Divnej Drejprd

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 112, 113, 114 ... 225, 226, 227  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Divnej Drejprd
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Arnie_one

PříspěvekZaslal: čt září 29, 2011 11:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Se tam v ty posilce slejzate, teda :) jak nejaka ronnie posilovna. Co tě nebaví na kozách, kort na benči, to mě vysvětli
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: čt září 29, 2011 11:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Arnie_one napsal:
Se tam v ty posilce slejzate, teda :) jak nejaka ronnie posilovna. Co tě nebaví na kozách, kort na benči, to mě vysvětli

Tak je pravda, ze v BG cvici asi nejvic lidi z fora. Ja, Poman, Zlutej, Koms, Guruhonza, bazzy, idoktor (obcas), drive Ernandes, Mik.cz (btw kde je mu konec? ) daymoon, jednu dobu i YUD, obcas Korny a urcite plno dalsich, na ktere jsem zapomnel.

Kozy me nebavi hlavne proto, ze ted kvuli loktu nemuzu cvicit poradne a musim to hnat na tyhle high volume pumpovacky. Sice mam rad pumping a vysoky objem treninku, ale musi tomu predchazet poradne tezke serie okolo 5 opakovani s nejakou slusnou vahou a pak uz se jen dopumpovavam. 50 serii x 10 opak. na MP je sice svym zpusobem hezka vec a prijemna zmena, ale rozhodne mne vic bavi neco normalnejsicho. A druha vec, proc me prsa nebavi, je to, ze se u toho nedokazu znicit tak jako u treninku zad, kde jsou mnohem vetsi vahy.
Arnie_one

PříspěvekZaslal: čt září 29, 2011 11:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To je právě rozdíl mezi náma, já mám rád cviky, u kterých se leží, tam podávám největší výkony Prostě cviky, kde se nezapojuje celý tělo, MT, dřepy a podobný vylomeniny.

Tolik lidi z fora, to je hodně fajn, i Bazzynator já myslel, že on vyzvnává neortodoxní posilovny, typu hardcore.

Mik.cz, s tím nejsem v kontaktu ani já, prakticky z žádným z Brňáku (Bláža, Míra Hanák) krom, toho, že se tu občas mihne YUD.
Draper

PříspěvekZaslal: čt září 29, 2011 12:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Doufam, ze az se nekdy ukazes v Brne, ze si udelas cas na trenink :)
Ty cvicis porad v te posilovne veš Zdare? Uz nevim, jak se jmenuje, ale byl jsem tam kdysi s Barou a Dusinem.
Arnie_one

PříspěvekZaslal: čt září 29, 2011 12:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jj Orlovna, ale tamní pdomínky se trošku změnily, což je škoda. Do tý rachárny, kam chodí S.sman a Tomáš Vicherek, nemá cenu chodit, pač si tam nezacvičíš, když jsou tam oba dva

Na trénink, bych se šel jen podívat :) ostudu si dělat nebudu. Ne rozhodně, jak se pojede za přízní do Brna, tak bych se někde klidně otočil.
kid

PříspěvekZaslal: čt září 29, 2011 2:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
... veslo naprosta parada, bavi me cimdal vic a dnes jsem si udelal PR. Bez 20m 7,8km, coz jsem nikdy v zivote ani ve sve top veslovaci forme :) nedal a uz vubec ne na jeden zatah. Neskutecne u toho dostavaji zabrat nohy , daleko vic nez u kola nebo pasu, kdyz z toho slezu, tak sotva chodim.

Tak to má být.... To je ta správná rehabilitace.
Draper

PříspěvekZaslal: čt září 29, 2011 2:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takhle jsem z toho ty nohy nikdy predtim necitil, mam je po poslednich 3 trenincich tak namozeny, jako kdybych kazdy den udelal 1000 drepu :) Staro-nova zavislost je opet na svete :)
kid

PříspěvekZaslal: čt září 29, 2011 3:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobře ti tak....

