|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
masternay
|
Zaslal: pá říjen 07, 2011 5:13 pm Předmět: Bezpečný benchpress |
|
|
Zdravím, patřím mezi ty kteří bohužel cvičí bez sparingpartnera. Což o to, že mě nikdo nepovzbuzuje, to přežiju.Nejvíc absenci sparinga pociťuji u benchpressu. Určitě to všichni kdo jednou cvičili bez jistění znají. Kór u velkých vah se bojíte že to prostě nedáte a pořádně naložená činka vás "zavalí". Můj dotaz tedy směřuje k nějaké náhradě onoho jištění sparingpartnera. Jestli znáte nějakou vychytávku, nebo jiný plnohodnotný "bezpečný" cvík.
Díky za pomoc.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Culda13
|
Zaslal: pá říjen 07, 2011 5:14 pm Předmět: |
|
|
co to jsou velké váhy ? Nedávej zámky a pak můžeš činku vyklopit . _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: pá říjen 07, 2011 5:15 pm Předmět: |
|
|
multipress?
a pokud si nenakládáš víc než zvládáš (popř. necvičíš pořád do selhání nebo neděláš jiný nesmysly), tak se nemusíš bát, že tě činka zavalí... prostě si nakládej rozumný váhy a nepřestřeluj to pořád
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá říjen 07, 2011 5:16 pm Předmět: |
|
|
A proc nekomu nereknes? Prece tech serii s velkyma vahama nejedes tolik, abys musel nekoho nonstop otravovat. kdyz budes mit potrebu jisteni, tak nekoho pozadas, jeslti by si za tebe nemohl stoupnout. Co je na tom tak sloziteho?
Dalsi vec je premisteni cinky z hruniku pres bricho a stehna na zem, ale to bych ti musel ukazat :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá říjen 07, 2011 5:17 pm Předmět: |
|
|
| Culda13 napsal: | | co to jsou velké váhy ? Nedávej zámky a pak můžeš činku vyklopit . |
To je vtip? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Shalke
|
Zaslal: pá říjen 07, 2011 5:21 pm Předmět: |
|
|
Myslím, že je zbytečné ptát se, co jsou to velké váhy. Vůbec nezáleží na konkrétním čísle, ale co je pro dotyčného velká váha a v jaké chvíli už se na to necítí.
Jestli je v posilovně kde cvičíš Multi - press tak ten by byl řešením, jsou tam takové "zabržďováky".
Nebo prostě vždycky někoho popros jestli by tě nemohl jít na chvíli jistit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: pá říjen 07, 2011 5:36 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Culda13 napsal: | | co to jsou velké váhy ? Nedávej zámky a pak můžeš činku vyklopit . |
To je vtip? |
Asi už začali prodávat marihuanu pro lékařské účely
Jinak, mám podobný problém. Zatímco u všeho člověk může jet natvrdo, u benche buď musí být někdo kdo mi píchne a nebo se nedá jet k limitům. Činka se pak dá různě sundat z těla, ale člověk je pak za pitomce. Možností je cvičit ve stojanech které nemají jeden závěs, ale mají dá se říci pilovitou stranu, tudíž člověk může u benche tu činku uklidit na stojan i těsně nad hlavou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: pá říjen 07, 2011 5:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá říjen 07, 2011 5:49 pm Předmět: Re: Bezpečný benchpress |
|
|
Podle mě je benchpress dost bezpečnej cvik, pokud ho nejezdíš zraněnej, nebo nejezdíš do selhání... a pokud někdy myslíš, že pojedeš do selhání, tak není problém někoho poprosit v posilovně o jištění. Mě teda nikdy nikdo pomoc neodmítl a já taky nikdy pomoc neodmítl.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá říjen 07, 2011 7:37 pm Předmět: |
|
|
Ale Culdovi asi ne, protoze jinak by to neradil
I kdyz pokud to nekdo neumi premistit z hrudniku na zem, tak asi lepsi volba nez se nechat rozmacknout, ale zamerne si tam ty uzavery nedavat je blbost. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá říjen 07, 2011 7:52 pm Předmět: |
|
|
ja si je tam treba nedavam vubec, vlastne u niceho, ale je fakt, ze ovladam "draperovu" rolovaci techniku _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: pá říjen 07, 2011 8:00 pm Předmět: |
|
|
ked chodis do zlyhania co je imho dost zle tak stale mozes pouzit jednorucky. Teda nepredpokladam ze by si potreboval tazsie ako 50 ked sa pytas takuto vtakovinu
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so říjen 08, 2011 5:55 am Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | ja si je tam treba nedavam vubec, vlastne u niceho, ale je fakt, ze ovladam "draperovu" rolovaci techniku |
Jeste by me zajimalo, jak bysme frajersky rolovali pri decline BP
| Luster napsal: |
to se mi stalo jednou a opakovat bych to urcite nechtel |
Nejhorsi vec, co se mne u BP stala, byla, kdyz jsem po skonceni serie chtel dat cinku zpet do stojanu, ale jelikoz byly nastavene moc nizko, tak jsem ji na jedne strane prehodil za nej a jeste k tomu to bylo pri BP hlavou dolu. Take to melo do pocitu prijemnosti docela daleko _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|