|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt říjen 13, 2011 7:44 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | eSko napsal: | | mysH napsal: | sice trochu mastnejsi (jak cena, tak olej), ale to je ZRADLO :)
|
Tak jsem po delší době zašel do mekáče a dal si ten Váš burger. Nemá rozhodně chuť, která by mi říkala "dej si mě znova". Takže se spokojeně vracím k domácím argentínským burgerům ve vyhlášeném Steak baru za polovic ceny . |
Jako KDE ? To máš něco s paní majitelkou, ne, protože za cca 45 Kč nějaký domácí burger jsem aspoň tady neviděl! Jinak ale souhlas, že jsem zkusil, a nějak moc mne to neuchvátilo, furt je pro mě ze všech fast-burgerů nej Tasty se slaninou. |
Sokolov na západě. Vyhlášenej Steak Bar George, chodí tam na to strašně moc lidí a každou chvíli se čeká, zda dané jídlo nezdraží, protože burger z argentinského masa + domácí hranolky + obloha (vše čerstvý) za 85,- je sakra hříšná cena, pokud to má eSko jen 15 km od domova
| Moocha napsal: | | Máme ve Varech Amíka, co dělá burger o velikosti 1955ky za 55,-. Jinak v McDonalds vyhrává samozřejmě Big Classic Cheese. Jenom už si ho asi nedáte, byla to sezónní záležitost : ( |
Pod bagetárnou viď? Všiml jsem si, že v týdnu dělá svoje hranolky asi a o víkendu se s tím nesere a háže do friťáku kupovaný, což mě zamrzelo. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Moocha

|
Zaslal: čt říjen 13, 2011 8:16 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | Moocha napsal: | | Máme ve Varech Amíka, co dělá burger o velikosti 1955ky za 55,-. Jinak v McDonalds vyhrává samozřejmě Big Classic Cheese. Jenom už si ho asi nedáte, byla to sezónní záležitost : ( |
Pod bagetárnou viď? Všiml jsem si, že v týdnu dělá svoje hranolky asi a o víkendu se s tím nesere a háže do friťáku kupovaný, což mě zamrzelo. |
Jojo. Ale vem si, že v kuchyni je úplně sám a má jenom jednu servírku, co přijímá objednávky. Fronty dost často vedou až ven. A teď co má dělat, když mu dojdou "domácí" hranolky.. Navíc jsem šel okolo v sobotu ve dvě ráno a on měl ještě otevřeno, ten chlap je stroj
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt říjen 13, 2011 9:44 pm Předmět: |
|
|
Koukal jsem, že má pátek a soboty snad do 3 (proto má v neděli zavřeno, aby si odpočinul  ). Vypadá mladě, asi rozjíždí podnikání, tak se musí zakousnout a vydržet to, aby mohl konkurovat kousek támhle mekáči. Ale jinak je šikovnej docela, jen by mohl být to maso vyšší a byl by to dokonalej fast food. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Fox171
|
Zaslal: pá říjen 14, 2011 8:06 am Předmět: Tak |
|
|
Ja chodim jedine do bagetarny - chutna mi tam, je to cerstve a cena je tez dobra. Jinak nejlepsi staek - Kopanina (Hotel u Špejcharu). Maso primo odtud a nadherna krajina.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so říjen 15, 2011 6:26 pm Předmět: Re: Tak |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so říjen 15, 2011 6:32 pm Předmět: |
|
|
hurá! _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: so říjen 15, 2011 6:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: so říjen 15, 2011 9:19 pm Předmět: |
|
|
Kdo to teda byl ten Opicoid?
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so říjen 15, 2011 9:32 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | Kdo to teda byl ten Opicoid? |
Jeden z dalších nebožtíků, kteří zanedlouho upadnou v zapomnění.
= nevím :) _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so říjen 15, 2011 9:46 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | Kdo to teda byl ten Opicoid? |
Já jsem příspěvky Opicoida tady moc nečetl, ale když tak koukám, co napsal na jiných fórech, asi žádná
škoda... První je ze stránky s názvem "Kde sehnat drogy", druhá pak z diskuse o nějaké konkrétní látce...
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: so říjen 15, 2011 9:50 pm Předmět: |
|
|
Dostal uzivatel Paye ban?
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: ne říjen 16, 2011 7:09 am Předmět: |
|
|
dneska ráno nalačno vážím konečně 80 kg _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne říjen 16, 2011 7:19 am Předmět: |
|
|
hh zdálo se mi o ronnie training day :D Pamatuju si, že tam byl YUD, Frei, Draper, Bosorka, MOOG, Jarda Paseka, Milan Obořil a Ronnie (THE Ronne tady z fora =) ) :D Což je oficiálně můj první sen o posilování (kterej si pamatuju)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne říjen 16, 2011 4:54 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | hh zdálo se mi o ronnie training day :D Pamatuju si, že tam byl YUD, Frei, Draper, Bosorka, MOOG, Jarda Paseka, Milan Obořil a Ronnie (THE Ronne tady z fora =) ) :D Což je oficiálně můj první sen o posilování (kterej si pamatuju) |
Myslim, ze tenhle sen je lehce splnitelnej a snad uz i do Vanoc :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: ne říjen 16, 2011 5:02 pm Předmět: |
|
|
super ,konečně mohu říc ,že jsem nabral , 1.11. napíšu konečnou váhu . _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|