|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
madball

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Douglas

|
Zaslal: so říjen 15, 2011 8:02 am Předmět: |
|
|
Tak ten Mismas vypada famozne. Otviracka 17.10, to se tam mrknu. _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: so říjen 15, 2011 8:37 am Předmět: |
|
|
Už vím, kam udu v Brně chodit cvičit (: Nevíte někdo jak to konkrétně vypadá s cenou? Píšete lidově, ale čísla jsou čísla... _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: so říjen 15, 2011 8:40 am Předmět: |
|
|
| Zacharo napsal: | | Už vím, kam udu v Brně chodit cvičit (: Nevíte někdo jak to konkrétně vypadá s cenou? Píšete lidově, ale čísla jsou čísla... |
| Lifter675 napsal: | | Ceny úměrné - 80kč/vstup na 10 vstupovou permici. 1000 na měsíc bez omezení. | _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Vladik

|
Zaslal: so říjen 15, 2011 10:19 am Předmět: |
|
|
koukam, ze prostor po Star Tracku nebyl dlouho prazdny..o) kazdopadne to vypada vic utulne nez ta sterilni klubovka.
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
|
| nahoru |
|
 |
rzl
|
Zaslal: so říjen 15, 2011 1:13 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: so říjen 15, 2011 1:24 pm Předmět: |
|
|
Tak to vypadá dobře. V pondělí jsem tam. _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so říjen 15, 2011 1:36 pm Předmět: |
|
|
taky tam v pondělí budu =) na GH raises budu tak dvě hodiny
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: so říjen 15, 2011 2:29 pm Předmět: |
|
|
Po pravdě. Ta úvodní fotka z toho jejich lifterského koutku mě nadchla, ale ten zbytek pak už je o ničem...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so říjen 15, 2011 2:41 pm Předmět: |
|
|
| jnerez napsal: | | Po pravdě. Ta úvodní fotka z toho jejich lifterského koutku mě nadchla, ale ten zbytek pak už je o ničem... |
A proc jako o nicem? Nerikej, ze uz z tebe taky vyrostl velkej lifter _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: so říjen 15, 2011 3:09 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | jnerez napsal: | | Po pravdě. Ta úvodní fotka z toho jejich lifterského koutku mě nadchla, ale ten zbytek pak už je o ničem... |
A proc jako o nicem? Nerikej, ze uz z tebe taky vyrostl velkej lifter |
Ne to ne, ale nemám rád takovou tu buržoazní novotu .
|
|
| nahoru |
|
 |
Joe Hallenbeck
|
Zaslal: ne říjen 16, 2011 2:55 am Předmět: |
|
|
V BG jsou lehčí kotouče? Nebo lehčí tyče?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne říjen 16, 2011 6:07 am Předmět: |
|
|
| Joe Hallenbeck napsal: | | V BG jsou lehčí kotouče? Nebo lehčí tyče? |
Stare 15kg a 20kg kotouce od grunu maji o neco mene nez maji mit, velkych os jsou tam 3 druhy (3ks 15-16kg, a 2ks 20kg) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|