|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Culda13
|
Zaslal: so říjen 08, 2011 7:56 am Předmět: |
|
|
| kuše napsal: | | se z těch vašich keců asi jednou poseru :) |
bych se posral ,kdybych žral celá vejce _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
shooter

|
Zaslal: so říjen 08, 2011 8:25 am Předmět: |
|
|
1. vejce je nejplnohodnotnější bílkovina více než jakékoliv jiné maso
2. žloutek nevyhatovat mám plno zdravých tuků
3. opět mýtus že žloutek má cholesterol (cholesterol se dělá při příjmu tuky+sacharidy)
4. nejlepší kombinace je jíst vajíčka samotná (bílkoviny+tuk). Má to pak největší anabolický efekt
5. klidně jich spořádej denně na ráz 6 i 10 nic se ti nestane
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: so říjen 08, 2011 8:39 am Předmět: |
|
|
jestli to byla odpověď na to co jsem psal já , tak teda pěkně děkuju ,protože každej je na tom zdravotně jinak a tak já vím , že mohu jen bílek a max 1 celé vejce _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: so říjen 08, 2011 8:55 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
Zaslal: so říjen 08, 2011 9:02 am Předmět: |
|
|
Vyhazovat žloutek je prostě demence!
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
|
| nahoru |
|
 |
Reichenberk

|
Zaslal: so říjen 08, 2011 9:23 am Předmět: |
|
|
| shooter napsal: | 1. vejce je nejplnohodnotnější bílkovina více než jakékoliv jiné maso
2. žloutek nevyhatovat mám plno zdravých tuků
3. opět mýtus že žloutek má cholesterol (cholesterol se dělá při příjmu tuky+sacharidy)
4. nejlepší kombinace je jíst vajíčka samotná (bílkoviny+tuk). Má to pak největší anabolický efekt
5. klidně jich spořádej denně na ráz 6 i 10 nic se ti nestane |
Tos myslel jako vtip, že ano? :-) Třeba jaké množství Cysteinu je v v bílkovině kterou nazýváš nejplnohodnotnější bílkovinou?
|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
Zaslal: so říjen 08, 2011 9:27 am Předmět: |
|
|
Myslím si že každý den jíst 5-10 vajec je pěkná píčovina, ale záleží na každým ...Já osobně zařazuji vejce cca 3-4 týdně 5-6ks. záleží jak jsou velká. :D
Prostě ta strava by měla být podle mě pestrá, takže to hezky na večeři střídám.
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: so říjen 08, 2011 9:27 am Předmět: |
|
|
| Samec napsal: | | Vyhazovat žloutek je prostě demence! |
u někoho nutnost _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
Zaslal: so říjen 08, 2011 9:31 am Předmět: |
|
|
Neříkej mi že jak vyhodíš žloutek z 5ti vajec že z toho nabereš 20kg tuku ... nebo že ti je šoufl :D ... nebo jakej máš důvod ho třeba vyhazovat .. ti nechutná? Mě víc chutná žloutek než bílek třeba. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: so říjen 08, 2011 9:34 am Předmět: |
|
|
žaludek to nedokáže pobrat . Mohu je klidně sníst ,ale tak za 2-3 hodiny nastává ten zásadní problém ( na záchodě) _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: so říjen 08, 2011 9:37 am Předmět: |
|
|
mm, dneska 3 míchaný vejce a celozrnnej chleba, nejlepší snídaně _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: so říjen 08, 2011 9:49 am Předmět: |
|
|
| Reichenberk napsal: | | Tos myslel jako vtip, že ano? :-) Třeba jaké množství Cysteinu je v v bílkovině kterou nazýváš nejplnohodnotnější bílkovinou? |
Nerozumím tomu, jaks to myslel. Prosím o vysvětlení. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
Zaslal: so říjen 08, 2011 10:18 am Předmět: |
|
|
Mě nejvíc chutnaj vajca na večeři, nebo prostě na večer .. ráno na snídani bych sice v pohodě poradil, ale nejím je nikdy na snídani.
Navíc ráno bych jich určitě nesnědl 6 jak večer.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|