|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Arnie_one

|
Zaslal: čt listopad 03, 2011 1:35 pm Předmět: |
|
|
| Dymoon napsal: | | Jednou jsem měl něco podobného, teda myslím že mírnější (symptomy úplně stejný), já si to jen nějak přetížil a měl jsem dobrý test, jestli už je to dobrý. Postavil jsem se ke zdi a bokem ruky (vnější stranou dlaně) jsem zatlačil do boku. Až to vůbec nebolelo, začal jsem cvičit. |
No to sou testy, jak na drogy
Drape, radši je tady nepolouchej, ta banda mrzáčků ti nic dobrýho nepřeje
Teda vyjma Tracey :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
žlutej

|
Zaslal: čt listopad 03, 2011 1:45 pm Předmět: |
|
|
Lidi uz se me v posilovne ptaji, nevis co se stalo tomu blondakovi prej mel nejakou nehodu. Kvuli tobe uz si ani nemuzu v klidu zacvicit,ale vysvetluju co se ti stalo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
|
| nahoru |
|
 |
Sir Lukas ze Strmilova

|
Zaslal: čt listopad 03, 2011 2:32 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt listopad 03, 2011 4:01 pm Předmět: |
|
|
:D já už dneska čekal, že si přečtu tvůj log z posilky.... takže drejpe, překvapils mě!
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt listopad 03, 2011 5:14 pm Předmět: |
|
|
| žlutej napsal: | | Lidi uz se me v posilovne ptaji, nevis co se stalo tomu blondakovi prej mel nejakou nehodu. Kvuli tobe uz si ani nemuzu v klidu zacvicit,ale vysvetluju co se ti stalo. |
Tak doufam, ze to poradne dramatizujes, treba ze jsem mel nalozenych 200kg na bench a kdyz jsem po poslednim 6. lehkem opakovani (to slovo "lehke" zdurazni ) chtel dat cinku zpet do stojanu, tak to jedna strana stojanu nevydrzela a zlomila se a cinka mne padla na rameno, ovsem i tak jsem se silou druhe ruky z toho vyprostil a cinku frajersky hodil za sebe. Nebo tak neco, proste nejaky poradny drama _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
žlutej

|
Zaslal: čt listopad 03, 2011 6:44 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | žlutej napsal: | | Lidi uz se me v posilovne ptaji, nevis co se stalo tomu blondakovi prej mel nejakou nehodu. Kvuli tobe uz si ani nemuzu v klidu zacvicit,ale vysvetluju co se ti stalo. |
Tak doufam, ze to poradne dramatizujes, treba ze jsem mel nalozenych 200kg na bench a kdyz jsem po poslednim 6. lehkem opakovani (to slovo "lehke" zdurazni ) chtel dat cinku zpet do stojanu, tak to jedna strana stojanu nevydrzela a zlomila se a cinka mne padla na rameno, ovsem i tak jsem se silou druhe ruky z toho vyprostil a cinku frajersky hodil za sebe. Nebo tak neco, proste nejaky poradny drama |
Ne zeptal se a kolik tam měl a já říkám 95kg a on tak to není moc
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt listopad 03, 2011 7:05 pm Předmět: |
|
|
Jezismarja nekaz mne reputaci _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá listopad 04, 2011 12:05 pm Předmět: |
|
|
4/11 AEROBKA
kolo
120 minut (84,94km 42,47km/h)
-od 9. minuty intervaly, nejprve 1-1, pak jsem postupne prodluzoval cas na HI+, od 27. minuty do 60. minuty jen na HI+, pak uz se hodne pumpovaly nohy, takze od 61. minuty do konce 5-1 (5 minut HI+, 1 minuta zatez 8). Celkove mozna zatim nejdelsi cas na max. load. Vyborny trenink a take jsem se dne vyspal, jak kdybyc 3 dny nespal. Mozna jsem byl sjetej smradem z barvy po malovani :)
-jo a mam krasne vymalovano a uklizeno a i kdyz na to mam podil asi tak 1%  . tak jsem stastnej jak blecha
-jinak uz se pomalu zacinam videt v posilovne (rikam pomalu, takze klidek, zitra jeste ne  ), svaly jdou bez cviceni a s touhle aerobkou do haje rychleji nez jsem si vubec myslel, coz ale nijak neva, zpatky nabrat nebude problem. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá listopad 04, 2011 8:28 pm Předmět: |
|
|
Dnes zadny komentar, otazka ci udiv v mem logu? Neco jsem udelal spatne? Nebo co se deje? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
idoktor

|
Zaslal: pá listopad 04, 2011 8:41 pm Předmět: |
|
|
Je to nuda. Čekáme kdy začneš tříhodinovky _________________ ---------
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá listopad 04, 2011 8:49 pm Předmět: |
|
|
| idoktor napsal: | Je to nuda. Čekáme kdy začneš tříhodinovky |
Jsem si myslel, ze to bude tim. Ale priste si reknete, ze vas dvouhodinovky nebavi, ja nejsem vestec _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
Naposledy upravil Draper dne pá listopad 04, 2011 8:58 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|