|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Vladik

|
Zaslal: ne říjen 02, 2011 11:46 am Předmět: |
|
|
| idoktor napsal: | | Rostislaw napsal: | | Hacienda Mexicana |
Bývávalo... Tváří se jako lepší hospoda, ale za ty peníze se v Brně najíš 10x líp (Kastelán, Koishi...) Když už bych byl u Haciendy, tak bych šel raději do pohádkové na Dobrovského, kde se relativně slušně vaří, nekouří a ceny jsou tam lidové |
jj souhlas..a porce tam jsou opravdu pohadkový..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
petr616
|
Zaslal: ne říjen 02, 2011 12:17 pm Předmět: |
|
|
Souhlas, Hacienda predrazena a jidla jak pro trpasliky, pokud is teda clovek neda steak za 550...celkem me to dost zklamalo, byl jsem tam pred tydnem po prve, u stolu jsme meli 4 ruzny jidla a celkove fakt onicem...
Co muzu doporucit, tak jednoznacne Don Miguel, byl jsem tam s pritelkou a oba se tam radi vratime...
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: ne říjen 02, 2011 12:19 pm Předmět: |
|
|
me sere ze u nas v meste nemame zadnou restauraci nejakou mezinarodni , nebo proste celkove nejaky vyber jidel , prakticky u nas vsude jen nejake testoviny/salaty , pizza , jakekoliv maso na klasicke ceske zpusoby , ale nejaka portugalska/mexicka/thajska/francouzska kuchyn ... to vubec
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: ne říjen 02, 2011 1:16 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | A co tohle?
http://www.hansen-restaurant.cz/
To už vypadá malinko luxusněji, ale jak se říká "bez peněz do hospody nelez" Na denní stravování to asi není, ale jako luxusní zážitek to vypadá schůdně. |
O tom jsem slyšel dobré zprávy. Specializují se na tradiční kuchyni s důrazem na období CK Rakouska. A prý to není ani tak drahé.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: ne říjen 02, 2011 1:26 pm Předmět: |
|
|
No koukni na jídelák, sice jsem tam nebyl, ale rozhodně tam nemají žádný nesmysly jako smaženej sejra, katův šleh a další evergreeny českých pajzlů.
Ceny jsou podlě mě úměrné ke kvalitě (viz jídelák na webu).
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne říjen 02, 2011 1:27 pm Předmět: |
|
|
V Hensenu jsem parkrat byl, je to celkem ok, tvari se hodne luxusne, ale zase tak draho tam neni.
| YUD napsal: |
Když na steak tak Don miguels a Tři opice taky nejsou špatný. Případně Espaňola-Tapas bar na Kotlářské (tip pro Drapera-máš to kousek od BG, ať se nemusíš furt ládovat vločkama:-)).
M |
Espanola je mas asi nejoblibenejsi restaurace, ale popravde si dam radeji ty vlocky, na kterych si stejne vic pochutnam _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: ne říjen 02, 2011 5:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne říjen 02, 2011 7:02 pm Předmět: |
|
|
Ke me na vlocky? :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
rudosh
|
Zaslal: út říjen 04, 2011 12:28 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | http://www.havana-restaurant.cz/
Nic lepšího tu neseženeš |
výborný vývar royal a nealko mojito, většinou mám pocit, že tam střelím s přežrání :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út říjen 04, 2011 4:17 pm Předmět: |
|
|
Dnes jsem tam byl a take doporucuji. Jidlo sice nebylo az tak uplne gastronomicky zazitek, coz ovsem bylo spatnym vyberem, ale na te terase s vyhledem na Brno je prijemne posezeni, obzvlaste za teplych letnich veceru a noci to tam musi byt pekna romantika :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: út říjen 04, 2011 4:20 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: |
Dnes jsem tam byl a take doporucuji. Jidlo sice nebylo az tak uplne gastronomicky zazitek, coz ovsem bylo spatnym vyberem, ale na te terase s vyhledem na Brno je prijemne posezeni, obzvlaste za teplych letnich veceru a noci to tam musi byt pekna romantika :) |
Jedna z mála věcí, kvůli kterým se tam vyplatí jít. Jinak průměr. Viz můj dřívější post.
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: st leden 04, 2012 5:34 pm Předmět: |
|
|
Kde maj dobrý polední menu?
Já jsem snad prošel všechny restaurace v centru a všade to je hnus. _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|