Burpees dávám pokud cvičím doma s vlastní vahou-buď po jiných cvicích (kliky, dřepy apod) a nebo sem tam si zkusím 100 burpees, ale zatím jsem to nezkoušel na čas. Dělám je v sériích po 10-15 opakováních s minutovýma pauzama.
Cvicim ich na konci domaceho treningu, ale bez tej fazy kliku (kliky cvicim pred tym zvlast) a nikdy nie na cas, skor v seriach s kratsimi pauzami...
..ja si obcas dam knedlo-vepro-zelo...ale bez knedliku a zeli...
To je vec nazoru, kedysi som ich cvicil aj s tym klikom, teraz mi to vyhovuje viac..nemyslim, ze je to az tak mimo verzia, cvicia to napr. aj tu : (45.sec) target="_blank" class="postlink">
Dáváte někdo burpees jako variantu cviku do HIIT či podobných aktivit?
Zkoušel jsem jet burpees v kombinaci s dřepy (10 rychlých burpees prokládáno 15 dřepů na vydýchání). Mám kondičku v háji, takže jsem málem zemřel, ale plánuju na tohle najet . Máte s tím někdo zkušenosti? Nebude to záhul zbytečný na kolena, atd?
_________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru