|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| O kolik se vam podarilo zkvalitnit na obvode pasu po 4 tydnech ketogenni diety? |
| zhola nic/nevim |
|
53% |
[ 8 ] |
| 1-3 cm |
|
13% |
[ 2 ] |
| 3-5 cm |
|
33% |
[ 5 ] |
|
| Celkem hlasů : 15 |
|
| Autor |
Zpráva |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st květen 02, 2007 11:57 am Předmět: |
|
|
| JPS napsal: | | Na doraz myslis do uplnyho vycerpani? | myslím Tím těžký trenink s velkou vahou...a klidně delšíma pauzama...do selhání necvičím ( bo cvičím sám - a taky jsem línej )
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st květen 02, 2007 12:08 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | | Deadlift napsal: | [...do selhání necvičím ( bo cvičím sám - a taky jsem línej ) |
metrousku :)) | ...ehm...ehm....dáme trenink?
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st květen 02, 2007 12:12 pm Předmět: |
|
|
ja si len robim prdel,este k tomu topiku o metrosexualovi roku a namahanych telickach :))) _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st květen 02, 2007 12:17 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | | ja si len robim prdel,este k tomu topiku o metrosexualovi roku a namahanych telickach :))) | já vím Bohumile...já vím
|
|
| nahoru |
|
 |
miso767

|
Zaslal: st květen 02, 2007 12:39 pm Předmět: |
|
|
| h.a.n.c.a. napsal: | | Deadlift napsal: | | h.a.n.c.a. napsal: | | Deadlift napsal: | proč je maximum 5 cm za měsíc???....tohle shodím za dva týdny |
Kurnik chlapi,jak to děláte??? Já už jedu 4.týden CKD a myslím,že kdybych nedávala 6xtýdně trenink,tak jsem bez vysledků - a i tak to nestojí za moc . No a ještě dotaz- jak dlouho si pak takto sníženou váhu a objemy udržíte ??? Nenatáhnete to spátky s doplněním glykogenu po ukončení CKD? | ...pokud člověk není prase a 14 dní po CKD jede nízkosacharidovou stravu...váha zůstane....jinak - osobně si myslím, že CKD je vhodnější pro hmotnější jedince...a spíš pro chlapy...důležitý jsou ty první dva treninky...ty musí být nadoraz....pak vyjede ketosa a metabolismus je rychlej jak čert...aerobkou udržuješ glukoneogenezi na rozumné úrovni a dalšíma lehčíma treninkama docílíš "udržení" svaloviny...tj. aktivní tuk pálící hmoty ....jo...a taky jsem asi 2 x těžší než ty ( myslím )...tj úbytky jsou taky takový |
Ď.Teoreticky je mi to jasný,praktický se snažím a realita je mimo. |
Mne osobne velmi pomaha ta aerobka, ktoru som odkukal od Deadlift-a. Po dvoch treningoch mam ketozu na +-2-jke (po prvom treningu na 0,5 - 1ke).
Ale po Aerobke mi stupa na trojku a viac. Myslim ze v tom je ciastocny uspech. Neuspokojit sa len s dvomi treningami + 1 kruhacom, ale zatazovat (aj ked zlahka) organizmus neustale.
Mozno ze sa mi to len zda ale mam pocit ako keby som kazdy den mal mensie brucho .
|
|
| nahoru |
|
 |
miso767

|
Zaslal: st květen 02, 2007 12:45 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | JPS napsal: | | Na doraz myslis do uplnyho vycerpani? | myslím Tím těžký trenink s velkou vahou...a klidně delšíma pauzama...do selhání necvičím ( bo cvičím sám - a taky jsem línej ) |
Tiez cvicim sam bez vynutenych opakovani, aj ked sa mi niekedy stane ze bojujem s poslednym opakovanim aj 20sek. Vtedy mi nie je vsetko jedno.
|
|
| nahoru |
|
 |
drobeek
|
Zaslal: čt květen 03, 2007 8:24 pm Předmět: |
|
|
jedna otazka.ked sa dostavas do ketozy po carb up za 2-3dni,co asi urobi 50g glukozy?skor ti to oddiali ketozu a este tak rozkyve hladinu energie (cez inzulin).okrem toho ak aj das sachry pred treningom,glykogen sa nenasyntetizuje za 30-60min.to je uplna haluz,lebo na treningu cerpas zo zasob energie prijatej v priebehu 24-48 hod.
to co popisujes je delena strava a nie ketogenna dieta.ved to co nam sabotuje ketozu su prave cukry,no nie?
|
|
| nahoru |
|
 |
Shari

|
|
| nahoru |
|
 |
Míma

|
Zaslal: ne květen 06, 2007 3:22 pm Předmět: |
|
|
Vcera jsem si dal takovy maly TKD, 45 minul pred jsem tam poslal 35g glukozy, nejakej lip stravitelnej protein a jel sel jsem na to. Odcvicil jsem cely telo za pouziti vyssi intenzity (80+), povetsinou v 2-4 seriich, 3-5 opakovani.
Cviky:
Bench
Mrtvak
Drep
Military press
Shyb podhmatem
Bradla
Vypony ve stoje
Nikam jsem nechvatal, jeste jsem 2 lidi zaucoval do posilovani, takze me to vyslo neco malo pres hodinku. Cekal jsem, ze nebudu mit skoro zadnou silu, ale nakonec jsem byl schopen trenovat uplne normalne, coz me prekvapilo. Jediny uzkali muze byt mnozstvi sacharidu/objem trenalu. Spis doporucuju min glukozy (skoro lepsi, kdyz dojde v pulce trenalu, nez ji nevystrilet vubec) a taky zaroven mensi volume, ktery by melo zmensit katabolismus.. precejen pro cloveka na diete neni zrovna 10x10 vhodny. Tot konec mojeho kratkyho reportu se zavanem praxe.
Ted resim dilema jak postupovat dale, jestli dale dietit jen ve stylu TKD bez carb up. Zbyva mi jeste 25 dni diety. Asi si TKD necham jen na posledni 2 tydny, protoze CARB-UP (v mem pripade den az dva) neni jen o doplneni glykogenu, ale take o podstatnem zrychleni metabolismu... a taky trochu o tom velkovykrmu (z kteryho mi paradoxne neni az tak extra dobre, stazenej zaludek-prezirka-inzulin peak...)
|
|
| nahoru |
|
 |
Shari

|
Zaslal: ne květen 06, 2007 5:03 pm Předmět: objem treninku a mnozstvi sacharidu do TKD |
|
|
MNOZSTVI SACHARIDU PRO TKD
Dneska to bude o matematice a rozhodla jsem se vylustit otazky, kolik pro jakej objem treninku, pac tohle je asi vecny dilema...
Ok, let's go.................s nize napsanymi fakty se vytasil Mcdonald, nemam s tim nic co docineni  ..takze nemuzu vuubec argumentovat v pripade, ze se nekdo osoci, je to jasny?
Takze to cislo "kolik" ze ja si toho mam nadavkovat, zavisi na tom, co od treninku ocekavam...jak dlouhy trenink, jaky trenink..no proste mnozstvi treninku je nejak umerny mnozstvi sacharidu, ktery si muzu dat..Vetsina z vas, ktery ketogenite, by jste meli udrzovat nakou tu hodnotu glykogenu na 70 mmol/kg. Treninkova jednotka, asi nejaky ten set, trvajici 45 s, vycerpa 15.7 mmol/kg glykogenu. Takze si dejte dva sety na kazdou partii a jste na 40 mmol/kg, to uz je pak trenink celkem bida. Takze vychazejme z 30 mmol/kg pro dva sety na kazdou partii a nahradme to sacharidy. Abychom konvertovali jednotky glykogenu na gramy sacharidu, musime vydelit mmol cislem 5.56....to nevim proc, fakt.
30/5.56= cca 5..takze 5 g sacharidu misto 30 mmol glykogenu.
Z vyse uvedenyho vyplyva, ze na kazdy dva sety behem treninku je zapotrebi dat 5 g sach., aby se naplnil na 70 glykogen. Kde se vzalo 70, si prectete tady v TKD sekci, kde pisu o hladinach glykogenu, ok?
Protoze porad mluvime o ketogenni diete...porad stojime o to, aby nam ketoza jela, nebo se rychle vratila.
No a jak jsem tam uz taky psala, objem treninku muze byt az takovej, ze se to mnozstvi sacharidu vysplha celkem vysoko a pak je na miste to rozdelit do dvou davek- 30 min pred jednu davku a druhou tesne pred trenglem. Vy, kteri chcete sacharidy i po, nejezte zadny ovocny cukr, pac tim riskujete naruseni ketogeneze. _________________ "...teplý český mladý svale..."
|
|
| nahoru |
|
 |
Maximus100
|
Zaslal: po listopad 14, 2011 5:31 pm Předmět: |
|
|
Mam otazku..tech cca 50g pred treninkem i ve dnech low carb?zda se mi to jako dobra uprava CKD,trenuju thai box takze by mi to melo dat energii na trenink (velmi fyzicky narocne) ale bojim se ze pri takove zatezi spalim hodne svalu,pomuzou ty rychle sachary pred treninkem thai boxu ke mensim ztratam svalu? a muze se takhle intevzivne trenovat v CKD neni to spise na skodu?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po listopad 14, 2011 5:43 pm Předmět: |
|
|
Ano. Tam nikdy nemas dny s nulou sachru, ale v ty low carb dny je davas jen v dobe pred a po treninku. Jinak take si myslim, ze je to dobra uprava CKD a co jsem drive cetl na zahranicnich forech, tak si ji dost chvalili predevsim mezomorfove a jedinci s pomalym metabolizmem, protoze pri ni nabirali relativne cistou svalovou hmotu. A je to i logicke, ze takovyto zpusob stravovani je vhodny prave pro tyhle telesne typy. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Maximus100
|
Zaslal: čt listopad 17, 2011 3:41 am Předmět: |
|
|
Ok a kdyz mam jen aerobni ale intenziv. trenink jako napriklad Thai box ktery trva hodku a pul jak mam pocitat kolik sach mam dat pred treninkem?normalne dam pred silovym treninkem 60g matly s 30 izolatu...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|