Je to hrůza no :D.. ale to se nedá prostě vůbec nevypít nikdy ...člověk se aspoň raz za ten měsíc musí pobavit. Jinak 19.11. mám viliovku, tak do té doby samozřejmě slušný. Co se týče těch 8mi kil do konce roku, tak uvidíme no .. budu se snažit.
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
11.10.2011 ranní váha na lačno 08:00 +1.2kg 19.10.2011 ranní váha na lačno 08:00 +0.4kg za 16 dní +1.6kg
Co si budem nalhávat... z dnešního vážení jsem zklamaný, ale je to kurva jenom moje chyba!! Zajebal jsem to v sobotu, kdy jsem žral poslední jídlo v 18:00 v robotě a potom jsem žral až v neděli kolem 15:00 + jsem ani nedodržel tu nedělní žrávku, páč mi bylo chujovo.
Já jako ektomorf si prostě nemůžu dovolit, být bez jídla přes 20 hodin. Hned se to projeví.
Jinak věřím že bych zase navážil něco málo přes to 1kg.
začal jsem stejně jako ty ( já 1.10.2011 ) k dnešku jsem nabral 6,5kg ,ale rozhodně né v takové kvalitě jako jsi ty . Tak držím palce . super by bylo foto ze předu .
21.10.2011 pátek druhá ranní Snídaně – 30g WPC 80 + 200ml mléka + banán + v práci 3 koblihy
Oběd v práci 10:30 – maso + příloha + zelenina (hovězí + rýže + šopák)
Oběd doma 14:30 – maso + příloha + zelenina (zapečené kuřecí prsa s bramborem a smetanou)
Fitko – 90g Go pro 30 + 400ml vody + bcaa
Večeře – domácí pizza ...bude toho kupa
Druhá večeře – 250g tučný tvaroh + 30g WPC 80 + 200ml mléka
Dnešní plánovaný jídelníček odpadnul... musel jsem se pořádně vyspat, páč jsem byl po těch dvou ranních směnách dost rozbitý ... na ranní vstávání v 05:00 si nezvyknu nikdy. Navíc jsem nachlazený jak sviňa... rýma a knedlík v krku a k tomu ještě dnes na první odpolední omfg.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru