Divnej Drejprd

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 130, 131, 132 ... 225, 226, 227  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Divnej Drejprd
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: po říjen 24, 2011 5:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ano projim opravdu hodne penez a sere me to. Tot vse co bych k tomu asi napsal.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: po říjen 24, 2011 6:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

24/10 AEROBKA

kolo
120 minut (84,62km, 42,31km/h)

-dnes jsem se do posilovny nedostal, ale vcera mne bylo receno, ze mam spek okolo spodnich zad , takze jsem si musel dat povinne aerobku. Ne kecam, proto to nebylo :), ale rano jsem se vzbudil celkem brzy a mel jsem cas, tak jsem si rekl, ze hodinka na svem domacim rotopedu, na kterem jsem uz asi ctvrt roku nesedel, by nebyla spatna.Navic vcera zase dobra 1000ka sachru, takze jsem mel i energii. Hodil jsem do sebe nejaky spalovac, zapil to kavou a uz od zacatku jsem citil, ze to bude jizda roku :D Hned od 10. minuty jsem zacal s intervaly a to tak, ze jsem minutu jel na zatez 8 a minutu (postupne 2-3 minuty) na maximalni zatez 9. Mel jsem porad neskutecne energie, tak jsem si rekl, ze to protahnu na 90 minut, pak ze jeste 10 pridam (porad stridani intervalu). Po 100 minutach jsem na minutu zastavil, sel si doplnit vodu do lahve a i kdyz uz na pokraji hypoglykemie jsem tech 20 minut dojel, aby to byly pekne 2 hodiny. Od 100. do 110 minuty byla nejvetsi krize, to jsem jel jen na 8ku, ale na poslednich 10 minut jsem se zaprel, sebral posledni zbytky sil a dojel to opet po minutovych intervalech. Po celou dobu jsem mel tepovku, ze bych se nebyl schopny plynule s nekym bavit. Chtelo se mne blit, myslel jsem, ze z toho kola spadnu, kdyz jsem slez, pripadal jsem si jak ozralej, nohy se motaly, ale byla to nadhera uz jen proto, ze jsme to vydrzel. Prijemne je, ze se po tom cely den citim vyborne a porad silene nakoplej
kubaz

PříspěvekZaslal: po říjen 24, 2011 6:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:

kolo
120 minut (84,62km, 42,31km/h)

to mas ode me do ovy a zpet rychleji nez vetsina vlastniku kdejakeho vozidla Lada
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: po říjen 24, 2011 7:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V Africe nemají co žrát a ty si jako sníš 3 pytle vloček za den? Zamysli se!
Reiben

PříspěvekZaslal: po říjen 24, 2011 7:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ty si blázen, 120 minut a ujetých 85 km
Mablung

PříspěvekZaslal: po říjen 24, 2011 8:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pořadí Tour de France na tento rok
1) Draper
2) Nasranej Andy Schleck
3) Španělskej steak
Draper

PříspěvekZaslal: út říjen 25, 2011 10:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

25/10 AEROBKA

kolo
120 minut (84,84km, 42,42km/h)

-po vcerejsku jsem byl z te dvouhodinovky na kole tak nadsenej, ze se mne dnes kvuli tomu ani nechtelo jit do posilovny a musel jsem si to proste zopakovat . V nohach to sice je citit pekne, takhle namozene jsem je dlouho nemel, ale unava rychle odeznela. Opet jsem od 10. minuty zacal s intervaly, nejprve 1 minuta na max (stupen HI), 1 minuta o stupen mene (8) ( i kdyz je to jen 1 stupen, tak ten rozdil je celkem citelny), postupne 2-3 vyjmecne i 4 minuty na max HI a vzdy minuta na 8 a takto az do konce, i kdyz poslednich 30 minut to uz bylo hodne tezke. Uteklo to krasne rychle, i presto ze jsem cele 2 hodiny koukal prakticky do jednoho mista, nic nevnimal a soustredil se jen na to tempo, protoze jakmile bych zacal myslet na neco jineho, okamzite bych zpomalil. Obcas se mne chtelo zvracet, obcas jsem videl hvedzicky pred ocima, ale udrzel jsem to a vydrzel, protoze me to proste bavilo a to je hlavni Ten pocit na zvraceni myslim ale dela to silne kafe, po kterem se mne posledni dobou navaluje, zvlast v kombinaci s velkovykrmem. Zitra bohuzel posilovna taky nebude respektive mel bych na to jen cca 2 hodiny cisteho casu na cviceni, tak uvidime rano. Kdyz ne tak nevadi, 3 dny volna od cinek mne prospejou vic nez komukoliv jinemu.

Naposledy upravil Draper dne út říjen 25, 2011 10:16 am, celkově upraveno 1 krát
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út říjen 25, 2011 10:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

:D ty hvězdičky vYdíš ještě teď?
Jinak já tě za tohle chválit nebudu, protože sem se zejtra těšil na to, až uvidíš mou prasečí techniku na mrtvolách. Navíc tyhle aerobko-maratony nemám rád :D Už abys měl koleno OK a já tě vytáhl někdy na frisbee nebo rugby, to je větší sranda
Draper

PříspěvekZaslal: út říjen 25, 2011 10:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
:D ty hvězdičky vYdíš ještě teď?

Ja bych mel mit zitra v planu taky mrtvoly, musel bys prijit brzy, protoze zitra fakt nebudu mit cas.
jnerez

PříspěvekZaslal: út říjen 25, 2011 10:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi si zítra navšívím blučko .
Korny

PříspěvekZaslal: út říjen 25, 2011 10:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

85km? to jezdím domů a autem to jedu přes hodinu Kdybych byl jako ty, tak můžu jezdit na kole a ušetřím
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: út říjen 25, 2011 10:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Co dělá koleno? Jak to vypadá do budoucna se dřepama?
Draper

PříspěvekZaslal: út říjen 25, 2011 10:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
Co dělá koleno? Jak to vypadá do budoucna se dřepama?

drepy v nedohlednu
Draper

PříspěvekZaslal: út říjen 25, 2011 11:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

btw me by zajimalo, kdy budu mit nejaky treninkovy report, aniz by se tu porad nekdo necemu divil
jeste ze tu podrobneji nerozepisuji svoji stravu
Sir Lukas ze Strmilova

PříspěvekZaslal: út říjen 25, 2011 5:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
btw me by zajimalo, kdy budu mit nejaky treninkovy report, aniz by se tu porad nekdo necemu divil
jeste ze tu podrobneji nerozepisuji svoji stravu

Já se divím, že sis ještě nezvykl

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 130, 131, 132 ... 225, 226, 227  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: