Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 560, 561, 562 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: čt říjen 13, 2011 7:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
eSko napsal:
mysH napsal:
sice trochu mastnejsi (jak cena, tak olej), ale to je ZRADLO :)

Tak jsem po delší době zašel do mekáče a dal si ten Váš burger. Nemá rozhodně chuť, která by mi říkala "dej si mě znova". Takže se spokojeně vracím k domácím argentínským burgerům ve vyhlášeném Steak baru za polovic ceny .

Jako KDE ? To máš něco s paní majitelkou, ne, protože za cca 45 Kč nějaký domácí burger jsem aspoň tady neviděl! Jinak ale souhlas, že jsem zkusil, a nějak moc mne to neuchvátilo, furt je pro mě ze všech fast-burgerů nej Tasty se slaninou.

Sokolov na západě. Vyhlášenej Steak Bar George, chodí tam na to strašně moc lidí a každou chvíli se čeká, zda dané jídlo nezdraží, protože burger z argentinského masa + domácí hranolky + obloha (vše čerstvý) za 85,- je sakra hříšná cena, pokud to má eSko jen 15 km od domova

Moocha napsal:
Máme ve Varech Amíka, co dělá burger o velikosti 1955ky za 55,-. Jinak v McDonalds vyhrává samozřejmě Big Classic Cheese. Jenom už si ho asi nedáte, byla to sezónní záležitost : (

Pod bagetárnou viď? Všiml jsem si, že v týdnu dělá svoje hranolky asi a o víkendu se s tím nesere a háže do friťáku kupovaný, což mě zamrzelo.
Moocha

PříspěvekZaslal: čt říjen 13, 2011 8:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Moocha napsal:
Máme ve Varech Amíka, co dělá burger o velikosti 1955ky za 55,-. Jinak v McDonalds vyhrává samozřejmě Big Classic Cheese. Jenom už si ho asi nedáte, byla to sezónní záležitost : (

Pod bagetárnou viď? Všiml jsem si, že v týdnu dělá svoje hranolky asi a o víkendu se s tím nesere a háže do friťáku kupovaný, což mě zamrzelo.

Jojo. Ale vem si, že v kuchyni je úplně sám a má jenom jednu servírku, co přijímá objednávky. Fronty dost často vedou až ven. A teď co má dělat, když mu dojdou "domácí" hranolky.. Navíc jsem šel okolo v sobotu ve dvě ráno a on měl ještě otevřeno, ten chlap je stroj
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: čt říjen 13, 2011 9:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Koukal jsem, že má pátek a soboty snad do 3 (proto má v neděli zavřeno, aby si odpočinul ). Vypadá mladě, asi rozjíždí podnikání, tak se musí zakousnout a vydržet to, aby mohl konkurovat kousek támhle mekáči. Ale jinak je šikovnej docela, jen by mohl být to maso vyšší a byl by to dokonalej fast food.
Fox171

PříspěvekZaslal: pá říjen 14, 2011 8:06 am    Předmět: Tak Odpovědět s citátem

Ja chodim jedine do bagetarny - chutna mi tam, je to cerstve a cena je tez dobra. Jinak nejlepsi staek - Kopanina (Hotel u Špejcharu). Maso primo odtud a nadherna krajina.
Frozz.

PříspěvekZaslal: so říjen 15, 2011 6:26 pm    Předmět: Re: Tak Odpovědět s citátem

opicoid
(ban)

Turakam

PříspěvekZaslal: so říjen 15, 2011 6:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hurá!
Gohan

PříspěvekZaslal: so říjen 15, 2011 6:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

70mMyW!53

PříspěvekZaslal: so říjen 15, 2011 9:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdo to teda byl ten Opicoid?
Frozz.

PříspěvekZaslal: so říjen 15, 2011 9:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

70mMyW!53 napsal:

Jeden z dalších nebožtíků, kteří zanedlouho upadnou v zapomnění.

= nevím :)
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: so říjen 15, 2011 9:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

70mMyW!53 napsal:

Já jsem příspěvky Opicoida tady moc nečetl, ale když tak koukám, co napsal na jiných fórech, asi žádná
škoda... První je ze stránky s názvem "Kde sehnat drogy", druhá pak z diskuse o nějaké konkrétní látce...

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: so říjen 15, 2011 9:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dostal uzivatel Paye ban?
Reiben

PříspěvekZaslal: ne říjen 16, 2011 7:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

dneska ráno nalačno vážím konečně 80 kg
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne říjen 16, 2011 7:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hh zdálo se mi o ronnie training day :D Pamatuju si, že tam byl YUD, Frei, Draper, Bosorka, MOOG, Jarda Paseka, Milan Obořil a Ronnie (THE Ronne tady z fora =) ) :D Což je oficiálně můj první sen o posilování (kterej si pamatuju)
Draper

PříspěvekZaslal: ne říjen 16, 2011 4:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
hh zdálo se mi o ronnie training day :D Pamatuju si, že tam byl YUD, Frei, Draper, Bosorka, MOOG, Jarda Paseka, Milan Obořil a Ronnie (THE Ronne tady z fora =) ) :D Což je oficiálně můj první sen o posilování (kterej si pamatuju)

Myslim, ze tenhle sen je lehce splnitelnej a snad uz i do Vanoc :)
Culda13

PříspěvekZaslal: ne říjen 16, 2011 5:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

super ,konečně mohu říc ,že jsem nabral , 1.11. napíšu konečnou váhu .

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 560, 561, 562 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: