|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Majesty

|
Zaslal: ne říjen 09, 2011 11:20 am Předmět: |
|
|
| Rostislaw napsal: | | Peca napsal: | frozz vypadas jako obycejnej kluk co si jde zabehat nebo na box,tak dvakrat tydne,nic svetobornyho,takhle vypada spousta 15 letych sportujicich kluku,libi se mi jak nikomu nejde o svaly,ale vsichni se nakrucuji pod ruznymi uhly jak kaceny,trosku se musim pousmat a myslim si o tom svoje,ale jinak "respekt"
,pokud delas jinej sport a mas vysledky |
To jsou takový ty fiktivní formy, jakože nikomu nejde o svaly, cvičí pro radost, je po nemoci nebo jako že skoro vůbec necvičí a přitom drží tři měsíce dietu 5 dní před focením na 0 sachrů pak to nacukruje, napumpuje pošle foto skoro omylem a čeká na reakce. |
Miluju tyhle konspiracni teorie
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
70mMyW!53
|
Zaslal: ne říjen 09, 2011 11:50 am Předmět: Re: ... |
|
|
| Tracey napsal: | Já nevím, co se některým nelíbí... Nejen, že Frozz vypadá lépe než většina české populace, ale i lépe než většina lidí, které vídám ve fitku. Každý přece nemusí být vysekaný na kost a mít žíly úplně všude. Navíc na co jsou svaly, které jsou vidět, ale jsou jen na okrasu?
Takže za mě |
Jasny ze vypada lepe nez vetsina ceske populace, ale narozdil od nich Frozz cvici, dodrzuje nejakou stravu, dlea aerobni aktivity, takze se ani neni cemu divit. To je prece jak kdybych rekl ze Jaromir Kucera co hraje za nas fotbal umi hral lepe nez vetsina ceske populace, co nikdy fotbal nehrala.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne říjen 09, 2011 12:34 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | marash napsal: | Frozz: nevim, co tady spousta lidí řeší, já myslim, že máš slušnou formu, ale hlavně, že ty fotky díky ne zrovna nejlepší kvalitě a divnýmu osvětlení dost zkreslujou, řekl bych, takže v reálu to je myslim ještě lepší |
+1 |
Marash - díky, ..no je to lepší já to vím, ale nemá cenu tu o tom někoho přesvědčovat, já vím nejlíp jak v reálu vypadám :).
| Rostislaw napsal: |
To jsou takový ty fiktivní formy, jakože nikomu nejde o svaly, cvičí pro radost, je po nemoci nebo jako že skoro vůbec necvičí a přitom drží tři měsíce dietu 5 dní před focením na 0 sachrů pak to nacukruje, napumpuje pošle foto skoro omylem a čeká na reakce. |
O svaly jde, ale ne primárně. Po nemoci nejsem, cvičím dost, dietu žádnou nedržím, žádný sachry nepočítám, jím podle pocitu, není to vůbec napumpované. Všechno jsem ti vyvrátil, ...nemusíš se dál ztrapňovat, tohle myslím, stačilo. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: ne říjen 09, 2011 12:47 pm Předmět: |
|
|
taky si trochu zvýšim sebevědomí
83kg - cca 185cm
zbytek fotek v profilu
Naposledy upravil DiamonD123 dne ne říjen 09, 2011 12:53 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne říjen 09, 2011 12:51 pm Předmět: |
|
|
diamond - super zlepšení oproti fotkám, co máš v albu! _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: ne říjen 09, 2011 1:07 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Reprotek
|
Zaslal: ne říjen 09, 2011 1:32 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: ne říjen 09, 2011 1:43 pm Předmět: Re: ... |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | Tracey napsal: | Já nevím, co se některým nelíbí... Nejen, že Frozz vypadá lépe než většina české populace, ale i lépe než většina lidí, které vídám ve fitku. Každý přece nemusí být vysekaný na kost a mít žíly úplně všude. Navíc na co jsou svaly, které jsou vidět, ale jsou jen na okrasu?
Takže za mě |
Jasny ze vypada lepe nez vetsina ceske populace, ale narozdil od nich Frozz cvici, dodrzuje nejakou stravu, dlea aerobni aktivity, takze se ani neni cemu divit. To je prece jak kdybych rekl ze Jaromir Kucera co hraje za nas fotbal umi hral lepe nez vetsina ceske populace, co nikdy fotbal nehrala. |
Jasný, ale to on tu přeci přišel ukázat, aktuální formu, která je lepší než většiny populace, stejně jako váš Jarda ukazuje něco na hřišti. Stejně tak fanoušek vašeho týmu nepůjde na zápas aby mu řekl, že na to, jak maká, teda nic moc, že takový Baroš je lepší...
Ale všude se najde nějaký rýpálek _________________ Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo (Sigmund Freud).
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: ne říjen 09, 2011 1:54 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Moocha napsal: | | marash napsal: | Frozz: nevim, co tady spousta lidí řeší, já myslim, že máš slušnou formu, ale hlavně, že ty fotky díky ne zrovna nejlepší kvalitě a divnýmu osvětlení dost zkreslujou, řekl bych, takže v reálu to je myslim ještě lepší |
+1 |
Marash - díky, ..no je to lepší já to vím, ale nemá cenu tu o tom někoho přesvědčovat, já vím nejlíp jak v reálu vypadám :).
| Rostislaw napsal: |
O svaly jde, ale ne primárně. Po nemoci nejsem, cvičím dost, dietu žádnou nedržím, žádný sachry nepočítám, jím podle pocitu, není to vůbec napumpované. Všechno jsem ti vyvrátil, ...nemusíš se dál ztrapňovat, tohle myslím, stačilo. |
Dietu nedržíš, sachry nepočítáš, o svaly ti primárně nejde, tak mi pověz, proč máš 3500 příspěvků na webu o posilování. To se pak není čemu divit, že je to forum tam kde je.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
opicoid
(ban)

|
Zaslal: ne říjen 09, 2011 2:03 pm Předmět: |
|
|
nadměrný svaly jsou stejně nepraktický.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne říjen 09, 2011 2:09 pm Předmět: |
|
|
To vazne aby se sem uzivatel fora, co nema pres biceps minimalne 45cm, bal davat fotky, aby se vyhnul hloupym kecum. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Reprotek
|
Zaslal: ne říjen 09, 2011 2:17 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | To vazne aby se sem uzivatel fora, co nema pres biceps minimalne 45cm, bal davat fotky, aby se vyhnul hloupym kecum. |
on uz ma asi zlblou hlavu z neustaleho sledovani kulturistu.... _________________ No Pain, No Gain
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|