|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
eSko
Naivka

|
Zaslal: pá říjen 28, 2011 4:19 pm Předmět: |
|
|
Si dává takovou odlehčenou zakysanou smetanu no. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá říjen 28, 2011 4:25 pm Předmět: |
|
|
Tu si dávám někdy taky, je moc dobrá a jemná. 14% tuku. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá říjen 28, 2011 6:10 pm Předmět: |
|
|
Mrtvý tahy a výpony na pravý noze (i když zatím ještě s lehkou dopomocí rukou). _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
idoktor

|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: ne říjen 30, 2011 6:54 pm Předmět: |
|
|
Od včerejšího odpoledne napsáno 15 stran diplomky se všim všudy _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: po říjen 31, 2011 10:17 am Předmět: |
|
|
Rannní tvarohovotvarůžková pomazánka s grahamových chlebíkem od maminky _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
smoke
|
Zaslal: čt listopad 03, 2011 11:24 am Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | Borky je Mr. Universe |
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt listopad 03, 2011 5:04 pm Předmět: |
|
|
Po cestě domů vlakem jsem navážil 85 kilo a protože byl poslední měsíc vždy max 83kg, tak to vypadá, že jde váha konečně nahoru... yes!!! Už jsem začínal bejt zoufalej =)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt listopad 03, 2011 5:25 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | Po cestě domů vlakem jsem navážil 85 kilo a protože byl poslední měsíc vždy max 83kg, tak to vypadá, že jde váha konečně nahoru... yes!!! Už jsem začínal bejt zoufalej =) |
Vazne bych chtel mit jednou ten pocit zoufalstvi z toho, ze nemuzu pribrat _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt listopad 03, 2011 6:15 pm Předmět: |
|
|
Mile male Trejsatko :) Mne nedela absolutne zadny problem pribrat, pokud chci, to bys mohla vedet. Formu si drzim, protoze cvicim, jak cvicim a obcas se drzim i v jidle (obcas to uleti, obcas i hodne, ale to se vetsinou spali tim treninkem), ovsem jakmile cvicit prestanu, mam tendenci nabirat tuk a to celkem snadno. Viz treba loni touto dobou, kdy jsem mel nejakou cvicici krizi a hodne jsem jedl, jsem pribral z 96kg na 111kg. A drive jako dite jsem byval obezni a dokonce mne doktor poslal na mesic do ozdravovny na odtucnovaci kuru. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
smoke
|
Zaslal: čt listopad 03, 2011 6:26 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Mile male Trejsatko :) Mne nedela absolutne zadny problem pribrat, pokud chci, to bys mohla vedet. Formu si drzim, protoze cvicim, jak cvicim a obcas se drzim i v jidle (obcas to uleti, obcas i hodne, ale to se vetsinou spali tim treninkem), ovsem jakmile cvicit prestanu, mam tendenci nabirat tuk a to celkem snadno. Viz treba loni touto dobou, kdy jsem mel nejakou cvicici krizi a hodne jsem jedl, jsem pribral z 96kg na 111kg. A drive jako dite jsem byval obezni a dokonce mne doktor poslal na mesic do ozdravovny na odtucnovaci kuru. |
cau, a kdy jsi prestal byt tucny?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|