přehrávač

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - přehrávač  Úvodní stránka -> Ostatní -> přehrávač
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Spazik

PříspěvekZaslal: pá listopad 11, 2011 11:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jinak 5000,- za obyč. mp3 přehrávač na sport mi přijde trochu přestřelený, dneska přece tyhle věci stojí pár stovek, pokud nemát nároky na ultrakvalitu. Spíš bych se soustředil na kvalitu sluchátek, aby dobře seděla a izolovala okolní hluk.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
marash

PříspěvekZaslal: pá listopad 11, 2011 11:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Prasopes:

to by mě zajímalo, dřív jsem měl poměrně skladnou Nokii s GPS a využíval jsem jí při běhání, ale teď mám větší telefon, u kterýho je celkem nepohodlný jen strčit do kapsy a jít běhat, tak by se mi nějakej pás na ruku na připnutí telefonu hodil, jestli máš nějakej tip? Jestli jsi teda nemyslel pás jako měřič tepu ? Ten už mám
Mathaus

PříspěvekZaslal: pá listopad 11, 2011 12:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Itunes = NO GO pro me. Mel jsem Ipod nano a zemrel v kapsi pri drepech... At to funguje jako flash a je to ok. 2GB v pohode staci na oblibenou hudbu a stejne clovek posloucha max 2 alba.

http://www.electroworld.cz/product/audio-hifi-mp3/mp4-mp3-prehravace/SA3RGA02K/philips-sa3rga02k-2gb

spokojenost se zvukem, rozhodne hraje lip nez ten Ipod, maly display staci, ovladani pro blbce :)

Sluchatka delaji hodne...
http://www.zbozi.cz/vyrobek/sony-mdr-as50g/

do fitka a na sport idelani, nevadi pri lezeni na lavicce, ani jinym druhu pohybu. Drzi paradne, zvuk bezva.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
bikon

PříspěvekZaslal: pá listopad 11, 2011 1:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poridil sem cowon iAudio 9. Po zvukovy strance parada. Original sluchatka sou pouzitelny (do posilky je pouzivam), jinak ale mam jiny.
Mr. Muscle

PříspěvekZaslal: pá listopad 11, 2011 2:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já osobně doporučuji SanDisk Sansa Clip

http://mp3-prehravace.heureka.cz/sandisk-sansa-clip-2gb/?gclid=CJyqrLDSrqwCFQRTfAod4lzbGw

Je malý, přehledné a sturčné menu. Ale pořídil jsem si ho hlavně kvůli tomu , že má vzadu sponu.

Naposledy upravil Mr. Muscle dne pá listopad 11, 2011 2:19 pm, celkově upraveno 1 krát
Pavelcb

PříspěvekZaslal: pá listopad 11, 2011 2:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hmm,já používám tel HTC a jde to,ikdyž u běhu bych snesl neco menšího. Kurna,jste mě ted nahlodali a už sleduju,co by bylo nej
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: pá listopad 11, 2011 10:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prasopes. napsal:
octo, nechces misto 5k usetrit a koupit si nejakej pasek? at uz na ruku nebo na hrud ? treba prave na ten telefon? zvlast tedka, kdyz uz na telefony s GPSkou vznikaj super aplikace bezecky, ktery ti merej rychlost a vykonost ?.)

NE.
Pro mě je telefon zařízení okolo litru, ze kterýho se volá a na kterým se píšou smsky (aktuálně mám Nokii 6021)
Vyfasoval jsem pracovní HTC a mám chuť ho spláchnout do hajzlu. Dotykovej displej je hrozný zlo, nedá se na tom nic napsat, v půlce případů to nereaguje (hláška "stažením dolů přijměte hovor" ve mně vyvolává záchvaty amoku, když půl minuty patlám prstem po tom skle a hovno), a celá ta sračka je pomalá jak želva. Má to giga paměti a procesor jak z grafický karty, ale stěží to stačí na ten pošahanej Android. Uznávám, že od lowend "telefonu" nemůžu očekávat zázraky, ale tohle je fakt na palici. Pustím na tom nějakou hudbu a celá ta blbost se zpomalí tak, že jde stěží přepínat mezi oknama.
Nene, jedině samostatnej přehrávač.

Spazik napsal:
Jinak 5000,- za obyč. mp3 přehrávač na sport mi přijde trochu přestřelený, dneska přece tyhle věci stojí pár stovek, pokud nemát nároky na ultrakvalitu. Spíš bych se soustředil na kvalitu sluchátek, aby dobře seděla a izolovala okolní hluk.

To je pozitivní zpráva. Já vůbec netuším co to stojí, 5k je strop co jsem ještě se skřípěním zubů ochoten za takovou věc dát. Pokud to i se sluchátkama seženou do dvou litrů, budu naprosto hepy.
Prasopes.

PříspěvekZaslal: so listopad 12, 2011 6:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pokud ne tak ja mam prehravac TEAC asi za 500,- :)
http://www.mp3.sk/teac-mp280-2gb-fm-black-p-104700.html

tendle :) a jsem s nim 100% spokojenej ... sluchatka mam k nemu svoje vlastni sportovni teda :)
Grimley

PříspěvekZaslal: so listopad 12, 2011 7:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sansa clip je skvělá volba - hodně kvalitní výstup zvuku ...k tomu sluchátka sennheiser cx680 sport (jsou mírně prebasovany, takze na sport je to značka ideal) a muzes vesele sportovat
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: čt listopad 24, 2011 4:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Existuje něco co má víc paměti? Aspoň 8GB.
A ne, ovoce ne!
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: út prosinec 06, 2011 4:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nikdo neví?
g_dgrim
Moderátor

PříspěvekZaslal: út prosinec 06, 2011 4:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kup si tento od sony... ma to MALY display = dlho vydrzi baterka.

nevyhoda je len 4GB pamat...

http://www.amazon.co.uk/NWZB163FB-CEW-NWZ-B163FB-Walkman-MP3-player/dp/B005H3YFUG

Na sony webe sa k tomu da dokupit aj taka picovina na ruku aby si s tym mohol aj cvicit.
Vojtisek

PříspěvekZaslal: út prosinec 06, 2011 5:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja jsem si ted kupoval CREATIVE ZEN Style M300 8GB z Alza.

Puvodne jsem vybiral nejake vyssi modely, ale vzhledem k tomu, ze to mam jen do posilovny na aerobku tak je to myslim dobre az az
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora MSN Messenger
tarzos

PříspěvekZaslal: út prosinec 06, 2011 5:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss: a jaký máš HTC? Já mám Evo 3D a naprostá spokojenost. Šlape jak motorová myš
Tracey

PříspěvekZaslal: út prosinec 06, 2011 5:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já mám tenhle a naprostá spokojenost http://www.ptmobil.cz/92-171-11420/emgeton-cult-e8-sport-4gb.php

zvuk perfektní, v balení je i pásek na ruku a opravdu dlouho vydrží na jedno nabití (dle výrobce 25 hodin a docela bych tomu věřila)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - přehrávač Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: