| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Č174

|
Zaslal: st březen 04, 2009 7:10 pm Předmět: Re: . |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Č174

|
Zaslal: st březen 04, 2009 7:12 pm Předmět: Re: . |
|
|
| BUFU napsal: | | daymoon napsal: | | Č174 napsal: | | j dík.. já sem mněl Champion Nutrition - Pure whey a ten sóju obsahuje.. | Jo vidíš, na ten jsem zapomněl. Ten jsem měl taky tenkrát v akci a problémy byly dost značné. |
Ty jo tak zrovna já mám dost náchylnej žaludek a s Championem pohoda. Ale zase na druhou stranu nepiju protein 3 krát denně jak někteří... |
Noo tak já ho beru taky jen ráno a to co mi udělal se střevama.. a chuť a rozpustnost se s některýma tady na foru dost rozdílí.. _________________ Moje MOTTO:
Fitness trénink nesmí být jako pomíjivá móda. Má to být celoživotní investice.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: st březen 04, 2009 7:27 pm Předmět: |
|
|
Opet plati to prislovi o lidech s cislem v nicku ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: st březen 04, 2009 7:37 pm Předmět: |
|
|
Nechcu byt sprostej navic na dite ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
|
| nahoru |
|
 |
riker

|
Zaslal: st říjen 12, 2011 12:40 pm Předmět: |
|
|
tak jsem zjistil ze mam problem s travenim laktozy.
Tvaroh i syr zvladam bez problemu, ale mleka jenom hodne maly mnozstvi. Presel jsem na mleko se snizenym obsahem laktozy a s tim problemy taky nemam. Jedina nevyhoda ze je 3x drazsi...
Zajimalo by me jestli ma smysl do sebe cpat aspon maly mnozstvi normalniho mlika i kdyz s tim mam problemy?
Hlavne se obavam abych po uplnym vyrazeni normalniho mlika neztratil i tu schopnost travit to maly mnozstvi laktozy co jeste zvladnu a nemusel nakonec vyradit z jidelnicku i tvaroh a syr...
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
|
| nahoru |
|
 |
riker

|
Zaslal: st říjen 12, 2011 1:01 pm Předmět: |
|
|
kvuli vapniku ne, ten ziskam z jinych mlecnych vyrobku, pripadne z mleka bez laktozy
ale jde me oto aby si telo po uplnym vysazeni jeste vic neodvyklo a za mesic jsem nemel problemy i se syrem, atd...
Ale nevim presne jak telo v tomhle ohledu funguje, takze mozna je to nesmysl...
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: st říjen 12, 2011 2:42 pm Předmět: |
|
|
a kdo ti zjistil ,že ti vadí laktóza ? Ty sám ? _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: st říjen 12, 2011 2:46 pm Předmět: Re: . |
|
|
| Č174 napsal: | | BUFU napsal: | | daymoon napsal: | | Č174 napsal: | | j dík.. já sem mněl Champion Nutrition - Pure whey a ten sóju obsahuje.. | Jo vidíš, na ten jsem zapomněl. Ten jsem měl taky tenkrát v akci a problémy byly dost značné. |
Ty jo tak zrovna já mám dost náchylnej žaludek a s Championem pohoda. Ale zase na druhou stranu nepiju protein 3 krát denně jak někteří... |
Noo tak já ho beru taky jen ráno a to co mi udělal se střevama.. a chuť a rozpustnost se s některýma tady na foru dost rozdílí.. |
to uz mas pravdopodobneji z toho jak te stari dedci nabijeji do prdele nez z proteinu 1x denne
|
|
| nahoru |
|
 |
riker

|
Zaslal: st říjen 12, 2011 3:05 pm Předmět: |
|
|
| Culda13 napsal: | | a kdo ti zjistil ,že ti vadí laktóza ? Ty sám ? |
Jo, zjistil jsem to sam. Uz delsi dobu jsem mel ruzny zazivaci problemy, ale myslel jsem si ze je to z toho jak furt zeru, podezrivat mliko me nenapadlo. Nedavno kdyz uz to zacinalo bejt fakt neprijemny tak jsem se zamyslel co jsem jedl a doslo me to...
Delal jsem nejaky pokusy a vim ze po pul litru mlika se snizenym obsahem laktozy (<5g na litr ) zadny problemy nemam, ale po pul litru nurmalniho mlika budu zbytek dne prdet... Takze si myslim to mam celkem verohodne potvrzeny.
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: st říjen 12, 2011 3:59 pm Předmět: |
|
|
to jako máš jen větry ,nebo máš jinej problém ? _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
riker

|
Zaslal: st říjen 12, 2011 4:49 pm Předmět: |
|
|
jo, hlavni problem jsou ty (dost silny) vetry...
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
|
| nahoru |
|
 |
| |