A poočkej až zkusíš konečně ty sprinty
Draper

PříspěvekZaslal: pá září 30, 2011 11:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

30/9 ZADA, BRICHO, AEROBKA

shyby s dopomoci
Drejprd - 30kg x 10
Drejprd - 25kg x 9
Drejprd - 20kg x 7
Drejprd - 15kg x 5 uff, fuj :)
Drejprd - 20kg x 7
Drejprd - 25kg x 9
Drejprd - 30kg x 12
Drejprd - 30kg x 10
Drejprd - 30kg x 10

pritahy VC
60kg x 15
70kg x 12
80kg x 10
90kg x 10
100kg x 8
110kg x 8
120kg x 5
120kg x 5
120kg x 5
120kg x 6
120kg x 6
100kg x 14

mrtvy tah
185kg x 5
185kg x 5
185kg x 5
185kg x 5
185kg x 5
185kg x 5
185kg x 5
185kg x 5
185kg x 5
185kg x 5

pritahy JR
40kg x 12
45kg x 10
50kg x 8
55kg x 8
55kg x 8
55kg x 8
55kg x 8
55kg x 8 + 40kg x 10 + 30kg x 15

pritahy kladky v leze nasiroko
80kg x 10
80kg x 10
80kg x 10
80kg x 10
80kg x 10
80kg x 10

zdvihy nohou v sede
15
15
15
15
15
15

mohamedany ve stoje
20kg x 20
20kg x 20
20kg x 20
20kg x 20
20kg x 20
20kg x 20

veslo
30 minut (7760m, 224W, 1:56:1/500m)

kolo
30 minut

-dalsi fantasticky trenink. U pritahu pridano 5kg a sedlo to pekne, u mrtvol take 5kg pri zachovani stejneho objemu 10x5. Bylo to tezke, ale jeste porad jsem do toho sel celkem bez nejakeho velkeho respektu i presto ze tahy byly predevcirem.a dnes to byla i celkem rychlovka. Kazdopadne je to PR vzhledem k me soucasne hmotnosti, protoze tohle jsem tahal pri vaze o 5kg vetsi. Veslo opet naprosta dokonalost .), na to jsem se tesil jak maly decko na Vanoce :) Nohy sice celkem pekne unaveny a dokonce citim svalovku ve stehnech, ale slo to krasne. Dnes sice o 20m horsi nez vcera, ale to je jedno, 20m jsou dva tahy :) Maximalni vykon ke koneci jsem vytahl na 350W vic uz to neslo, protoze bych si asi neco urval :) Kolo po vesle celkem utrpeni, nohy jak kdyby mely kazda o 10kg vic, tempo jsem drzel, ale bylo to silou vule. Jinak poznal jsem osobne dalsiho clena fora a to Lunreala. Alespon mam svedka, ze kdyz pisu, ze jsem extremne zpocenej, tak ze si nevymyslim, i kdyz byva jeste hur :)
Lunreal

PříspěvekZaslal: pá září 30, 2011 11:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vetsinou ze sprchy vylezu sušší než draper z rotopedu, to je fakt :) Ale každopádně vypadal, že na tom kole chce za každou cenu odjet pryč z blue gymu, závidím tu koncentraci
Draper

PříspěvekZaslal: pá září 30, 2011 11:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Lunreal napsal:
Vetsinou ze sprchy vylezu sušší než draper z rotopedu, to je fakt :) Ale každopádně vypadal, že na tom kole chce za každou cenu odjet pryč z blue gymu, závidím tu koncentraci

Jo jo a neslo to a neslo, porad jsem byl na miste . To uz i veslo se mnou jednou zacalo skakat po posilovne A koncentrace tu u toho opravdu mam, proto bych se nedovedl pri aerobca treba divat na film.
Draper

