|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt říjen 20, 2011 3:36 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 678 - 20.10.2011
P90X, tyden 5, den 4
Legs & back
Tenhle trénink je taky brutální. Já chcípal asi v polovině. V celém tréninku je oficiálně jen jedna pauza o délce jedné minuty. Zbytek makačka. Nohy nohy a záda a tak dokola. Tento trénink je stejný ve všech třech fázách a asi bude pořád stejně těžký. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CZEBLADE

|
Zaslal: čt říjen 20, 2011 8:48 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Ano cítím a pozoruju. Už jsi začal? |
Zacnu za tyden, tedka je obdobi nemoci a taky cosi mam
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá říjen 21, 2011 2:52 pm Předmět: |
|
|
Já jsem taky nějakej nemocnej :-) Po včerejších nohách mě bolí zase všechno od prdele po patu. Nemoc z přepracování :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá říjen 21, 2011 3:24 pm Předmět: |
|
|
Já to myslel z legrace, jsem zdravý, jen P90X je nemoc jak sviň _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: pá říjen 21, 2011 3:56 pm Předmět: |
|
|
Aha :D jo a rikas kondicka a forma jde hore jo? Tem promenam za 3 mesice kamos neveril, pokusim se ho vyvest z omylu
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so říjen 22, 2011 4:24 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 679 - 22.10.2011
P90X, tyden 5, den 5
Stretch X
Protáhnutí, všechno mě bolí z nohou ve čtvrtek. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne říjen 23, 2011 10:38 am Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 680 - 23.10.2011
P90X, tyden 6, den 1
Chest, shoulders & triceps
Dnes byl trénink ráno, abych měl trochu delší čas na regeneraci před zítřejším boxingem, protože minule jsem byl zničenej i z tohoto. Síly bylo požehnaně, je to rozdíl cvičit v neděli ráno a nebo bežný den odpoledne po práci. Bavilo mě to neskutečně. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: ne říjen 23, 2011 1:32 pm Předmět: |
|
|
Trochu jsem se díval na ten tréning a vypadá to zajímavě co vše k tomu potřebuješ, abys mohl cvičit doma? Do kolika peněz se to dá pořídit cca? (právě stahuju ty dokumenty k tomu) _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne říjen 23, 2011 1:47 pm Předmět: |
|
|
Na celé P90X potřebuješ jen hrazdu na shyby, pár jednoručních činek, nemusejí být těžké, protože počty opakování jsou vysoké (8-25 opakování), podložku na jógu, ručník, vodu, židli. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po říjen 24, 2011 4:09 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 681 - 24.10.2011
P90X, tyden 6, den 2
Core synergistics
Nebyl boxing, trenér nemohl. Takže až za týden a tím pádem se mi uvolnil den. Protože ale jsem ještě zničený po včerejšku, tak jsem dal podpůrný trénink pro střed těla a dobře jsem udělal. Je to moc povedený trénink a jsem připravený se zítra obout do bicepsu a zad. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út říjen 25, 2011 3:21 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 682 - 25.10.2011
P90X, tyden 6, den 3
Back & biceps
Super trénink. Biceps nechápal, co se děje. Neskutečně zábavná a aktivizující makačka. Nejde nemakat skoro pořád na max, je to nádhera. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st říjen 26, 2011 5:45 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 683 - 26.10.2011
P90X, tyden 6, den 4
Yoga X
Dnes to bylo náročný. V práci jsem byl déle a jsem zničenej. Zlatá škola, žádný problémy. Pálila mě žáha při cvičení, příjemný to nebylo, ale trénink solidní. Zítra mám dovolenou, tak bude trénink ráno. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt říjen 27, 2011 9:39 am Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 684 - 27.10.2011
P90X, tyden 6, den 5
Legs & back
Hrozný, na tohle jsem si zatím nezvykl. 15 minut před koncem se mi chtělo regulérně zvracet. Ke konci se zkracují pauzy a jsou za sebe zařazeny hodně těžké cviky. Ke konci spokojenost, že jsem to přežil. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá říjen 28, 2011 4:26 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 685 - 28.10.2011
P90X, tyden 6, den 6
Stretch X
Krásně jsem se protáhnul. Celkově i zahřál organismus, cítím se moc dobře. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|