|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
Zaslal: út říjen 18, 2011 8:19 pm Předmět: |
|
|
Před 2 min. spolubydla dodělal s mojí asistencí  faleš. svíčkovou, cca 2-3cm vysokou, 2min z každé strany, a má krásný medium, uvnitř růžový, a je to výtečný, je tam trochu cítit i to "syrové" maso" jestli víte co myslím. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Petey

|
Zaslal: út říjen 18, 2011 8:19 pm Předmět: |
|
|
tak ho treba dat do marinady,a je po probleme _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
Zaslal: út říjen 18, 2011 8:30 pm Předmět: |
|
|
Zítra jdu do alberta pro hovězí! Ještě jedna věc - dáváte na rozpálenou pánev olej, nebo stačí olej z mariovaného masa?
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út říjen 18, 2011 8:31 pm Předmět: |
|
|
ja mam kuchynsky gril,olej som este nikdy nedaval.Ak mas teflonku,nemal by to byt problem _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út říjen 18, 2011 8:32 pm Předmět: |
|
|
| papaya napsal: | | Zítra jdu do alberta pro hovězí! Ještě jedna věc - dáváte na rozpálenou pánev olej, nebo stačí olej z mariovaného masa? |
vtri do mäsa olivový olej a nechaj trošánek odležať. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út říjen 18, 2011 8:33 pm Předmět: |
|
|
Já dávám trochu (lžíci) olivového na pánev, ale to s tím vetřením do masa není špatný nápad. Mám keramickou pánev, a normální plyn. sporák. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Naposledy upravil Frozz. dne út říjen 18, 2011 8:35 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
Zaslal: út říjen 18, 2011 8:34 pm Předmět: |
|
|
O tom kuchyňském grilu jsem už mnohokrát přemýšlel, můžeš prosím napsat, jaký máš typ a kolik taková sranda zhruba stojí?
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út říjen 18, 2011 8:36 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: út říjen 18, 2011 8:56 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
Zaslal: st říjen 19, 2011 12:00 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem byl v řeznictví a koupil si dva 250g plátky hovězí roštěné z českého chovu. Když jsem viděl cenu za kilo 277 kč, málem mě odvezli.. Ale projednou se to taky nepo*ere. Jdu to do večera naložit do olivového oleje, pepře, citr. šťávy a trochu česneku a kolem 6 jdu na něj!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: st říjen 19, 2011 4:25 pm Předmět: |
|
|
| papaya napsal: | | Tak jsem byl v řeznictví a koupil si dva 250g plátky hovězí roštěné z českého chovu. Když jsem viděl cenu za kilo 277 kč, málem mě odvezli.. Ale projednou se to taky nepo*ere. Jdu to do večera naložit do olivového oleje, pepře, citr. šťávy a trochu česneku a kolem 6 jdu na něj! |
To chce koupit takovéhle maso, všem to ukázat, pochlubit se a švihnout to do sekané
|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
Zaslal: st říjen 19, 2011 4:28 pm Předmět: |
|
|
Jestli to bude tuhé, tak už z hovězího jím maximálně tatarák! :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: st říjen 19, 2011 4:33 pm Předmět: |
|
|
papaya: 277/kilo prece neni zadna palka, ja vetsinou hovezi rostenou vidivam za 500/kilo a svickovou 600+ :/ _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st říjen 19, 2011 4:51 pm Předmět: |
|
|
| Lunreal napsal: | | papaya: 277/kilo prece neni zadna palka, ja vetsinou hovezi rostenou vidivam za 500/kilo a svickovou 600+ :/ |
Tak to vídáváš asi nějakou zahraniční, já jsem českou roštěnou nad 300/kg ještě neviděl. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|