| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
radixxxxx
|
Zaslal: pá říjen 21, 2011 1:49 pm Předmět: Dotaz na stravu? |
|
|
Jak se mám stravovat, když mám třísměnný provoz mohl by jste mě někdo poradit díky:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
blazen
|
Zaslal: pá říjen 21, 2011 2:42 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
coder

|
Zaslal: po říjen 24, 2011 12:28 pm Předmět: |
|
|
je docela jedno jaky mas provoz ja mam taky trismenny a lisi se to jen tim ze kdyz mam nocni tak mam snidani cca v 13:00 pak jim normalne jako kdybych mel ranni akorat sou ty jidla trochu posunuta
|
|
| nahoru |
|
 |
jir.ka
|
|
| nahoru |
|
 |
kuše
|
Zaslal: so prosinec 10, 2011 10:01 pm Předmět: |
|
|
čau lidi, mám blbej dotaz, dva dny (48 hodin) jsem dělal na compu semestrální práci, chtěl jsem ji mít už z krku... za tu dobu jsem spal 7 hodin, snědl krajíc chleba a půl a vypil asi 2 sklenice vody, toť vše... chci se zeptat, spadlo ze mě během týhle doby něco? :) Každý říká, že když nejím každé 3 hodiny, tak se mi bílkoviny ve svalech začnou štěpit, tak se trošku bojím, jestli jsem to nějak neposlal do penálu, dík.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: so prosinec 10, 2011 10:02 pm Předmět: |
|
|
mam zlu spravu,na Olympiii uz nebudes v 100% forme na podiu... _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so prosinec 10, 2011 10:03 pm Předmět: |
|
|
Žiadne strachy, svet sa nerúca, trošku si aspoň tráviačka oddýchla, hlavne si dopraj teraz trošku viac odpočinku a normálne sa vráť ku stravovaniu a tréningu. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
kuše
|
Zaslal: so prosinec 10, 2011 10:06 pm Předmět: |
|
|
ne myslím to vážně, zdám se sám sobě takový splasklý :)
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: so prosinec 10, 2011 10:09 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | | mam zlu spravu,na Olympiii uz nebudes v 100% forme na podiu... |
a ted vylet do mekace ?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
marcos23
|
Zaslal: so prosinec 10, 2011 10:20 pm Předmět: |
|
|
| kuše napsal: | | ne myslím to vážně, zdám se sám sobě takový splasklý :) |
Taky jsem teď dělal do školy nějakou práci a na jídlo jsem neměl poslední pět dní čas ani jsem nebyl ve fitku ...nic se neděje, tělo trochu splaskne a nebude v takovém "napumpovaném" stavu, ale obvykle stačí pak dva dny fitko a strava a budeš kdes byl. Prostě škola a práce je někdy přednější.
|
|
| nahoru |
|
 |
sediwak

|
Zaslal: ne prosinec 11, 2011 12:06 am Předmět: |
|
|
| citace: | | spadlo ze mě během týhle doby něco |
Ne.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: ne prosinec 11, 2011 10:01 am Předmět: |
|
|
| kuše napsal: | | ne myslím to vážně, zdám se sám sobě takový splasklý :) |
Nemáš holt plný glykogenový zásoby. A neboj, ten chorobnej strach z úbytku svalový hmoty s věkem zmizí, tím si prošel asi každej. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
clubic

|
Zaslal: ne prosinec 11, 2011 10:55 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Darion

|
Zaslal: ne prosinec 11, 2011 1:03 pm Předmět: |
|
|
ty vole, vy jste posuci:D _________________ "Sahni si na dickense, at poznas klasiku..." Jan Tomasik
|
|
| nahoru |
|
 |
| |