Divnej Drejprd

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 139, 140, 141 ... 225, 226, 227  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Divnej Drejprd
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Lunreal

PříspěvekZaslal: pá listopad 04, 2011 9:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cyklistika nuda je.. uz bez do toho fitka :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: pá listopad 04, 2011 9:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lunreal napsal:
Cyklistika nuda je.. uz bez do toho fitka :)

Tam bych jen presedlal na pas
lamice27

PříspěvekZaslal: pá listopad 04, 2011 9:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tyhle stroje to je hruza tyhle doby vytahni kolo ne? Nebo vlitni do lesa,parku... si zabehat
idoktor

PříspěvekZaslal: pá listopad 04, 2011 9:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
idoktor napsal:
Je to nuda. Čekáme kdy začneš tříhodinovky

Jsem si myslel, ze to bude tim. Ale priste si reknete, ze vas dvouhodinovky nebavi, ja nejsem vestec

Stejně ti to měří nějak divně. Já dneska dával 20minut na kole v Big1 a mašinka mi ukázala něco okolo 13 km/300kcal. A to jsem z toho tempa měl jazyk na vestě a předsmrtnej třes
Draper

PříspěvekZaslal: pá listopad 04, 2011 9:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vsak to by zhruba sedelo. Ja mam na maximalni zatez, co tam jde nastavit, za 20 minut nejakych 14km a nemuzu za to, ze ses pomalejsi

lamice: behat nemuzu a na kole v zime jezdit nebudu. Tohle me bavi, takze neni co resit.
lamice27

PříspěvekZaslal: pá listopad 04, 2011 9:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Vsak to by zhruba sedelo. Ja mam na maximalni zatez, co tam jde nastavit, za 20 minut nejakych 14km a nemuzu za to, ze ses pomalejsi

lamice: behat nemuzu a na kole v zime jezdit nebudu. Tohle me bavi, takze neni co resit.

dobra
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: pá listopad 04, 2011 10:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

idoktor napsal:

Stejně ti to měří nějak divně. Já dneska dával 20minut na kole v Big1 a mašinka mi ukázala něco okolo 13 km/300kcal. A to jsem z toho tempa měl jazyk na vestě a předsmrtnej třes

Já tam jezdím na tom Nautilusovi 1/2hod okolo 550cal na zátěž 20. Ale pěkně mě tam v poslední době serou, na ty aerobní stroje úplně kašlou. To druhé kolo vedle nemá přezky, ze 6 nebo kolika orbitracků fungovaly donedávna jen 2. Z pásů se jen na dvou dá běhat, ostatní při překročení nějakých 14 kmh hlásí overload atd. No za měsíc to zavírají.
Jinak z těch údajů beru vážně jenom čas, ostatní údaje se dají porovnávat jen v rámci jednoho konkrétního stroje. Třeba v Bigu chodím na páse do kopce pod sklonem 15% 6 kmh a ve Fitu 3000 se dá nastavit (údajně) 20% a abych šel stejným úsilím tak musím nastavit 6.8kmh.
Draper

PříspěvekZaslal: so listopad 05, 2011 8:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty uz jezdis i na kole? Nedavno jsi zacal behat....to jsou kua zmeny za ten rok, co jsem te nevidel
Kde budes cvicit pak? V novem B1F nebo v klubu?

Jinak s temi udaji je to samozrejme pravda, take beru jako adekvatni pouze cas, to ostatni jsou spise takove orientacni hodnoty pro me. Treba podle RPM a rychlosti si drzim tempo, celkova ujeta vzdalenost zase ukazuje, jestli jsem byl dnes lepsi nez minule, ty kcal to je uplny nesmysl, ale zase si treba zprijemnuju cas tim, ze si rikam, ted mam spalono 400kcal tj 100g sachru a 100g sachru je 200g EMCO vlocek i kdyz samozrejme to tak v realu neni.
Pavelito

PříspěvekZaslal: so listopad 05, 2011 9:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Možná už si to někde psal, ale co más za job, co vlastně dělá Draper? A ještě dotaz, jak nejradši regeneruje po tak ukrutnych závodech na rotopedu?
Moocha

PříspěvekZaslal: so listopad 05, 2011 10:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

U kýblu s vločkami, pravděpodobně
Draper

PříspěvekZaslal: so listopad 05, 2011 12:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

5/11 AEROBKA

kolo
120 minut (84,76km 42,38km/h)

-25.-70. minuta na max zatez pri udrzeni rychlosti nad 42km/h, pak vetsinou 4-1 (4 minuty na max, 1 minuta o stupen mensi load), po 80. minutach silena krize, opravdu jsem byl krucek od toho, abych na chvili zastavil, ale nedal jsem se :) Dnes pocitove opravdu brutalni jizda a zaludek obcas v krku

Pavelito napsal:
Možná už si to někde psal, ale co más za job, co vlastně dělá Draper? A ještě dotaz, jak nejradši regeneruje po tak ukrutnych závodech na rotopedu?

Regeneraci nijak neresim. Regeneruji proste prirozene. Samozrejme ze po nekolik dnech, kdy jedu nonstop, je ta unava v nohach citit, takze si dam den volna.
Draper

PříspěvekZaslal: ne listopad 06, 2011 12:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

6/11 AEROBKA

kolo
120 minut (84,82km 42,41km/h)

-dnes jeste opet trocha "cyklistiky" :) Strasne se nechtelo a nakonec me to strasne bavilo, protoze jsem chytl vyborne tempo, krasne to ve me varilo a melo to dnes proste stavu a jelo to i kdyz to bylo chvilema peklo. Od 25. minuty az do konce 5-1 (5 minut HI+, 1 minuta o stupen nizsi zatez), je to takovy ideal, jak ty 2 hodiny nejrychleji utecou, coz je asi hlavni. Poslenich 30-40 minut je vzdy peklo, ale nohy i mozek to davali.
-jinak uz bych se na to mel pomalu vy*rat, protoze ty svaly jdou do haje bez cviceni fakt strasne rychle, hlavne ramena hodne spadly a dokonce uz ani ty zily nemam videt jenze do posilovny se mne strasne nechce jak jsme si zvykl na pohodli domacich treninku
Draper

PříspěvekZaslal: po listopad 07, 2011 12:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

7/11 AEROBKA

kolo
30 minut (21,25km)
30 minut (21,56km)
30 minut (21,59km)
30 minut (21,60km)

celkem 120 minut (86km, 43km/h)

-dnes priznavam, ze od zacatku docela trapeni, nohy tezke, strasne se pumpovaly, tepovka porad vysoka, drive jsem se zacal potit nez jindy a nejak jsem nestacil s dechem (v druhe casti uz to bylo lepsi). I kdyz by se to fyzicky s velkym sebezaprenim mozna dalo, tak to nebylo dnes v hlave a strasne by se to vleklo, takze jsem si to rozfazoval na 30 minutove pasaze mezi kteryma byly cca 2 minuty pauza. Vetsinu casu jsem jel na HI+, vetsinou to 5-1, ale celkove dnes o neco kratsi cas na HI+ nez vcera. Celkova ujeta vzadalnost ale vic jak o 1km lepsi.

edit: hlavne tu prosimvas nezacinejte s tim, ze jsme pretrenovanej, kdyz to jednou slo o trosku hur nez obvykle

Naposledy upravil Draper dne po listopad 07, 2011 4:24 pm, celkově upraveno 1 krát
papaya

PříspěvekZaslal: po listopad 07, 2011 1:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslím, že po těch předešlých zabijáckých tempech bylo tohle rozfázování příjemná změna, ne? Ne že by bylo míň zabijácký..
Draper

PříspěvekZaslal: po listopad 07, 2011 1:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hlavne pro mozek to byla prijemna zmena, protoze jsem se vzdy tesil na tu 2 minutovou pauzu :)

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 139, 140, 141 ... 225, 226, 227  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: