|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Spazik

|
Zaslal: pá listopad 11, 2011 11:20 am Předmět: |
|
|
Jinak 5000,- za obyč. mp3 přehrávač na sport mi přijde trochu přestřelený, dneska přece tyhle věci stojí pár stovek, pokud nemát nároky na ultrakvalitu. Spíš bych se soustředil na kvalitu sluchátek, aby dobře seděla a izolovala okolní hluk.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
marash
|
Zaslal: pá listopad 11, 2011 11:25 am Předmět: |
|
|
Prasopes:
to by mě zajímalo, dřív jsem měl poměrně skladnou Nokii s GPS a využíval jsem jí při běhání, ale teď mám větší telefon, u kterýho je celkem nepohodlný jen strčit do kapsy a jít běhat, tak by se mi nějakej pás na ruku na připnutí telefonu hodil, jestli máš nějakej tip? Jestli jsi teda nemyslel pás jako měřič tepu  ? Ten už mám
|
|
| nahoru |
|
 |
Mathaus
|
Zaslal: pá listopad 11, 2011 12:37 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
bikon
|
Zaslal: pá listopad 11, 2011 1:51 pm Předmět: |
|
|
Poridil sem cowon iAudio 9. Po zvukovy strance parada. Original sluchatka sou pouzitelny (do posilky je pouzivam), jinak ale mam jiny.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mr. Muscle

|
Zaslal: pá listopad 11, 2011 2:09 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Mr. Muscle dne pá listopad 11, 2011 2:19 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: pá listopad 11, 2011 2:18 pm Předmět: |
|
|
hmm,já používám tel HTC a jde to,ikdyž u běhu bych snesl neco menšího. Kurna,jste mě ted nahlodali a už sleduju,co by bylo nej _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá listopad 11, 2011 10:32 pm Předmět: |
|
|
| Prasopes. napsal: | octo, nechces misto 5k usetrit a koupit si nejakej pasek? at uz na ruku nebo na hrud ? treba prave na ten telefon? zvlast tedka, kdyz uz na telefony s GPSkou vznikaj super aplikace bezecky, ktery ti merej rychlost a vykonost ?.)
|
NE.
Pro mě je telefon zařízení okolo litru, ze kterýho se volá a na kterým se píšou smsky (aktuálně mám Nokii 6021)
Vyfasoval jsem pracovní HTC a mám chuť ho spláchnout do hajzlu. Dotykovej displej je hrozný zlo, nedá se na tom nic napsat, v půlce případů to nereaguje (hláška "stažením dolů přijměte hovor" ve mně vyvolává záchvaty amoku, když půl minuty patlám prstem po tom skle a hovno), a celá ta sračka je pomalá jak želva. Má to giga paměti a procesor jak z grafický karty, ale stěží to stačí na ten pošahanej Android. Uznávám, že od lowend "telefonu" nemůžu očekávat zázraky, ale tohle je fakt na palici. Pustím na tom nějakou hudbu a celá ta blbost se zpomalí tak, že jde stěží přepínat mezi oknama.
Nene, jedině samostatnej přehrávač.
| Spazik napsal: | | Jinak 5000,- za obyč. mp3 přehrávač na sport mi přijde trochu přestřelený, dneska přece tyhle věci stojí pár stovek, pokud nemát nároky na ultrakvalitu. Spíš bych se soustředil na kvalitu sluchátek, aby dobře seděla a izolovala okolní hluk. |
To je pozitivní zpráva. Já vůbec netuším co to stojí, 5k je strop co jsem ještě se skřípěním zubů ochoten za takovou věc dát. Pokud to i se sluchátkama seženou do dvou litrů, budu naprosto hepy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: so listopad 12, 2011 6:20 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: so listopad 12, 2011 7:03 am Předmět: |
|
|
Sansa clip je skvělá volba - hodně kvalitní výstup zvuku ...k tomu sluchátka sennheiser cx680 sport (jsou mírně prebasovany, takze na sport je to značka ideal) a muzes vesele sportovat _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt listopad 24, 2011 4:48 pm Předmět: |
|
|
Existuje něco co má víc paměti? Aspoň 8GB.
A ne, ovoce ne!
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út prosinec 06, 2011 4:27 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: út prosinec 06, 2011 4:40 pm Předmět: |
|
|
kup si tento od sony... ma to MALY display = dlho vydrzi baterka.
nevyhoda je len 4GB pamat...
http://www.amazon.co.uk/NWZB163FB-CEW-NWZ-B163FB-Walkman-MP3-player/dp/B005H3YFUG
Na sony webe sa k tomu da dokupit aj taka picovina na ruku aby si s tym mohol aj cvicit. _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
Vojtisek

|
Zaslal: út prosinec 06, 2011 5:36 pm Předmět: |
|
|
Ja jsem si ted kupoval CREATIVE ZEN Style M300 8GB z Alza.
Puvodne jsem vybiral nejake vyssi modely, ale vzhledem k tomu, ze to mam jen do posilovny na aerobku tak je to myslim dobre az az
|
|
| nahoru |
|
 |
tarzos
|
Zaslal: út prosinec 06, 2011 5:53 pm Předmět: |
|
|
Octopuss: a jaký máš HTC? Já mám Evo 3D a naprostá spokojenost. Šlape jak motorová myš _________________ Dokud matka funí, zůstaneme u ní!
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: út prosinec 06, 2011 5:54 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|