Grogy...Nový začátek

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 75, 76, 77 ... 183, 184, 185  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Grogy...Nový začátek  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Grogy...Nový začátek
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
spekounP

PříspěvekZaslal: út říjen 04, 2011 3:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Možná už to tady někde bylo, ale zkus to vázat takhle na kříž

mě to takhle s tím křížem nejvíc přidává k výkonu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Patokras

PříspěvekZaslal: út říjen 04, 2011 5:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tuším, že asi s trojbojem a dresama začínáš a nikdy ti nikdo neporadil, ale prosimtě dres na dřep maximálně ale maximálně jednou tejdně, a kor jestli by jsi šel i něco jinýho. Do tejdne maximálně dvě disciplíny v dresu, mě se spíš osvěčila jedna.

A ta hloubka no koment, s takovoudle technikou ti ten dres nemůže ani nic dávat ne? kor když tam máš ještě pytlíky. Aspon v dresu dělej to mín hloboký takle se akorád okrádáš a ani ze zdravotního hlediska to nevidim nejlíp.

Jinak se těšim na setkání ve Zbýšově, v jaký kategorii budeš?

Jinak v Jihlavě máte hodně silnej trojboj kor mládežnickej, to ti tam neporadili?
grogy

PříspěvekZaslal: út říjen 04, 2011 7:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

SpekounP- Díky za video, já jsem to chtěl do kříže zkusit už dřív, ale nějak jsem se na to nedostal...tak třeba do přípravy ještě zkusím

Patokras-S dresama začínám, s trojbojem to táhnu tak rok. Rad mám dost, co potřebuju...já jsem normálně registrovanej...

Já vím že bych takhle do dresu neměl tolik lízt, ale já nemám na výběr, protože jsem začal moc pozdě...kdybych do něj lezl 1x týdně tak Zbýšov pojedu s dresem tak leda ve snu...

Hloubka asi bude větší, ale já v tom dresu fakt začínám, takže v něm asi sotva budu mít cit pro hloubku...
Nevím co jinak se ti nelíbí na technice...
jinak přidává mi určitě, nevím kolik, to zjistím v pátek...ale poslední max v bandách bylo 180, a včera jsem měl úplně lehce 170...

Taky se těším, ale souboj asi nebude, protože já jsem dorost, a pak ty seš váhově někde "trošku" jinde ...... já jsem do 105ti kg

to máme...ale já tady nejsem přihlášenej, necvičím tam.....

BTW. nakonec jsem se na ten trénink vysral...už se mi nechtělo, půjdu rovnou na to max.

"Vždyť je to jen bolest"

http://www.kstkurim.estranky.cz/
Koutňa

PříspěvekZaslal: út říjen 04, 2011 8:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Už mi to frčí... S bandážema ti radil Lukáš, že? Pokud ti to vyhovuje, určitě není problém, nicméně by minimálně za zkoušku stálo nejet poslední řadu zpátky na kolena, ale kousek výš na stehna. A kříže jsou taky dobré, ale fakt záleží, jak tobě to bude vyhovovat. Každý to má jinak.
S tou hloubkou- špatně se odhaduje, kor na maximálkách, to je fakt. Ale zkus ju trošičku začít šidit, zbytečně se okrádáš o kila navíc, mohly by ti na závodech chybět.

A Paťas, zkus nepropagovat svůj systém tréninku založený na nicnedělání. Ne, vážně, jak jsem si na vlastní kůžu zkusila, dřepat 2x týdně v dresu není zcela ideální , ale každou disciplínu projet v dresu jednou týdně rozhodně není nic nezvládnutelného. Takže toto bych nechala, ať si každý zkusí sám...

PS. Ve Zbýšově juniorky 72ka, kdyby se chtěl někdo přidat.
grogy

PříspěvekZaslal: út říjen 04, 2011 9:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Koutňa napsal:
Už mi to frčí... S bandážema ti radil Lukáš, že? Pokud ti to vyhovuje, určitě není problém, nicméně by minimálně za zkoušku stálo nejet poslední řadu zpátky na kolena, ale kousek výš na stehna. A kříže jsou taky dobré, ale fakt záleží, jak tobě to bude vyhovovat. Každý to má jinak.
S tou hloubkou- špatně se odhaduje, kor na maximálkách, to je fakt. Ale zkus ju trošičku začít šidit, zbytečně se okrádáš o kila navíc, mohly by ti na závodech chybět.

A Paťas, zkus nepropagovat svůj systém tréninku založený na nicnedělání. Ne, vážně, jak jsem si na vlastní kůžu zkusila, dřepat 2x týdně v dresu není zcela ideální , ale každou disciplínu projet v dresu jednou týdně rozhodně není nic nezvládnutelného. Takže toto bych nechala, ať si každý zkusí sám...

PS. Ve Zbýšově juniorky 72ka, kdyby se chtěl někdo přidat.

S bandážema mi neradil...nebo možná kdysi dřív něco, teď nevím co konkrétně myslíš...
já to právě vážu furt stejně, tak jak jsem si to navázal poprvé, tak tak nějak to vážu do teď vždycky si říkám, že zkusím i něco jinýho, ale nakonec se k tomu nikdy nedokopu...

Já to zkusím, nejezdit tak dolů...neříkám že to pude, ale zkusím to....zase nerad bych skončil na tom, že že vypadnu na dřepu pro malou hloubku

Tak já jsem za týden někdy oblíkal dres i 3x...pokaždý na dřep... sice to není nejpříjemnější, ale dá se to...neříkám že je to správně, hold jsem začal pozdě...

BTW- takže nakonec 72ka? budeš shazovat?

"Vždyť je to jen bolest"

Koutňa

PříspěvekZaslal: út říjen 04, 2011 9:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

S bandážema sem to myslela tak, že si je váže úplně stejně, aspoň pokud mě paměť neklame. : -)
Nemyslím dělat dřepy na hranici uznání...Stačí o kousek míň. Si to toč na tréninku a hned se na to dívej, ať víš.

Tož pokusím sa.. není to moc, navíc mám na to prakticky tři týdny... v 84ce se necítím úplně dobře, abych pravdu řekla.
grogy

PříspěvekZaslal: út říjen 04, 2011 9:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Koutňa napsal:
S bandážema sem to myslela tak, že si je váže úplně stejně, aspoň pokud mě paměť neklame. : -)
Nemyslím dělat dřepy na hranici uznání...Stačí o kousek míň. Si to toč na tréninku a hned se na to dívej, ať víš.

Tož pokusím sa.. není to moc, navíc mám na to prakticky tři týdny... v 84ce se necítím úplně dobře, abych pravdu řekla.

Jo tak to ne, tak jsem si je začal vázat sám...přiznám se, že teď teda nevím jak si je váže Lukáš

Jo, já se na to vždycky koukám rovnou mezi seriema, jestli to bylo ok...slibuju vám všem, že se o to minimálně pokusím

Tak ještě máš necelý 3 týdny...to určitě zvládneš ale nevím co máš proti 84ce....taková dětská váha

"Vždyť je to jen bolest"

LLLuke

PříspěvekZaslal: út říjen 04, 2011 10:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:

Vázal jsem jinak než on váže a teď ještě jinak než ty jsi viděla :-).

K hloubce, kulatíš záda aby ses dostal do hloubky, jak se to odnaučíš, tak ta hloubka už taková nebude.

citace:
nicméně by minimálně za zkoušku stálo nejet poslední řadu zpátky na kolena, ale kousek výš na stehna.
Myslím že hodně špatný nápad.
grogy

PříspěvekZaslal: út říjen 04, 2011 10:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lukáši, trošku kulatím, ale vůči váze (když mluvím konkrétně o těch 170ti s bandama) mi to tak hrozný nepříde.....

"Vždyť je to jen bolest"

LLLuke

PříspěvekZaslal: út říjen 04, 2011 10:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No jde o to že nemáš kulatit vůbec, nehledě na váhu. To je prostě základní chyba.
grogy

PříspěvekZaslal: út říjen 04, 2011 10:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

LLLuke napsal:
No jde o to že nemáš kulatit vůbec, nehledě na váhu. To je prostě základní chyba.

Dobře no, tak v pátek to snad bude trochu lepší....

"Vždyť je to jen bolest"

RaptorMira

PříspěvekZaslal: čt říjen 06, 2011 11:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty jo, jezdit plný dres 3x týdně tě spolehlivě oddělá a technicky nezískáš taky nic

No uvidíme se v pátek...
grogy

PříspěvekZaslal: čt říjen 06, 2011 12:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

RaptorMira napsal:
Ty jo, jezdit plný dres 3x týdně tě spolehlivě oddělá a technicky nezískáš taky nic

No uvidíme se v pátek...

Kdybych jezdil v dresu jen jednou týdně, tak ještě dělám polodřepy, protože bych toho moc nenatrénoval... A taky je rozdíl kolik toho pak cvičím...třeba naposledy to v dresu bylo snad jen 4x1....

Jasný, tak v pátek.

"Vždyť je to jen bolest"

grogy

PříspěvekZaslal: pá říjen 07, 2011 9:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trénink

Dřepy

5x70, 100
3x 130
polodres
3x145
dres
1x160
bandáže
1x170, 185,
200 PR, 210BIG PR

Bench
5x20, 60
3x75, 85
Triko
2x90
1x100, 115
0x120, 120

Fr. tlaky s jč
10x28, 28, 28, 28, 28, 28, 28

Dneska zase super trénink v oddíle...
Dřepy dobrý, říkal jsem si že cokoliv začínající dvojkou, bude ok....Těch 200 bylo relativně lehkých, prý i technicky slušných, 210 už bylo, podle mě, bez rezervy, i technicky špatně...ale co je důležitý, byl by to platný pokus.
Bench taky ušel, i když mám fakt viditelně (hodně viditelně) slabší levou ruku.budu s tím muset něco udělat (ale co kurva )jinak k těm posledním 120ti chyběl fakt kousek (zhruba to, o kolik míň tlačí ta slabá ruka )...tak budu doufat že 120 na soutěži padne.

"Vždyť je to jen bolest"

grogy

PříspěvekZaslal: po říjen 10, 2011 9:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trénink

Fr. tlaky s JČ
8x20, 28, 28, 28, 28, 28, 28, 28, 28, 28

Stahování horní kladky (triceps)
10x30, 30, 30, 30, 30, 30, 30, 30, 30, 30

Tlaky s vč na ramena
8x45, 45, 45, 45, 45, 45, 45, 45, 45, 45

Rozpažky v předklonu s JČ
10x5, 5, 5, 5, 5

Břicho

Dneska takovej gay trénink, v škole místo tělocviku. Chtěl jsem večer dát ještě něco dalšího ale nevyšlo to, takže zítra...

"Vždyť je to jen bolest"

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Grogy...Nový začátek Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 75, 76, 77 ... 183, 184, 185  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: