|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so říjen 08, 2011 12:36 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Peter Ustinov napsal: |
to draper: ma moji hlubokou uctu, s ti nedrepuji kolikrat kluci o dvacet kilo tezsi |
A to jsi nevidel plno jinych cviku, co tam nikdy nikdo necvicil a uz vubec ne holka. Lidi tam na ni koukaji s otevrenou hubou :) Ona sice bude rikat ze prehanim nebo ze kecam, ale ja to vidim moc dobre |
tak to na ten trening kaslu, to ze budu pro smich Draperovi, s tim se pocita, ale ze me vymaze i holka, co vazi o tretinu min nez ja, to uz moje ego neunese _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: so říjen 08, 2011 12:37 pm Předmět: |
|
|
8/10 ZADA, AEROBKA
stahovani kladky na hrudnik
60kg x 15
70kg x 12
80kg x 10
80kg x 10
80kg x 10
80kg x 10
80kg x 10
pritahy VC
60kg x 15
80kg x 12
90kg x 10
100kg x 10
110kg x 8
120kg x 6
120kg x 6
120kg x 6
120kg x 6
120kg x 6
120kg x 6
100kg x 15
mrtvy tah (no belt, magnezium)
190kg x 5
190kg x 5
190kg x 5
190kg x 5
190kg x 5
190kg x 5
190kg x 5
190kg x 5
200kg x 4
pritahy JR
40kg x 12
45kg x 10
50kg x 8
55kg x 8
55kg x 8
55kg x 8
55kg x 8
55kg x 8 + 40kg x 10 + 30kg x 15
pritahy kladky v leze nasiroko
70kg x 12
75kg x 12
80kg x 10
85kg x 10
90kg x 8
90kg x 8
90kg x 8
90kg x 8
90kg x 8 + 70kg x 12 + 60kg x 15 + 50kg x 15
pas (chuze do kopce)
40 minut (4,6km, 6,7km/h 15% sklon)
kolo
40 minut
-sice trochu chaoticky a rozlitany, ale naprosto vyborny trenink :) Dokonce si kvuli me privstal i Poman a krome prvniho cviku a zaverecne 80 minutove aerobky (i kdyz slibil, ze si ji taky da  ) odjel vse se mnou. Mrtovly tezke, ale zvladnutelne, posledni serii jsem zvazoval bud shodit tak 30kg a jet na pocet reps a nebo pridat a zkusit, kolikrat dam 200. Kdyz to bylo dneska tezce, tak jsem zvolil 2. moznost, typoval jsem tak 2x-3x, protoze uz to byla posledni serie, ale dal jsem 4x, do 5. opakovani jsem uz nesel, protoze uz by to byl moc velky kocicak. Brzy snad padne 5x5x200kg. Aerobka zase trochu ujela, ale uz to budu trochu korigovat, at na me zbydou nejake svaly.
-odpoledne jeste chvili na TRX stejne tak jako vcera, zacina me to bavit _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: so říjen 08, 2011 12:40 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so říjen 08, 2011 12:43 pm Předmět: |
|
|
Ja se tam nektere holky snazim dokopat alespon do nejakych cviku s volnyma vahama, ale naprosto marne a hlavni vymluva samozrejme je, ze nechcou mit svaly. Vyjmky tam sice jsou, ale jsou to opravdu jen vyjmky. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: so říjen 08, 2011 12:46 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Tracey napsal: | | deiw napsal: | | Jinak bych se chtěl zeptat když už to tady vidím na fotce - proč lidé dřepují s podloženými patami? Je to šetrnější k achilovkám, nebo to nějak zlepšuje zapojení svalů? |
Já to praktikuju jen u dřepů s VČ, které jsem teda jela po dlouhé době, protože mám tendence zvedat paty, když jdu nahoru. Takhle se zapřu do těch kotoučků a je to ok. Jinak dělám dřepy s JČ, na bosu apod... |
ty drepujes s 60 kg? |
No a?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so říjen 08, 2011 12:51 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | Tracey napsal: | | deiw napsal: | | Jinak bych se chtěl zeptat když už to tady vidím na fotce - proč lidé dřepují s podloženými patami? Je to šetrnější k achilovkám, nebo to nějak zlepšuje zapojení svalů? |
Já to praktikuju jen u dřepů s VČ, které jsem teda jela po dlouhé době, protože mám tendence zvedat paty, když jdu nahoru. Takhle se zapřu do těch kotoučků a je to ok. Jinak dělám dřepy s JČ, na bosu apod... |
ty drepujes s 60 kg? |
No a? |
kolik lidi znas, co drepuji se 120% svoji vahy?
ja neznam celkove moc lidi co drepuje
a ted mi rekni, kolik znas takovych holek?
ve fitku drepuje jenom moje draha, jinak holky delaji same gyndastroje a predkopy _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so říjen 08, 2011 1:52 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | Peter Ustinov napsal: |
ty drepujes s 60 kg? |
No a? |
Hele ty fitness trenere a zavodniku v olympijskem vzpiráni :), mozna by ses divil, na ani ne 50kg holku, ktera navic drepovala poprve po dlouhe dobe, je to docela dost, zvlast kdyz 60 kg si tam nalozi sotva polovina muzskeho osazenstva nasi posilovny a nebo radeji nedrepuji vubec. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: so říjen 08, 2011 3:21 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Majesty napsal: | | Peter Ustinov napsal: |
ty drepujes s 60 kg? |
No a? |
Hele ty fitness trenere a zavodniku v olympijskem vzpiráni :), mozna by ses divil, na ani ne 50kg holku, ktera navic drepovala poprve po dlouhe dobe, je to docela dost, zvlast kdyz 60 kg si tam nalozi sotva polovina muzskeho osazenstva nasi posilovny a nebo radeji nedrepuji vubec. |
Hele ty rejpavej blbecku, nevim jestli mas kramiky ale ja to myslel tak, ze rejpal Ustinov, ja to myslel prave tak, ze na 48kg holku je 60kg drep vic nez dost
e: vidim ze jsme se zase nepochopili
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so říjen 08, 2011 3:26 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: |
Hele ty rejpavej blbecku, nevim jestli mas kramiky ale ja to myslel tak, ze rejpal Ustinov, ja to myslel prave tak, ze na 48kg holku je 60kg drep vic nez dost |
Vis preci, ze je to jen kamaradske rejpnuti a to si nikdy nemuzu odpustit, zvlast pokud jde o tebe
Ja to ovsem pochopil tak, ze ti drepy se 60kg na 48kg holku prijdou uplna normalka. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: so říjen 08, 2011 4:25 pm Předmět: ... |
|
|
Jak tak koukám, tak bych si pomalu měla založit svůj log, abys to tu neměl zaplácané hádkami kvůli mně _________________ Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo (Sigmund Freud).
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so říjen 08, 2011 4:26 pm Předmět: |
|
|
Jo to bys mozna mela, ale ne kvuli OT v mem logu, to mne tu opravdu nevadi. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: ne říjen 09, 2011 11:44 am Předmět: |
|
|
To dnešní probuzení bolelo _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne říjen 09, 2011 1:45 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | To dnešní probuzení bolelo |
Covece ja se dnes vzbudil po celkem kratkem spanku s pocitem, ze jsem vcera vubec necvicil a mel jsem obrovskou chut dat si dnes mrtve tahy znovu, ale preci je pud sebezachovy jeste nejaky mam :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|