|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
riker

|
Zaslal: st říjen 12, 2011 5:12 pm Předmět: |
|
|
bilkovin mam kolem 250g ale tim to nebude, protoze kdyz nahradim obycejny mliko za mliko se snizenym obsahem laktozy tak bilkovin mam porad stejne, ale vetry nemam.
Myslim si ze to fakt je tou laktozou, ale treba nemam primo alergii nebo intoleranci (je v tom rozdil?), ale jenom snizenou produkci laktazy...
Dalsi moznost by byla skocit k doktorovy, i kdyz nemyslim ze je to nutny. btw. zvladne to zmerit obvodak?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st říjen 12, 2011 7:54 pm Předmět: |
|
|
Myslíš prokázat laktozovou intoleranci ? To asi nezvládne:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
riker

|
Zaslal: st říjen 12, 2011 10:07 pm Předmět: |
|
|
skoda ze to nedokaze, ale i ty moje pokusy byly celkem konkluzivni...
jeste bych se vratil k ty otazce kterou jsme tady zamluvili. Ma smysl do sebe cpat normalni mleko?
Snazil jsem se to googlit ale je to dost problem protoze jak zadam klicove slovo lactose tak me to najde milion clanku o intoleranci kde je porad to samy a minimum informaci.
Nekde jsem nasel neco jako "studies suggest lactase production is not induced by diary/lactose consumption". Skoda jenom ze tam nemeli odkazy na ty studie a ze ta formulace nebyla naopak: "avoiding lactose does not inhibit lactase production"
|
|
| nahoru |
|
 |
Reichenberk

|
Zaslal: čt říjen 13, 2011 7:43 am Předmět: |
|
|
| riker napsal: | skoda ze to nedokaze, ale i ty moje pokusy byly celkem konkluzivni...
jeste bych se vratil k ty otazce kterou jsme tady zamluvili. Ma smysl do sebe cpat normalni mleko?
Snazil jsem se to googlit ale je to dost problem protoze jak zadam klicove slovo lactose tak me to najde milion clanku o intoleranci kde je porad to samy a minimum informaci.
Nekde jsem nasel neco jako "studies suggest lactase production is not induced by diary/lactose consumption". Skoda jenom ze tam nemeli odkazy na ty studie a ze ta formulace nebyla naopak: "avoiding lactose does not inhibit lactase production" |
Myslíš že bys pitím mléka tvorbu toho enzymu nějak vyvolal? To spíš ne, je to porucha metabolismu, takhle to nefunguje. Tedy jestli máš opravdu intoleranci na laktózu. Léky bereš? U imunologa byls?
|
|
| nahoru |
|
 |
riker

|
Zaslal: čt říjen 13, 2011 11:26 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: čt říjen 13, 2011 11:34 am Předmět: |
|
|
nikomu nic zlého nepřeju ,ale tady by bylo potřeba ,aby jsi někdy ozkoušel jaké to je mít potíže s laktozou ( zlatý větry ) _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
Abina

|
Zaslal: so srpen 04, 2012 9:43 pm Předmět: |
|
|
ahoj tak trošku vyzvednu toto téma a zeptám se - známá intolerance na laktózu - potvrzená od lékaře - pro rejpaly ;-) může takový člověk používat nějaký druh proteinu?? třeba sojóvý? případně ti co mají s intolerancí zkušenosti jaký vám nevadí či jste ho úplně vyřadili ? díky všem za odpovědi..
|
|
| nahoru |
|
 |
nEcro

|
Zaslal: ne srpen 05, 2012 2:27 am Předmět: |
|
|
kvalitni syrovaktkovy uizolat muze obahovat i do 1% laktoze takze ano, clovek s intoleranci k laktoze muze pouzivat i syrovatkovy protein _________________ BP 165 l DL 300 l SQ 240 l RAW
BP 180 l DL 300 l SQ ??? l EQ
195cm/126kg 21let
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: ne srpen 05, 2012 6:32 am Předmět: |
|
|
Tak tak, většinu proteinů jsem snášel dobře. _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|