|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá říjen 28, 2011 12:42 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Co kecas? Uz jsem ti mockrat rikal, ze ted momentalne neni muj silovy trenink zalozeny na kratkych pauzach a klidne mezi seriema odpocivam 2-3 minuty, pokud je potreba |
ale joooo, tohle je vim
jenomze je rozdil, co povazujes za kratkou pauzu ja a co ty, pro me jsou dve minuty absolutni minimum
mezi tim benchem bylo tak 5 minut, a rekl bych, ze mezi sikmyma tlakama jsme pod 3 neklesl _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
avanti

|
Zaslal: pá říjen 28, 2011 2:34 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so říjen 29, 2011 10:03 am Předmět: |
|
|
29.10.
FS 5x3x110
LP 5x12x220
DL 5x5x100
zakopy 5x10x7 cihel
lytka MP 5x8 (+10)x160 (+BW)
bricho 12x15 (2x zvedani nohou,svicka,rimska,kolecko,kladka,obracene hyper) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne říjen 30, 2011 10:03 am Předmět: |
|
|
30.10.
shyby 6x12xBW
shyby 6x6xBW+11kg
pritahy osa 5x6x90
pritahy JC 5x12x40
tlaky JC 5x6x40
rozpazky 3x10x14
krucifix 3x10secx14
premisteni 5x3x70
zapaz 3x8x14
bricho 6x12
dneska me po vcerejsku tak boli nohy, ze jsme mel co delat, abych se u pritahu predklonil _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne říjen 30, 2011 4:59 pm Předmět: |
|
|
ty tlaky jč sú aké? na rovnej lavičke/v stoji/či v sede na ramená s opretím chrbta o lavičku vo zvislej polohe? _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne říjen 30, 2011 5:12 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | ty tlaky jč sú aké? na rovnej lavičke/v stoji/či v sede na ramená s opretím chrbta o lavičku vo zvislej polohe? |
cvicim to v sede, lavicku nemam uplne kolmou, ale asi na 80 stupnich, abych se mohl pohodlne oprit _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: ne říjen 30, 2011 5:16 pm Předmět: |
|
|
davat tlaky na ramena s jenoruckami suctu vlastnej vahy...respect..
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne říjen 30, 2011 6:05 pm Předmět: |
|
|
Tlaky na ramena se 40kama (pokud to tedy neni mysleno jako 20+20kg) to je teda hodne pekne u tve BW. Jen ty tahy ti to porad ku*vi _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne říjen 30, 2011 6:58 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne říjen 30, 2011 7:01 pm Předmět: |
|
|
Tak Ustinove to je brutálny výkon na tie tlaky, ak to ideš fakt v plnom rozsahu, tak bravo, v reále som podobné tlaky videl ísť menej ľudí ako prstov na jednej ruke. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne říjen 30, 2011 7:11 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Tak Ustinove to je brutálny výkon na tie tlaky, ak to ideš fakt v plnom rozsahu, tak bravo, v reále som podobné tlaky videl ísť menej ľudí ako prstov na jednej ruke. |
asi me donutis si to natocit, ja osobne bych rekl, ze to plny rozsah je
nahore sice vetsinou nepropinam, ale myslim, ze to na skodu neni, a dole se sem tam dotknu kotoucema ramen, takze taky myslim ok _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne říjen 30, 2011 7:41 pm Předmět: |
|
|
ja ti verím, ak je technika taká ako píšeš, tak fakt paráda, ja by som rád niečo podobné skúsil, ale zatiaľ som sa nestretol v gyme s lavičkou, na ktorej by som dokázal pri tlakoch na ramená stabilne sedieť, bez toho aby som sa neišiel s prepáčením zjebať so sedáka a vyhodiť 40ky by som veru tiež nezvládol. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne říjen 30, 2011 7:49 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | ja ti verím, ak je technika taká ako píšeš, tak fakt paráda, ja by som rád niečo podobné skúsil, ale zatiaľ som sa nestretol v gyme s lavičkou, na ktorej by som dokázal pri tlakoch na ramená stabilne sedieť, bez toho aby som sa neišiel s prepáčením zjebať so sedáka a vyhodiť 40ky by som veru tiež nezvládol. |
asi to zkusim priste, pokud ten trapez aspon trochu povoli, nahozni je ok, vetsi problem jsou ty lavicky, mame tri, ale jenom jedna je dostatecne stabilni _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: ne říjen 30, 2011 7:54 pm Předmět: |
|
|
jak ty 40ky nahazuješ ? Já to dávám v sedě na kolena a pak cuknu nohou a nahodím jednu po druhé ,ale je to docela hnus . _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne říjen 30, 2011 7:54 pm Předmět: |
|
|
a ako 40ky rátaš jednoručky, kde na strane sú akože tri 5ky + 2,5ka + oska alebo 4 x 5ka závažie na strane + oska bonus (ako za 40ky beriem ja:), hm? _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|