PříspěvekZaslal: so říjen 01, 2011 12:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1/10 PRSA, AEROBKA

bench press
70kg x 10
80kg x 10
90kg x 6
90kg x 6
90kg x 6
90kg x 6
90kg x 6
90kg x 6
90kg x 6
90kg x 6
90kg x 6
90kg x 6
80kg x 10
80kg x 10
80kg x 10
80kg x 10
80kg x 10

protismerky
22,5kg x 20
25kg x 15
27,5kg x 15
30kg x 12
30kg x 12
30kg x 12
30kg x 12 + 25kg x 12 + 22,5kg x 15 + 20kg x 15 + 17,5kg x 20
25kg x 20

bench na MP hlavou nahoru
70kg x 12
70kg x 12
70kg x 12
70kg x 12
70kg x 12
70kg x 12
70kg x 12
70kg x 12
70kg x 12
70kg x 12

peck deck
60kg x 15
65kg x 15
70kg x 12
70kg x 12
70kg x 12
70kg x 12 + 60kg x 10 (byl jsem vyrusen jednou rusitelkou, takze jsem shazovacku musel prerusit :) )
70kg x 12 + 60kg x 10 + 50kg x 12 + 40kg x 20 + 30kg x 40

veslo
20 minut (5215m, 228W, 1:55:3/500m)
20 minut (5240m, 233W, 1:54:6/500m)

kolo
40 minut

-kozy silena nuda, u benchu jsem zkusil 90kg, silove by to slo, ale s loktem uz to bylo dost na hrane, takze jsem to jel jen po 6op. Vic uz se mne cvicit nechtelo, takze jsem pres hodinu cekal nez dorazi ustatni ucastnici minu srazu, jenom Tracey tam byla driv a opet ji musim pochvalit jak krasne cvici, ta holka ma fakt paru :) A naucila me novy brutalni cvik :), ktery musim vyzkouset. Pak dorazil Arnie a pritelkyni Marketou, pak Freimen se svoji pritelkyni a pozdeji i Bazzy. Pozdravil jsem se s nema, opusinkoval atd a sel jsem si na svoji aerobku, na kterou jsem byl uz pekne nadrzenej. Veslo parada, proste ten stroj miluju :). Dnes jsem to vice osolil na intenzite, takze jsem dal 2x20 minut misto 1x30, opravdu masakr, poseldnich 5 minut mne uz totalne mrtvela prdel. Pak jeste kolo, coz uz bylo v takovem pohoda tempu, protoze jsem u toho vicemene kecal. Celkove jsem byl ve fitku vic jak 5 hodin ale z toho tak 2 a pul necvicil a jedl jsem naposledy vcera vecer, takze nejakych 15 hodin bez jidla, ale v pohode Jinak vsichni jsou to moc prima lidi a doufam, ze se bude schazet casteji.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so říjen 01, 2011 1:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobrý je to, že tě sice loket bolí, ale síla se drží, takže tě to moc neovlivňuje...
ad miniaturní text - :D to by mě zajímalo, jestli bys ještě kvůli někomu dalšímu přerušil sérii, dost pochybuju :D:D:D
Draper

PříspěvekZaslal: so říjen 01, 2011 3:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Dobrý je to, že tě sice loket bolí, ale síla se drží, takže tě to moc neovlivňuje...
ad miniaturní text - :D to by mě zajímalo, jestli bys ještě kvůli někomu dalšímu přerušil sérii, dost pochybuju :D:D:D

Houbec se drzi sila, 6ky jsem daval se 100kg, tady to sice nebylo uplne na krev, ale tezke to bylo. Ale spis to bylo horsi technicky, protoze jsem loktu v poslenich opakovnaich serie trochu uhybal a vice jsem to tlacil lavou rukou, takze se to na vykonu podepsalo.

No kvuli tobe bych serii urcite neprerusil , to mas pravdu
Tracey

PříspěvekZaslal: so říjen 01, 2011 3:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:

70kg x 12 + 60kg x 10 (byl jsem vyrusen jednou rusitelkou, takze jsem shazovacku musel prerusit :) )
70kg x 12 + 60kg x 10 + 50kg x 12 + 40kg x 20 + 30kg x 40

kdybys nechtěl, tak se vyrušit nedáš v mém případě je docela snadné předstírat, že mě nevidíš

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 112, 113, 114 ... 225, 226, 227  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: