Jinak jak jsem tak přemýšlel, tak chci radši pomaleji nabírat, ale zato kvalitně ... takže když naberu teď do konce roku každý měsíc cca. 2,5kg, tak budu prostě spokojený.
Tak co můžu doporučit z vlastní kuchyně Celkoě tučné druhy ryb, tuňáka v plechovce sem si vždycky zakapal olivovým olejem, do vloček ráno sem si přidával mandle a vlašské ořechy, jedl sem i hodně arašídů, nepražené, nesolené jen tak když sem měl na něco chuť, nebo taky burákové máslo je super, taky ty jogurty jak si psal, jedl sem i hodně vajec, ale to je na tobě jak ti vajíčka sedí...
Ještě jsem chtěl napsat ohledně gaineru Go pro 30 ... absolutně nehrozí dávat do šejkru nejdřív prášek a potom vodu ... šejkr může být vysušený jakkoliv i přesto jak se tam vleje voda jako druhá na spodku se usadí prášek který už nevytřepe ani mistr světa v třepání šejkru.
Takže jakkoliv je šejkr vysušený bez jediné kapičky vody, musí jít nejprvé voda a potom až prášek.
Jinak jak jsem tak přemýšlel, tak chci radši pomaleji nabírat, ale zato kvalitně ... takže když naberu teď do konce roku každý měsíc cca. 2,5kg, tak budu prostě spokojený.
Zase ale na ty večeře si smažím ty prsa a vepřové apod. Osmažím na pánvi normál s rostlinným olejem ..sůl pepř potom trochu sojovku, dupnu tam zeleninu trošičku zahustím abych měl takovou štávu abych tu rýži apod. neměl k tomu suchou. Smažené mi nějak neuškodí což? Mám jen 83-4kg a chci nabrat.
bench
8x60kg
2x8x80kg
6x90kg
2x8,6x80kg
10x70kg
tlaky s jč hlavou nahoru
3x8x30kg
2x10x25kg - ještě o jeden špunt nahoru
pec fly
4x10x45kg - totální pumpa
ez ve stoje
4x8,6,6,6x50kg
jč ve stoje
4x10,10,8,8x17,5kg
břicho
4x
Tento úryvek z članku od ronnie mě velice potěšil a věřím, že budu schopný s mojim objemovým jídelníčkem nabrat za pár měsíců dost kvalitní hmoty.
Jak si prakticky ověříme, že nepřibíráme moc rychle? Nejlepšími pomocníky jsou váha a zrcadlo, pro puntičkáře i krejčovský metr. Na váze byste měli vídat každý týden maximálně o jedno kilo více než týden předchozí (+/- půl kila). Proč takové číslo? Pokud se budeme pohybovat v maximálních hodnotách pro vytvoření čisté svalové hmoty, dokáže tělo „postavit“ cca 250 g svalových bílkovin za den, a to ještě za velice extrémních podmínek (příjem bílkovin přes 2 g na 1 kg tělesné hmotnosti, absolutní využitelnost všech přijatých bílkovin, dokonalá regenerace, načasování jídel pro kontinuální přísun aminokyselin do krve, dokonalý energetický příjem, výrazné předchozí svalové ztráty např. z traumatického období atd.), takže reálné číslo bude výrazně nižší. Dejme si příklad, že za den vytvoříme velice štědrých 40 g svalových bílkovin. Jelikož netvoříme každý den stejně, ale kolísavě, dejme tomu, že za týden se jedná o 250 g. Dále musíme přičíst nově „natažený“ glykogen spolu s vodou a minerály (cca 75 % z celé svalové hmoty), což jsme zhruba na 1000 g. Nyní víte, že rychleji nabírat neznamená zrovna správný směr s minimální zátěží na organismus. Pamatujte, že všechno nejde hned, kvalitní výsledky potřebují svůj čas a ve cvičení to platí dvojnásob.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru