Společenská témata ll.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 232, 233, 234 ... 426, 427, 428  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Společenská témata ll.  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> Společenská témata ll.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
idoktor

PříspěvekZaslal: čt říjen 20, 2011 6:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://finance.idnes.cz/za-vodu-si-pristi-rok-rodina-priplati-az-3-500-korun-f7f-/viteze.aspx?c=A111019_142921_viteze_zuk
Tak máme nejdražší vodu široko daleko a bude hůř. Spolu se zvýšením DPH, zdražením elektřiny a plynu to bude tak 500-1000 na hlavu za měsíc. To může být pro některé rodiny třeba s hypotékou a dvěma děckama vcelku likvidační záležitost. To všechno kvůli byrokratickým zmrdům z Bruselu a českým přizdisráčům v parlamentu. Pěkně, kurva, pěkně
ShawnRay

PříspěvekZaslal: čt říjen 20, 2011 8:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Spazik

PříspěvekZaslal: pá říjen 21, 2011 9:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

idoktor napsal:
http://finance.idnes.cz/za-vodu-si-pristi-rok-rodina-priplati-az-3-500-korun-f7f-/viteze.aspx?c=A111019_142921_viteze_zuk
Tak máme nejdražší vodu široko daleko a bude hůř. Spolu se zvýšením DPH, zdražením elektřiny a plynu to bude tak 500-1000 na hlavu za měsíc. To může být pro některé rodiny třeba s hypotékou a dvěma děckama vcelku likvidační záležitost. To všechno kvůli byrokratickým zmrdům z Bruselu a českým přizdisráčům v parlamentu. Pěkně, kurva, pěkně

Ještě že bydlím na vesnici a z obecního vodovodu je voda tuším asi za 10Kč/m3
mysH

PříspěvekZaslal: pá říjen 21, 2011 1:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
Ještě že bydlím na vesnici a z obecního vodovodu je voda tuším asi za 10Kč/m3

Myslis nebo vis? Tak levny to je tak mozna z vlastni studny (odvoz splasku). Bohuzel tady neplati, ze cim vetsi mesto, tim drazsi - spis jako cim vetsi svini to tenkrat prodali, tim vyssi ceny. Nejvyssi ceny rozhodne nemaj mesta.
U.B0B

PříspěvekZaslal: pá říjen 21, 2011 4:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cz.petab napsal:

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/citil-jsem-se-hure-nez-za-valky-rika-muz-lupici-ho-obrali-trinactkrat-1iv-/krimi.aspx?c=A111020_1671750_ostrava-zpravy_jog

Ani si nechci představit jakým pocitem bezmoci (mimo jiné) musel onen pán trpět.

chudak deda. "Spal jsem v pokoji, dveře byly zamčené, přesto se najednou probudím a vidím nad sebou siluetu člověka, který mě šacuje. Otočil jsem se na bok a kryl si hlavu,..." mladik, ktery mel jiz v minulosti problemy se zakonem a nyni ma na svědomí deset z prokázaných třinácti trestných činů, dostal 5 let. takze p. Edwin Cieslar se muze tesit, ze za cca 2-3 roky jej stejny mladik, bude o5 sacovat ve spanku.
mysH

PříspěvekZaslal: so říjen 22, 2011 8:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobry den, tady zeleny gestapo, otevrete. Jo buzerovat pitomy ovecky, to by slo, ale i kdyby tam vsichni topili PETkama, tak na Ostravsku ten hlavni prumyslovy zdroj znecisteni ani nedozenou, ale o to prece nejde, dulezity je buzerovat lidi

http://aktualne.centrum.cz/domaci/zivot-v-cesku/clanek.phtml?id=718609
frode

PříspěvekZaslal: so říjen 22, 2011 12:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U.B0B napsal:
cz.petab napsal:

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/citil-jsem-se-hure-nez-za-valky-rika-muz-lupici-ho-obrali-trinactkrat-1iv-/krimi.aspx?c=A111020_1671750_ostrava-zpravy_jog

Ani si nechci představit jakým pocitem bezmoci (mimo jiné) musel onen pán trpět.

chudak deda. "Spal jsem v pokoji, dveře byly zamčené, přesto se najednou probudím a vidím nad sebou siluetu člověka, který mě šacuje. Otočil jsem se na bok a kryl si hlavu,..." mladik, ktery mel jiz v minulosti problemy se zakonem a nyni ma na svědomí deset z prokázaných třinácti trestných činů, dostal 5 let. takze p. Edwin Cieslar se muze tesit, ze za cca 2-3 roky jej stejny mladik, bude o5 sacovat ve spanku.

...popisuje kriminalista s tím, že lidé ze stejné komunity okrádali muže o peníze, osobní věci, brali však i vybavení domku nebo třeba železo ze stodoly.
Tohle zamlcovani je asi opet kazdymu jasny, hajzlove!
ygg

PříspěvekZaslal: so říjen 22, 2011 1:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já bych s tím tak nespěchal ... taky to mohla být nějaká banda bezďáků nebo smažek, a v těch je cikánů velmi pomálu.
U.B0B

PříspěvekZaslal: so říjen 22, 2011 3:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

frode napsal:
U.B0B napsal:
cz.petab napsal:

...popisuje kriminalista s tím, že lidé ze stejné komunity okrádali muže o peníze, osobní věci, brali však i vybavení domku nebo třeba železo ze stodoly.
Tohle zamlcovani je asi opet kazdymu jasny, hajzlove!

