|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Messner
|
Zaslal: pá říjen 21, 2011 4:20 pm Předmět: |
|
|
| Mravenec1 napsal: | | kuše napsal: | | mám dotaz, je špatný, když jedu každou sérii na benchi shazovanou? např. 5x100kg a vzápětí po odebrání kotoučů 7x85kg.? Takhle jedu třeba 5 sérií... Díky |
se unavíš zbytečně...klasika je schazovačku jet nakonec |
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kuše
|
Zaslal: pá říjen 21, 2011 4:33 pm Předmět: |
|
|
tak přijde mi to takhle lepší, když dám takhle celkem 12 opakování jakoby v jedný sérii....
|
|
| nahoru |
|
 |
kuše
|
Zaslal: čt leden 26, 2012 4:56 pm Předmět: |
|
|
čau lidi, mám dotaz... Po kolika rozcvičovacích sériích mám jet maximálku na benchi pro 4 opakování? Včera jsem to jel např. - 19x55kg, 9x80, 5x90 a poté 4 pracovní série 4x95kg... Není to moc brzo? Ty první 3 jsou takový rozcvičovací, tzn ne až na krev, 4 pracovní jsou už v pořádku :)... Rameno ani lokty mě nebolí, ale radši se ptám, abych se pak nějak nedokurvil... Díky za odpověď
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: pá leden 27, 2012 7:02 am Předmět: |
|
|
nazdar
Podle me je 4 opakovani malo. Za minimum bych pokladal 6.
Ja na rozcviceni delam kliky, pak jedu jednu serii s -10 kg, pak uz jedu max co udelam na 8 - 10 opakovani 4 serie.
|
|
| nahoru |
|
 |
ChickenEater

|
Zaslal: pá leden 27, 2012 8:05 am Předmět: |
|
|
Na multipress bych se vykaslal,clovek tam chytne akorat blby navyky..
Kdyz cvicis sam, tak nejed do selhani, casem ten limit vycitis,.. kdyz se ti to bude zdat lehky, tak muzes treba zpomalit opakovani kolem mrtvyho bodu nebo to proste lip procitit, tim se vyhnes pouziti vahy, ktera by te zavalila..
To s tema uzaverama neni uplne od veci,.. lepsi je tam nemit a sesypat to nez se pod cinkou na benchi hlavou dolu ZADUSIT uplne.ale tim nemyslim,ze to budes shazovat takhle v kazdy serii, jen pro pripad nejvyssi nouze. _________________ Tento princip je natolik obecny, ze jakekoli jeho konkretni pouziti je zhola nemozne
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: pá leden 27, 2012 10:24 am Předmět: |
|
|
Já se vždycky tak 20 minutu rozcvičuju, než jdu do posilovny - dynamický strečing, dřepy, kliky atd., takže pak už toho tolik nepotřebuju; momentálně se rozehřívám tahle: 10x20, 5x40, 5x60, 3x80, 3x100, plus se snažím zůstat mezi pracovními sériemi rozehřátý. Někdy vynechám 3x80 a jdu rovnou na 3x100. Navíc před benčem v podstatě vždycky cvičím ještě něco jiného.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|