|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Culda13
|
Zaslal: po srpen 01, 2011 9:37 pm Předmět: |
|
|
takové množství vám závidím _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kuše
|
Zaslal: pá říjen 07, 2011 10:00 am Předmět: |
|
|
čau, mám dotaz, hodí se do diety cca 10 bílků? udělám si vejce natvrdo, sežeru jen bílek a žloutek hodím kachnám...
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá říjen 07, 2011 10:08 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kuše
|
Zaslal: pá říjen 07, 2011 10:11 am Předmět: |
|
|
dík, a kuřecí maso na oleji na pánvičče?
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: pá říjen 07, 2011 10:16 am Předmět: |
|
|
10 bielkov do celej diety? _________________ EQ20002:
na svou váhu mám teoreticky spotřebovat 100g proteinu, spočítám si to... ok
ale když ejakuluju nevím třebas 10g tak mému tělu chybí 90g tudíž musím jíst 110g abych tělu dodával správné množství?
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: pá říjen 07, 2011 11:02 am Předmět: |
|
|
| kuše napsal: | | čau, mám dotaz, hodí se do diety cca 10 bílků? udělám si vejce natvrdo, sežeru jen bílek a žloutek hodím kachnám... |
Ano, právě jsi to nejlepší z vejce vyhodil. Pokoj hovnivalovo duši.
|
|
| nahoru |
|
 |
kuše
|
Zaslal: pá říjen 07, 2011 11:53 am Předmět: |
|
|
vyhodil, ale cpát do sebe pořád žloutky, nejsem zvíře
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
|
| nahoru |
|
 |
BackyW
|
Zaslal: pá říjen 07, 2011 12:13 pm Předmět: |
|
|
| kuše napsal: | | vyhodil, ale cpát do sebe pořád žloutky, nejsem zvíře |
V tomhle pohledu jsi docela srandovní , mluvit o zvířatech a přitom sežereš co slípce z prdele vypadne a ještě kecáš že pulka z toho je na hovno a vyhazuješ to.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá říjen 07, 2011 12:34 pm Předmět: |
|
|
ja tohle fakt nikdy nepochopim, jak nekdo muze vyhazovat zloutky.. musim rict, ze kdyz to nekde zase ctu, tak me to vylozene sere  to je takovej problem si ty tuky ubrat nekde jinde.. nebo toho nezrat tolik? nechapu proste.. uff se mi ulevilo trochu _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá říjen 07, 2011 1:01 pm Předmět: |
|
|
to chci vidět, jak bude student (v případě studenta, když už se to tady zobecnujě) držet sacharidový vlny a bude mít peníze na 1kg masa denně... on se ptal na dietu, v dietě do sebe přece nenacpe 10 žloutků, nebo jo?
Já měl teda kliku dost často v tom, že si bral někdo ty žloutky,co jsem nechával...
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá říjen 07, 2011 1:06 pm Předmět: |
|
|
A proč by místo bílků z 10 vajec prostě nesnědl 5 celejch vajec? To je ta zásadní otázka. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: pá říjen 07, 2011 1:50 pm Předmět: |
|
|
Taky žeru celé vejce a to se snažím vlnit  Přece nebudu půl vejce vyhazovat. _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
kuše
|
Zaslal: pá říjen 07, 2011 3:27 pm Předmět: |
|
|
se z těch vašich keců asi jednou poseru :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá říjen 07, 2011 10:47 pm Předmět: |
|
|
| kuše napsal: | | se z těch vašich keců asi jednou poseru :) |
My z těch tvých taky.
"vyhodil, ale cpát do sebe pořád žloutky, nejsem zvíře" _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|