neberu to jako zamlcovani. nevim proc by se obcane CR meli nejak kastovat nebo rozlisovat. sme vsichni obcane teto zeme a pro vsechny musi platit to stejne, proto je uplne jedno psat kdo konktretne to byl - jakou mel barvu, jestli byl pod drogama - vzdyt je to jedno - stal se nejaky skutek - je jedno jestli autem boural poslanec, cikan, fetak. je jedno jestli kradl bilej, cernej, mladej, starej ... poslanec, prezident, bezdomovec ...
osobne je mi naprosto ukradeny kdo to byl. co mi vadi je to, ze ti lide proste bez zabran, opakovane chodi okradat (13 trestnych cinu!!) bezmocneho a dostanou jen 5 let. proto jsou bez zabran neb tresty jsou smesne. vim, ze to nicemu nepomuze, ale svuj nazor na tento pripad i v souvislosti s nedavnym pripadem (Důchodce týrali kvůli penzi, hrozili mu vypálením očí), jsem zaslal pani predsedkyni poslanecke snemovny M. Nemcove, panu premierovi P. Necasovi, ministru spravedlosti panu J. Pospisilovi a nejvyssimu statnimu zastupci panu P. Zemanovi.
cipinek

PříspěvekZaslal: so říjen 22, 2011 4:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to je celé k ničemu, psát těmto lidem, začni jednat sám, dej dohromady skupinu lidí, kteří po tom, co bude někdo odsouzen si na toto člověka počkají, donutí ho někam převést všechny svoje peníze a pak ho v tichosti někde oddělají a nikdo ho už nikdy nenajde, je to rychlé, jednoduché a ještě vyděláš na další akce, a nebudeš už se muset dívat někde na zprávy, kde stejný pachatel znovu ničil život jinému člověku, je to morální, ano je, já s tím nemám problém, být horší než pachatel, ano ve jménu dobra a spravedlnosti v pořádku, moralistovi, kterému se nikdy nic nestalo to připadat normální nebude, ale právě proto by se měl stát obětí trestného činu nějaký moralista, aby pak mohl přemýšlet o tom, že trest má vést k nápravě, trest je trest, od toho se to jmenuje trestní řád a trestní zákon, za zločin následuje trest...
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so říjen 22, 2011 4:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

frode

PříspěvekZaslal: so říjen 22, 2011 6:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Já bych s tím tak nespěchal ... taky to mohla být nějaká banda bezďáků nebo smažek, a v těch je cikánů velmi pomálu.

tohle prave muze udelat jenom cigos, popripade smazka. Ti jedini nemaj ani soudnost ani zabrany.
ygg

PříspěvekZaslal: so říjen 22, 2011 6:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

frode napsal:
ygg napsal:

tohle prave muze udelat jenom cigos, popripade smazka. Ti jedini nemaj ani soudnost ani zabrany.

No, osobně bych to pořadí rozhodně obrátil ... protože těch druhých je sice asi míň, aspoň těch, kterých se toto týká, ale pak jsou o to "lepší" případy. Cikáni mají zábran obecně docela dost, akorát že spíš mezi sebou. Ti co na něčem ale fakt fest jedou, tak ti už nemají zábrany vůbec žádné ... celkem logicky.
ygg

PříspěvekZaslal: so říjen 22, 2011 6:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
to je celé k ničemu, psát těmto lidem, začni jednat sám, dej dohromady skupinu lidí, kteří po tom, co bude někdo odsouzen si na toto člověka počkají, donutí ho někam převést všechny svoje peníze a pak ho v tichosti někde oddělají a nikdo ho už nikdy nenajde, je to rychlé, jednoduché a ještě vyděláš na další akce, a nebudeš už se muset dívat někde na zprávy, kde stejný pachatel znovu ničil život jinému člověku, je to morální, ano je, já s tím nemám problém, být horší než pachatel, ano ve jménu dobra a spravedlnosti v pořádku, moralistovi, kterému se nikdy nic nestalo to připadat normální nebude, ale právě proto by se měl stát obětí trestného činu nějaký moralista, aby pak mohl přemýšlet o tom, že trest má vést k nápravě, trest je trest, od toho se to jmenuje trestní řád a trestní zákon, za zločin následuje trest...

Proboha, ty bereš co za matroš? Protože to musí být fakt síla .... jinak klikám na moderátora, takovéhle zhovadilosti by něměly být nikde, natož tady.

EDIT ... ale možná ti křivdím, třeba jsi tak natěšený na 24.10.2011, že sis znovu pročítal všechny Mistrovy prásky a u Nočního klubu ses nám tak trochu zasnil
Zeleny Jëlen

PříspěvekZaslal: ne říjen 23, 2011 9:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
to je celé k ničemu, psát těmto lidem, začni jednat sám, dej dohromady skupinu lidí, kteří po tom, co bude někdo odsouzen si na toto člověka počkají, donutí ho někam převést všechny svoje peníze a pak ho v tichosti někde oddělají a nikdo ho už nikdy nenajde , je to rychlé, jednoduché a ještě vyděláš na další akce, a nebudeš už se muset dívat někde na zprávy, kde stejný pachatel znovu ničil život jinému člověku, je to morální, ano je, já s tím nemám problém, být horší než pachatel, ano ve jménu dobra a spravedlnosti v pořádku, moralistovi, kterému se nikdy nic nestalo to připadat normální nebude, ale právě proto by se měl stát obětí trestného činu nějaký moralista, aby pak mohl přemýšlet o tom, že trest má vést k nápravě, trest je trest, od toho se to jmenuje trestní řád a trestní zákon, za zločin následuje trest...

Čím víc lidí do takovýhle akce zaangažuješ, tím větší šance, že si tě systém vyčmuchá a odsoudí.
Je potřeba změnit systém, aby takovýhle akce zoufalstí nebyly potřeba.
Ono systém se změní brzo, jen jde o to, aby to nebylo ještě k horšímu.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Společenská témata ll. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 232, 233, 234 ... 426, 427, 428  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: