboha k těm příběhům nepřidávají, vždyť to není potřeba!
A když nad tím tak přemýšlím, to s těma policajtama mu taky nežeru. Oni zase TAKOVÍ zmrdi nejsou.
mysH

PříspěvekZaslal: út září 27, 2011 6:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.novinky.cz/krimi/245669-muz-v-lounech-busil-tycemi-do-dveri-romu-kteri-ho-meli-okrast.html?ref=boxE

taky mi spis frajer prijde, ze si tu story trosku upravil .. ale kdo vi ..

PS: 25km je dost, ale adrenalin dela hodne .. ja jsem si kdysi taky myslel, ze mi tlustej cikan nemuze utect i kdyz mel neco malo pres pul km naskok a ja denne behal .. no a jak jsem pak cumel, ze jo :)
mysH

PříspěvekZaslal: út září 27, 2011 10:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

uplne mimo politiku .. docela se mi z toho zveda kybl .. dobrou chut

cim dal vic premyslim, ze co se tyka ovoce a zeleniny, tak vyrazne prehodnotim nakupy

http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1100627928-ta-nase-povaha-ceska/311294340110003-jidlo-s-rucenim-omezenym/
U.B0B

PříspěvekZaslal: út září 27, 2011 12:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bulharskými městy otřásají mohutné protiromské nepokoje - zpravy.idnes.cz
jsem myslil, ze aspon v Bulharsku to maj vychytany ....
U.B0B

PříspěvekZaslal: út září 27, 2011 1:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg

PříspěvekZaslal: út září 27, 2011 4:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Schwarzenberg jako kandidát na prezidenta? Sním či bdím? To asi bude jenom nějakej vtip...

Tobě ten knížepán nějak leží v žaludku ... že tys jako malej žral Rumcajse, co

mysH

PříspěvekZaslal: út září 27, 2011 4:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U.B0B napsal:
Bulharskými městy otřásají mohutné protiromské nepokoje - zpravy.idnes.cz
jsem myslil, ze aspon v Bulharsku to maj vychytany ....

kamarad ma bulharskou pritelkyni a jeho info o mistnich koncinach:

Bulhari prestali mit narodni citeni... vsichni spejou k individualizmu a kazdej se stara jen o svoji penezenku. Vysledek je ze vic nez 3mil bulharu zijou nastalo v zahranici. Doma zustali vetsinou lidi ve vetsich mestech a stara generace. Je tam ale nepomerne mnoho turku ktery maji prachy a vliv. Serou se do politiky, ovlivuji regionalni chod a podobne. Prikladem toho je to ze v nekolika mesteckach na jihu si bohaty turci postavili obchody a hospody a vytlacili konkurenci, nasledne nuti mistni aby chodili do mesit a prestoupili na viru a jako paku pouzivaji to ze jim v hospode nenalehou a v obchode neprodaj ani chleba... takze zoufaly domorodci musej na nakupy jinam. Prvni kdok do pekla v tomhle bylo to ze povolili tureckou narodni stranu aby mohla kandidovat u voleb.
A ta samozrejme diky prachum je v parlamentu
ygg

PříspěvekZaslal: út září 27, 2011 4:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

První krok do pekla je, že si nechají ti neturci srát na hlavu, a nedrží při sobě .. na rozdíl od těch turků. Takhle je to všude ....
madball

PříspěvekZaslal: út září 27, 2011 6:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chvíli jsem přemýšlel, kam to dát, ale myslím, že se to sem hodí. Abysme neviděli všechny věci jen ze jedné stránky a pro lidi, co si myslí, že hiphop má text o h*vnech.

Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Společenská témata ll. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 224, 225, 226 ... 426, 427, 428  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: