UFC on Fox: Velasquez vs. Dos Santos *spoil*

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - UFC on Fox: Velasquez vs. Dos Santos *spoil*  Úvodní stránka -> Bojové sporty -> UFC on Fox: Velasquez vs. Dos Santos *spoil*
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Kdo vyhraje tuhle Heavyweight bitvu?
Cain Velasquez
61%
 61%  [ 8 ]
Junior Dos Santos
38%
 38%  [ 5 ]
Celkem hlasů : 13

Autor Zpráva
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne listopad 13, 2011 9:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

.... tywoe!!!!!!!
Tak tohle jsem nečekal.... jsem teď docela v šoku, wooow.
Cigano měl jasnej plán a pěkně si počkal... a urval tam takovou bombu, která by knockdownovala snad každýho... du to zkouknout ještě ... potřetí =)

(Úžasná stoppage od McCarthyho!)

edit:
http://www.bloodyelbow.com/2011/11/13/2557985/ufc-on-fox-results-junior-dos-santos-injury-cain-velasquez

"@arielhelwani
JDS and his dr. just confirmed that he tore his meniscus 11 days ago, was on crutches for 2 days after. Couldn't walk."
Freimen

PříspěvekZaslal: ne listopad 13, 2011 10:11 am    Předmět: . Odpovědět s citátem

pardon, nevím, jestli to je tím, že mi není dobře, ale skutečně ten link na zápas nikde nevidím a na yt ještě nikdo nic nedal, budete prosím někdo tak hodný a dáte sem link?
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne listopad 13, 2011 10:19 am    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

http://www.onlinesport.ro/forum/showthread.php?t=635587
jednotlivý zápasy ke stažení (zápas staženej za pár minut)

popřípadě UFC on FOX bez prelims na torrentech

na youtube zápasy UFC nepovoluje = ( vše hned blocked
Freimen

PříspěvekZaslal: ne listopad 13, 2011 10:26 am    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
http://www.onlinesport.ro/forum/showthread.php?t=635587
jednotlivý zápasy ke stažení (zápas staženej za pár minut)

popřípadě UFC on FOX bez prelims na torrentech

na youtube zápasy UFC nepovoluje = ( vše hned blocked

super, díky, chtěl jsem to mezitím ke snídani vidět moc, tak jsem to našel nakonec přece jenom online:

http://www.mmashareforum.com/serious-mma-videos-f35/hd-cain-velasquez-vs-junior-dos-santos-t48055.html
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne listopad 13, 2011 10:31 am    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

:D to nebude dlouhá snídaně ... (takže Henderson + Guita - fight of the night - ještě stáhni)
Freimen

PříspěvekZaslal: ne listopad 13, 2011 10:34 am    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
:D to nebude dlouhá snídaně ... (takže Henderson + Guita - fight of the night - ještě stáhni)
byl to malý croassaint a pilulka antibiotik, čili akorát ...jinak díky za tip, jdu se na to podívat
ursus.

PříspěvekZaslal: ne listopad 13, 2011 10:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

JDS !!! tak taky kratky proces som necakal, teraz nech to len alistair nepoprcka a vybuchne planetaa

//inac keby naahodou sa podarilo brockovi nejako vyhrat, haha tak si moze hladat sponzora na plienky lebo tie bude potrebovat ked bude nastupovat do klietky proti JDS
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Majesty

PříspěvekZaslal: ne listopad 13, 2011 11:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ted jsem to teda videl a JDS neskutecne sila v rukou, byt Cain o deset kilo lehci tak se snad vezme druhou o plot Ale out nebyl, zajimalo by co by bylo kdyby to McCarthy nestopnul, nejspis by z nej JDS vytloukl dusi.
JDS ted imho nema v HW konkurenci, jsem jen zvedavy jak dlouho s nim vydrzi Alik
vosara

PříspěvekZaslal: ne listopad 13, 2011 11:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hmm to je velký zklamání..čekal jsem pořádnou bitvu, Cain zklamal, přišlo mě že to psychicky neustál, doufám že ho to nezlomí a titul bude zase někdy jeho..jinak od Cigana pěkná petelice
Bazzy

PříspěvekZaslal: ne listopad 13, 2011 11:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kurvaaa, Cain nevypadal out ale jak se otocil ksichtem k zemi a chvilku nic nedelal to bylo divny, tohle jsem opravdu necekal
Luster

PříspěvekZaslal: ne listopad 13, 2011 11:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hm.. to bylo tak rychly, ze k tomu ani neni co psat
Mike Priest

PříspěvekZaslal: ne listopad 13, 2011 11:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Majesty napsal:
Ted jsem to teda videl a JDS neskutecne sila v rukou, byt Cain o deset kilo lehci tak se snad vezme druhou o plot Ale out nebyl, zajimalo by co by bylo kdyby to McCarthy nestopnul, nejspis by z nej JDS vytloukl dusi.
JDS ted imho nema v HW konkurenci, jsem jen zvedavy jak dlouho s nim vydrzi Alik

Cain byl vypnuty,ale jen chvili,pak se zase probudil,ale to uz nad nim McCarthy maval.Meles uplne zcesty kamo,jak muzes rict,ze nema konkurenci?Prave to bude mit tezky uhajit,je to tam dost narvany ten top,kazdej zapas je jinej,kdyby Cain nesel do vymen,mohl ho treba dostat na zem,jenze on s nim radsi stoji a chodi do vymen jak idiot.Byla to uplne stejna vymena jako pri zapase Cain vs Nog,jenze z ni vysel spatne Cain,jit do sebe takhle,to je sazka do loterie,zadna opatrnost proste.V HW muze jakykoliv zapas skoncit jakkoliv,myslis si,ze je JDS neporazitelny po tomhle zapase,jenze to lidi tvrdili i o Cainovi,kdyz porazil Lesnara.Nikdy nevis kdo koho sestreli.Kazdej tam ma 1 punch KO power az na Lesnara teda...Prijde treba Alik,posle tam nejakej plavacek a JDS se slozi a najednou bude pro vsechny neporazitelnej Alik...nikdo neni neporazitelnej a konkurence je velika.
Turakam

PříspěvekZaslal: ne listopad 13, 2011 12:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Len aby Lesnar toho allmighty alíka práve v stand upe neknockol hehe, to by som sa moc smial. Ale ten JDS je kurňa nebezpečný, uvidíme ako sa to vyvŕbi ked doriazia hw zo strikeforce.
Mike Priest

PříspěvekZaslal: ne listopad 13, 2011 12:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

presne,treba takovej daniel cormier ma taky pekny slupky,bude to zajimavy strasne,HW je ted hrozne nadupana
8Shade

PříspěvekZaslal: ne listopad 13, 2011 12:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

presne tak, Cain byl vypnutej po nektery rane na ty zemi, a ta posledni co tam dostal pri stoppage ho zas zapnula... to se stava docela casto... Jinak Guida vs Handerson meli dat jako prezentaci UFC pro verejnost, takovou show jsem dlouho nevidel.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - UFC on Fox: Velasquez vs. Dos Santos *spoil* Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: