|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Tom.K.

|
Zaslal: so říjen 22, 2011 1:44 pm Předmět: |
|
|
ty mě ale sereš! _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: so říjen 22, 2011 1:53 pm Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: | ty mě ale sereš! |
To je presne ten duvod, proc cvicim, abych sral tebe a Arnieho _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: so říjen 22, 2011 3:06 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
danny1744

|
Zaslal: so říjen 22, 2011 3:12 pm Předmět: |
|
|
To žrádlo je fakt šílenost  Trávicí trakt je v pohodě při takovym množství? Nejseš z toho třeba nafouklej nebo tak něco? (neber to jako rejpání, jen mě to zajímá)
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so říjen 22, 2011 3:26 pm Předmět: |
|
|
| danny1744 napsal: | To žrádlo je fakt šílenost Trávicí trakt je v pohodě při takovym množství? Nejseš z toho třeba nafouklej nebo tak něco? (neber to jako rejpání, jen mě to zajímá) |
To je jen lehka svacinka oproti tomu, co snim vecer
Jinak travici problemy opravdu nemam, muzu sezrat pul kila vlocek, 5 tvarohu, zapit to 2 litry mlika, zachvilku si dat kilo zeleniny a nefouklej nejsem, obzvlast po treninku jakobych to jidlo v brichu vubec nemel. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so říjen 22, 2011 3:28 pm Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: |
Nechtěl by sis zkusit někdy nějakou pohárovku v mrtvole? |
Nevim :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
danny1744

|
Zaslal: so říjen 22, 2011 4:21 pm Předmět: |
|
|
Neuvěřitelný  tak ať to šlape!
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: so říjen 22, 2011 5:43 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Tom.K. napsal: |
Nevim :) |
Nechtěl, potom my staří fotři, si nebudem moct před mlaďocahama honit triko
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: so říjen 22, 2011 9:50 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: ne říjen 23, 2011 7:21 am Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: | | Arnie_one napsal: | | Draper napsal: | | Tom.K. napsal: |
Nevim :) |
Nechtěl, potom my staří fotři, si nebudem moct před mlaďocahama honit triko |
Náhodou já bych byl pro. Docela by mě zajímalo co by se z toho fitnesáka povedlo vymáčknout. Myslím že by z toho mohlo vypadnout hodně zajímavý číslo. 5x5 200 bych bez pásku stopro nedal a při tom se motám kolem 260. Takže bych docela rád viděl, kdyby to někde prubnul na soutěžní ose. Co Drapere? |
No jo jenže on je divnej, by tam přišel a zeptal by se kolikrát má těch 260kg na MT zvednout, aby byl první
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: ne říjen 23, 2011 7:59 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: ne říjen 23, 2011 9:22 am Předmět: |
|
|
| citace: | Náhodou já bych byl pro. Docela by mě zajímalo co by se z toho fitnesáka povedlo vymáčknout. Myslím že by z toho mohlo vypadnout hodně zajímavý číslo. 5x5 200 bych bez pásku stopro nedal a při tom se motám kolem 260. Takže bych docela rád viděl, kdyby to někde prubnul na soutěžní ose. Co Drapere? |
Pokud máš maximálku 260 tak by jsi měl 5x5 200kg dát jako nic a to i bez opasku. Pokud ne tak je něco špatně.
[/quote]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|