|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
poldi

|
Zaslal: st říjen 12, 2011 5:25 pm Předmět: |
|
|
podla mna je tam dobry zaklad, siroka kostra..a cvici chvilu ako pise..
a priority mame kazdy ine.. _________________ I LOVE MY LADY...AND IRON
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Gohan

|
Zaslal: st říjen 12, 2011 5:53 pm Předmět: |
|
|
| opicoid napsal: | | Gohan napsal: | | Lidi co ti rikaji jak jsi velky po 11 mesicich jsou nejspis lepi nebo nepoznaji rozdil mezi tukem a svalem. Vzdycky jsem zastaval nazor ze na bench by mel kazdy dat alespon svoji telesnou vahu. |
proč? |
Protoč.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: st říjen 12, 2011 5:54 pm Předmět: |
|
|
Já třeba taky nechápu, proč tolik lidí tady tvrdí, že kdo cvičí,tak musí být vysekaný. Klučina má na sobě tuku dost, to jo, ale proč by se nemel zastavit třeba na 85 kg? Jestli váží nyní metrák, tak 15% váhy dolů bude slušných. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st říjen 12, 2011 5:56 pm Předmět: |
|
|
... tady jsou zajímavý důvody toho, proč lidi cvičí. A tady bych nebral nic jinýho, než bud bigoismus nebo zvyšovní ega a nějakýho respektu... tohle nemá se zdravým životním stylem, sportem nebo zábavou nic společnýho
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st říjen 12, 2011 5:59 pm Předmět: |
|
|
Ja zas zastávam názor, že priemerný cvičenec by mal zvládnuť na benč/mrtvolu/drep/kliky na bradlách/zhyby po 10 opakovaní so svojou váhou. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: st říjen 12, 2011 6:07 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Ja zas zastávam názor, že priemerný cvičenec by mal zvládnuť na benč/mrtvolu/drep/kliky na bradlách/zhyby po 10 opakovaní so svojou váhou. |
tak to jsem hodně podprůměrný cvičenec
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: st říjen 12, 2011 6:15 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Ja zas zastávam názor, že priemerný cvičenec by mal zvládnuť na benč/mrtvolu/drep/kliky na bradlách/zhyby po 10 opakovaní so svojou váhou. |
Benchpress - ne
mrtvola - ano
drep - ne
kliky an bradlech - ano
shyby podhmat / nadhmat - ano / ne
takže dlouhá cesta předemnou
|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
Zaslal: st říjen 12, 2011 6:22 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: st říjen 12, 2011 6:46 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Rachela

|
Zaslal: st říjen 12, 2011 6:47 pm Předmět: |
|
|
Ja to *ebeeem. Vsetko sa mi zda celkom v pohode, dokonca tahy sa mi zdaju byt ako rozcvicka. Ale ten bench, to ja nikdy v zivote nedam _________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
|
|
| nahoru |
|
 |
refresh

|
Zaslal: st říjen 12, 2011 6:57 pm Předmět: |
|
|
| Rachela napsal: | Ja to *ebeeem. Vsetko sa mi zda celkom v pohode, dokonca tahy sa mi zdaju byt ako rozcvicka. Ale ten bench, to ja nikdy v zivote nedam |
+1 jsem na tom úplně stejně. Když vidím, že skoro každý kdo příjde prvně do posilovny zvedá na bench stejně jako já co už chvilku cvičím, tak jsem vždycky akorát naštvanej. Všechno ostatní jakž takž nahoru jde, ale ten bench
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st říjen 12, 2011 7:11 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | | proc necvicis? |
Nejsou podminky a momentalne ani chut.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: st říjen 12, 2011 7:13 pm Předmět: |
|
|
"většinou" na benč zvedaj veliký váhy, ty lidi, co ty nohy maj pořádný...už jen i proto, že se dokážou těma nohama pořádně zapřít..což je důležitý
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|