výpony hacken
3x14x100kg
výpony v sedě na stroji
3x20,20,16x50kg
dřep
10xosa
6x60kg
6x80kg
3x6x100kg
6x110kg
10x60kg
hacken dřep
4x8x80kg
přítahy vč v předklonu
10x60kg
4x8x80kg
vrchní kladka k hrudníku
8x65kg
3x8x70kg
břicho
3x
Koment: Dneska jsem zjistil že neměřím 187cm , jak jsem si celou dobu myslel a ani nevím kdo mě to tehdy tak chujovo změřil, ale 183cm . :D ... co se týče trenalu, tak paráda, jsem rád že jsem nakonec šel ... je mi skvěle .. ještě si odbouchám dneska druhou noční a středa, čtvrtek volno :)
bench
8x60kg
8x80kg
6x90kg
3x6x80kg
pullover s jč
4x8x35kg
ez ve stoje
4x8,8,7,7x50kg
francouzský tlak s ez v leže - pravý úhel, lokty u těla, stopka nad čelem
3x8,8,7x35kg
8x30kg
military press - pro mě jednoznačně nejlepší cvik na ramena
4x10,10,8,8x50kg
přítahy vč k bradě
4x8x40kg
břicho
3x
Tak po těch minulých třech dnech kdy jsem moc toho nesežral, páč mi bylo fakt chujovo se radši ani nevážím, protože bych tam podle mě viděl asi zhruba stejné číslo jako minulý týden... jsem zjevně přemotivovaný :D .. chci strašně, strašně, přibrat a pak je to na piču. Nebudu to hrotit, v klidu si budu dobře papkat :D a zvážím se až za cca měsíc, nebo později.
Dneska druhé volno a celkem se nudím tak přídám pár fotek .. něco aktuál a něco z historie. :D
Když mám na večeři kuřeci prso s pytlem rýže tak to vypadá vesměs takhle. :D
200g kuřecí, pytlík rýže (uvařený 230g) a cca. 70g zeleniny = cca. 500g žrádla
Tady nějaká aktuálka bicepsu, ale radši v tričku .. na ten ksycht jsem si měl dát papírový sáček
Něco z historie 2 a půl roku zpět ... ještě kuřák 68kg
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Ty vole vypadas super
Nejsem buzna :D fakt super vypadajici telo bez zbytencnejch objemu,ktery bude funkcni na vsechno a muzes s tim delat skoro jakykoliv sport, keep it up ;)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru