Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 564, 565, 566 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
kubaz

PříspěvekZaslal: so říjen 22, 2011 11:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jestli nekdo mirite na gp pepa opava a poznate me s majestym tak se stavte pozdravit , porovname bicepsy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: ne říjen 23, 2011 9:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To jsou mi veci, jeste ze jsem si na to nevsadil, spokojenost (pekne City) !

http://fotbal.sport.cz/clanek/192785-chelsea-v-deviti-nestacila-na-q-p-r-manchester-city-roznesl-united-6-1.html
CIZO

PříspěvekZaslal: čt říjen 27, 2011 10:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Po čtyřměsíční pauze jsem během posledních 4 týdnů odjel cca 12 tréninků. Z původních 96 dost rozteklejch kilo je teď cca 101 o poznání kvalitnějších. Síla jde docela rychle zpátky a to jsem ještě kromě předkopávání a zakopávání nezačal trénovat spodek těla. Musím říct, že mám radost, protože jsem to čekal mnohem horší.

Derek Poundstone
Diana

PříspěvekZaslal: čt říjen 27, 2011 10:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Po čtyřměsíční pauze jsem během posledních 4 týdnů odjel cca 12 tréninků. Z původních 96 dost rozteklejch kilo je teď cca 101 o poznání kvalitnějších. Síla jde docela rychle zpátky a to jsem ještě kromě předkopávání a zakopávání nezačal trénovat spodek těla. Musím říct, že mám radost, protože jsem to čekal mnohem horší.

Já bych to nepokoušela....
Odpoledne s tebou počítám, že si vyzvedneš své "nádobíčko" Jen mi napiš v kolik asi, ať ti to mohu připravit a sklopit kolík
Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
CIZO

PříspěvekZaslal: čt říjen 27, 2011 10:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A takhle vznikají ty největší drby a fámy

Derek Poundstone
kubaz

PříspěvekZaslal: čt říjen 27, 2011 10:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pripadalo mi to v Opave , nebo stale trosku kulhas ?
Diana

PříspěvekZaslal: čt říjen 27, 2011 10:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
A takhle vznikají ty největší drby a fámy

Proč myslíš, že to píšu?
Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
CIZO

PříspěvekZaslal: čt říjen 27, 2011 11:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
pripadalo mi to v Opave , nebo stale trosku kulhas ?

Ještě jo, podle toho jak je noha zrovna zahřátá, ale pořád vidím progres, i když pomalý, takže jsem v klidu.

Derek Poundstone
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt říjen 27, 2011 3:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

=) sranda v MHD...

cizinka přišla do BUSu a dala za sebe a za svou kámošku 50kč ridičovi. PLatí se 12kč každej a on jí nic nevrátil, tak k němu přišla a ptala se ho v AJ kolik jí má vrátiit a proč jí nic nevrátil a on jí ignoroval. K tomu řidičovi sem přišel a řekl mu, že jí má vrátit 26 korun. Tak jí to vrátil a ta holčina "Thank youuuuuu..." a dala mi velkej hug =) Takže mám za sebou dneska dobrej skutek a můžu se zas chovat tak, jako normálně
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt říjen 27, 2011 4:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Potěšila mě globalizace. Víčko od cottage Meggle pasuje na velký jogurt Pilos. A určitě všechna plastová víčka nízkých kelímků pasují na všechny velké jogurty tak, jako pasují uzávěry PET lahví. Myslím to vážně, těší mě to.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Draper

PříspěvekZaslal: čt říjen 27, 2011 4:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Uplne to s tebou prozivam a vidim te, jakou mas radost, kdyz jsi doma na kuchyni s prazdnym kelimkem od cottage Meggle a muzes dat od nej vicko na velky jogurt Pillos z Lidlu a jak se pak chodis kazdou pulhodinu divat do lednicky, jak to na nem krasne sedi
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt říjen 27, 2011 4:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na tom je právě krásný ještě to, že cottage Meggle je plný a neotevřený a přitom může přijít o svoje víčko. V podstatě nevím, proč to tam dávají. Ale dělají dobře, aspoň mám zavřený svůj 10% bilý jogurt, který by většina z vás nedala do huby, bo je moc tučný :-)

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Spazik

PříspěvekZaslal: pá říjen 28, 2011 12:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Potěšila mě globalizace. Víčko od cottage Meggle pasuje na velký jogurt Pilos. A určitě všechna plastová víčka nízkých kelímků pasují na všechny velké jogurty tak, jako pasují uzávěry PET lahví. Myslím to vážně, těší mě to.

Jak málo někomu stačí k radosti...
Spazik

PříspěvekZaslal: pá říjen 28, 2011 12:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Na tom je právě krásný ještě to, že cottage Meggle je plný a neotevřený a přitom může přijít o svoje víčko. V podstatě nevím, proč to tam dávají. Ale dělají dobře, aspoň mám zavřený svůj 10% bilý jogurt, který by většina z vás nedala do huby, bo je moc tučný :-)

To víčko tam je imho pro pipky co nesežerou celý kelímek naráz, aby si ho mohly dát do ledničky načnutý.
Draper

PříspěvekZaslal: pá říjen 28, 2011 12:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
10% bilý jogurt, který by většina z vás nedala do huby, bo je moc tučný :-)

To mas pravdu. To velke baleni je kolik 400-500g? tzn 40-50g tuku? omg to si radeji dam 2-3 camemerty light

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 564, 565, 566 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: