Zaslal: so duben 23, 2011 12:05 pm Předmět: Fruitariánství je sebevrežda
Fruitariánství (strava složená jen z ovoce) je sebevražda a je nesmysl, že by někdo při této devastující stravě mohl posilovat nebo mít dobrou kondičku. Chlapec nám tady evidentně lže, protože na ovoci by nemohl vážit 78 kilo, maximálně tak polovinu této váhy. A nebo váží 78 kilo, ale není fruitarián, to je druhá možnost.
Zaslal: so duben 23, 2011 12:11 pm Předmět: Vitarián bez živočišných bílkovin
Takto vypadá vitarián živící se jen syrovým ovocem a zeleninou. Nějakých 20 procent jeho hmotnosti tvoří kosti, 75 procent piercing a zbývajích 5 procent dělá tetovací inkoust.
z niektoych prispekov typu ..seru na zvirata hlavne ze mi chutna .. je mi zle takych ludi by som kopal do hlavy cely den . Pozrite si toto video mozno niekoho osvieti dajte si youtube a do hladania napiste ( Nejlepší řeč jakou kdy uslyšíte - Gary Yourofsky )
to je příroda kolego, potravní řetězec a tak.. nebo můžeme žrát trávu a kytky (ikdyž jsou taky živé, není o tom dokument že je to taky bolí a nezaslouží si to?) a necháme se zaživa sežrat ostatníma zvířatama
z niektoych prispekov typu ..seru na zvirata hlavne ze mi chutna .. je mi zle takych ludi by som kopal do hlavy cely den . Pozrite si toto video mozno niekoho osvieti dajte si youtube a do hladania napiste ( Nejlepší řeč jakou kdy uslyšíte - Gary Yourofsky )
Tenhle indián to má vychytaný, stačí mu písek, šutry a pár cihel
Kam se hrabou vegetariáni.
PS: Fortisi pojď mě zkopat...
Ke zvířatům mám respekt, vždycky sním všechno co je na talíři, nesnáším vyhazování masa.
No a taky mám docela opačný problém, když sním jablko, broskev, nektarinku nebo meruňku tak je mi příšerně zle od žaludku. Takže tyhle jedy už nepožívám. Dřív jsem to měl rád. Zeleninu ještě snesu, hlavně v dietě ale to je doplňek výživy, kvůli vitamínům, vláknině a tak k serióznímu jídlu to má daleko.
Naposledy upravil RavenStalker dne ne říjen 23, 2011 9:03 pm, celkově upraveno 2 krát
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru