dřep na box (ultralow)
10x2 - 145
(centurion briefs)
- zajímavá změna, tolik sérií s konstantní váhou vůbec nejezdim, dynamika paráda..
- jinak box má 30cm a foam na tom 10cm, neskutečná hloubka, dole i s centurion briefsama tlak jako prase..
mrtvý tah
10x1 - 135
(centurion briefs)
- měl bych to sice jezdit s ace briefs, ale zapomněl jsem dneska pytliky, tak jsem nechtěl pracně sundávat vybavení.. každopádně hodně lehký, dynamika skvělá..
protahování hamstringů
3x10 - 70
silové přemístění
3x5 - 65
"kettleball" aka kotouč
2x20 - 20
předklony spodních zad
3x8 - 25
core
- perfekt trénink, jsem zvědav na ty další DE tréninky dřepů, myslim si, že by to mohlo ve třetím týdnu pěkně ztěžknout
benchpress (cg)
10x3 - 82,5 (+ mini green bands)
- pohodička, lehké, dynamicky.. jen tak jako chuťovku jsem si přidal ty mini bandíky, tenze tam je opravdu minimální..
pushpress
3x8 - 65
přítahy vč k bradě
3x10 - 30
rotátory
kliky na bradlech
3x12
triceps bands
5x15
- trochu odfláknuto tentokrát, nebylo moc času, pospíchal jsem na bus do Práhe..
dřep na box (low)
125x6
155x5
175x2
185x2
200x1
- těžký to nijak extrémně nebylo, jen jsem byl v posilce sám a neměl mě kdo pojistit, jinak bych si určitě ještě minimálně dvě série podle plánu dal.. škoda že jsem nemohl vyzkoušet skutečný maxko, ale tak snad si to vynahradím příští týden na high boxech
- box tentokrát 40cm, i tak to byl pořád low..
mrtvý tah
3x5 - 175
- ta mrtvolka nevypadá zas tak špatně, jsem na ni zvědav v ME dni..
předklony vsedě
2x20 - 35
zakopávání
3x10 - 35
core
- musel jsem vynechat i ghr, není se u nás jak zapřít v posilce.. jinak fajn trénink, jen škoda, že nebyl nikdo, kdo by mě pojistil
super log :) máš podobnou postavu jako já i stejný věk, ale ty váhy co zvedáš, o těch se mi může jenom zdát :D jinak s tím bicákem válčím asi stejně jako ty (chybí mi něco přes 1 cm do 40) tak doufám, že to ještě tento rok pokořím :D
Jakej je rozdíl v dosedu na box s "pěnou" a bez, kromě toho, že je to měkčí? Dík.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
super log :) máš podobnou postavu jako já i stejný věk, ale ty váhy co zvedáš, o těch se mi může jenom zdát :D jinak s tím bicákem válčím asi stejně jako ty (chybí mi něco přes 1 cm do 40) tak doufám, že to ještě tento rok pokořím :D
Já si s tim bicákem dělal srandu, jak mám velkou ruku absolutně neřeším Ale tak na honění ega a do trika dobrý
Jináč díky a ať se ti to teda podaří
madball napsal:
Jakej je rozdíl v dosedu na box s "pěnou" a bez, kromě toho, že je to měkčí? Dík.
Tak dejme tomu zrovna u toho 30cm boxu je dosed bez molitanu hodně velký sci-fi. Je to nehorázně nízký. Určitě je to s molitanem šetrnější i pro klouby a v podstatě to máš i o nějaký ten cm vejš. Hodně taky dělá psychologický hledisko. Sedat takhle nízko "do neznáma" není nic příjemnýho a tohle trochu ten nepříjemnej pocit eliminuje..
benchpress (cg)
110x4
117,5x2
122,5x2
127,5x1
- no nič moč, maxko mám 130 a těch 127,5 dneska celkem vydřeně. Sice dneska nebyla zrovna síla ani chuť, ale to jsou jen výmluvy, jsem slabej jak čaj
benchpress
3x6 - 85 (+ 2x mini red bands, 1x mini green bands)
francouzský tlak
3x8 - 30
kliky na bradlech
3x10
triceps - bands
6 sérií
shyby
3x5
- jak jsem přibral tak to bylo pěkně težký
přítahy v předklonu
3x10
krčení ramen - jč
3x15 - 25
kladka shora
3x12 - 8 cihel
- na benču jsem sice sice slaboučkej jak dorostenka, ale jinak to nebyl špatnej trénink
dřep na box (ultralow)
8x2 - 160
(centurion briefs)
- docela dobré, box 30cm, foam 10cm..
