|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mravenec1

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tracey

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: so říjen 08, 2011 11:13 am Předmět: |
|
|
Vy máte v bluegymu bazén?  Hezký fotky :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
deiw
|
Zaslal: so říjen 08, 2011 11:15 am Předmět: |
|
|
Proč se Draper sprchuje oblečený?
Jinak bych se chtěl zeptat když už to tady vidím na fotce - proč lidé dřepují s podloženými patami? Je to šetrnější k achilovkám, nebo to nějak zlepšuje zapojení svalů?
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: so říjen 08, 2011 11:20 am Předmět: |
|
|
| deiw napsal: | | Jinak bych se chtěl zeptat když už to tady vidím na fotce - proč lidé dřepují s podloženými patami? Je to šetrnější k achilovkám, nebo to nějak zlepšuje zapojení svalů? |
Já to praktikuju jen u dřepů s VČ, které jsem teda jela po dlouhé době, protože mám tendence zvedat paty, když jdu nahoru. Takhle se zapřu do těch kotoučků a je to ok. Jinak dělám dřepy s JČ, na bosu apod... _________________ Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo (Sigmund Freud).
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so říjen 08, 2011 12:14 pm Předmět: |
|
|
Ano takto vypadam vzdy pri treninku zad  Alespon vidite, ze kdyz pisu neco o extremnim zpoceni, ze nekecam. Kdyz tak na to koukam, tak jsem sam sobe odstrasujici pripad a divim se, za tam ti lidi v me pritomnosti vubec cvici  Kdyz to ale srovnam s tim, jak jsem zpoceny po aerobce, tak tady jsem prakticky jeste suchej.  Mimo posilovnu nebo i pri treninku mensich partii se nepotim vubec nebo jen minimalne, coz je zajimave.
Peter: Ano Tracey opravdu drepovala s 60kg a celkem lehce. A kdyz se na to divam, tak si uvedomuji, ze jsem si po uraze dal vlastne svoji prvni serii drepu taky :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so říjen 08, 2011 12:20 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | Fotka tvých zad a hovniválův log jsou dvě věci, co mi na tomhle fóru vždycky chyběly. Nechceš s tím nědo udělat? |
Nechci :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
avanti

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so říjen 08, 2011 12:31 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: |
to draper: ma moji hlubokou uctu, s ti nedrepuji kolikrat kluci o dvacet kilo tezsi |
A to jsi nevidel plno jinych cviku, co tam nikdy nikdo necvicil a uz vubec ne holka. Lidi tam na ni koukaji s otevrenou hubou :) Ona sice bude rikat ze prehanim nebo ze kecam, ale ja to vidim moc dobre _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|