- jinak musel jsem snížit volume alespoň o ty dvě série, nechci to ve třetím týdnu cyklu přepálit s 10 sériema, pravděpodobněš jich dám šest..
mrtvý tah
8x1 - 150
(ace briefs)
- nějako mi nedošlo, že jsem přibral a ace briefs už jsem měl předtim dost malinkatý.. brutálně těsný briefsy, ale lehota všeko..
core
PÁ 28. října 2011 DE bench day
benchpress (cg)
10x3 - 85 (+ mini green bands)
- na dnešek jsem moc nespal, tak jsem si jen odjel základ a zbytek tréninku pomáhal klukům, není třeba zbytečně tlačit na pilu..
dřep na box (high)
190x4
210x2
225x2
- všechno sice lehoučký, ale na zádech neskutečný baráky.. den předtím narozeninová oslava a špatně jsem se vyspal (nesmím spát na břiše, jinak mám druhej den záda na maděru), takže sice odspoda všechno lehota, ale jak to je na zádech tunový, tak ani hlava není do vah a proto jsem radši skončil..
mrvý tah - natažené nohy
2x20 - 60
zakopávání
3x12 - 30
core
- musel jsem vynechat i předklony a ghr, záda a střed těla nepoužitelný, škoda těch dřepů.. uvidim jestli si je nedám příště třeba ještě jednou.. síla by tam určitě byla normálně na mnohem víc, na low jsem tam přecijen bez jištění dal 200..
floor press (cg)
90x2
100x2
102,5x1
105x1
107,5x1
110x1
- jen tak na pohodu, nebylo to úplně vydřený, ale chtěl jsem si dát dneska spíš takovou pohodičku :)
benchpress (cg)
10x3 - 90 (+ mini red bands)
- přidal jsem váhu, přidal jsem tvrdší bandy a bylo to všecko lehčí a rychlejší než minulý týden velká spokojenost..
tlaky vleže - jč
3x12 - 25
tlaky vsedě - jč
3x12 - 17,5
upažování
3x10 - 12,5
rotátory
kliky na bradlech
3x15
triceps - bands
6 sérií
- i když poslední dobou moc není chuť na doplňky, tak celkem dobrej trénink..
mrtvý tah
170x3
180x2
190x2
200x1
210x1
- na víc dneska nebyla chuť a asi ani síla.. mrtvolku jsem dlouho nepeakoval do maxka - bylo to znát hlavně na odlepech, dotah v pohodě..
zercher dřep
4x6 - 70
- jsem si zas připomněl jakej je to humus držet to na těch rukách
- i když na mrtvolce nepadnul žádnej osobáček, tak celkem spokojenost, přecijen jsem ji dlouho nejel a odlep do dresu stejně nijak extrémně nepotřebuju..
2 boardpress (cg)
100x6
120x2
130x2
140x1
147,5x1
152,5x1
- silově podle mě dobrý, nikdy jsem sice nešel do maxka benčik na 2 boardy, ale nespokojenej nejsem
- jinak support pouze jeden člověk, takže k sobě přivázaný boardy atd., no zkrátka ideál
benchpress (uwg)
4x6 - 70
- ultrawidegrip na protažení..
krčení ramen jč + upažování
3x20 - 25 + 3x15
kladka shora
3x15 - 8 cihel
přítahy v předklonu + krčení ramen
3x12 - 50 + 3x12 - 50
- jo to už byly laty napumpovaný víc než slušně
francouzský tlak + biceps vč
3x10 - 25 + 3x10 - 25
triceps bands
5 sérií
biceps jč
3x8 - 17,5
- no konečně se trochu vrátila chuť i na doplňky, který jsem si tentokrát celkem užil
- jinak záda pořád zloběj, je to zas kostrč dle mýho, ale na rovnání jít nehodlám, to radši počkám než to přejde
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru