FORMA - Total 500

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 39, 40, 41 ... 364, 365, 366  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - FORMA - Total 500  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> FORMA - Total 500
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: po listopad 14, 2011 2:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ono nejde rict, ze je lepsi nebo horsi, spis na tebe dobre funguje proto, protoze jsi split dlouho necvicil a je to pro telo neco noveho. Po case to fungovat prestane a zase bude cas najet na uplne jiny system.

Co se tyka tech delt, tak pokud cvicis ramena 2x tydne, tak je cvic jen 1x, coz bohate staci, protoze dostavaji sekundarne zabrat i u treninku jinych partii.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po listopad 14, 2011 2:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Ono nejde rict, ze je lepsi nebo horsi, spis na tebe dobre funguje proto, protoze jsi split dlouho necvicil a je to pro telo neco noveho. Po case to fungovat prestane a zase bude cas najet na uplne jiny system.

Co se tyka tech delt, tak pokud cvicis ramena 2x tydne, tak je cvic jen 1x, coz bohate staci, protoze dostavaji sekundarne zabrat i u treninku jinych partii.

no dobre, uvidime, ale k srdci mi moc neprirostl a uz se tesim na nejake fullbody (a nebo zacnu sproste kopirovat tvoje treningy*a20* )
ale dokud budou vysledky jsme ochotny je tolerovat

cvicim je skoro 4x, protze mam
prsa triceps biceps (uz u sikmych tlaku se predek zapojuje)
nohy
zada ramena (tady je to jasne)

jak teda dal?
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út listopad 15, 2011 3:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

15.11.

drep 11x7x100
DL 4x4x105 2x120 0x135 10x105
lytka MP 5x12x140

AB roller 3x15

tech 135 jsem ani neodlepil,a to jsme se odhodlaval asi 5 minut, nastvalo me to tak, ze posledni serka byla po deseti a jeste s rezervou
Draper

PříspěvekZaslal: út listopad 15, 2011 3:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Proc cvicis DL a SQ v jednom treninku a hned po sobe? Zvlast, kdyz je DL tvoje slabina, tak to asi ty vzprimovace moc nedavaji a pak se nediv, ze te to uzemni
Rachela

PříspěvekZaslal: út listopad 15, 2011 3:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prehod to, najprv DL a potom SQ.
Kazdopadne mas medzi tymi push a pull cvikmi brutalny rozdiel, ty si presny opak mna :D
Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora MSN Messenger
papaya

PříspěvekZaslal: út listopad 15, 2011 3:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Po 11 x 7 x 100 na dřep se ani nedivím, že jsi to od té země neodlepil.. Ale i tak, na takovou tlakovou sílu, jakou máš, bych čekal, že ten MT bude lepší Ale to se podá..
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út listopad 15, 2011 3:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Proc cvicis DL a SQ v jednom treninku a hned po sobe? Zvlast, kdyz je DL tvoje slabina, tak to asi ty vzprimovace moc nedavaji a pak se nediv, ze te to uzemni

drepy jsou "lehke" maxko mam nekde kolem 150
beru to podle cizopasnika, radil drepy a mrtvolu najednou, aby spodek zad lip regeneroval
na obranu tohohle systemu, lip se mi zveda po drepech nez kdyz mrtvolou zacinam
a jeste jedna vec, proc je pro me prvni opakovani nejtezsi?
prijde mi, ze cim jsme v serii dal, tim je to snazsi
Draper

PříspěvekZaslal: út listopad 15, 2011 3:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:

Pokladas cinku do uplneho zklidneni se a nebo ji odrazis? Pokud druhy pripad, tak je to celkem logicke.

Jinak pokud mas ty drepy "lehke" , tak bych je daval az po mrtvole, ale jak pises, mne se taky mrtvola cvici lepe az jako 2-3. cvik v treninku v mem pripade ve splitu, co jsem ted cvicil, to bylo po pritazich v predklonu.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út listopad 15, 2011 3:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Peter Ustinov napsal:

Pokladas cinku do uplneho zklidneni se a nebo ji odrazis? Pokud druhy pripad, tak je to celkem logicke.

Jinak pokud mas ty drepy "lehke" , tak bych je daval az po mrtvole, ale jak pises, mne se taky mrtvola cvici lepe az jako 2-3. cvik v treninku v mem pripade ve splitu, co jsem ted cvicil, to bylo po pritazich v predklonu.

ne, vzdycky z mrtveho bodu, ale tak nejak se behem prvniho opakovani lip srovnam a pak je to mnohem snazsi

zkusit to muzu, priste jsou sice tezke celni, ale tam zase neni takovy objem

jinak dekuju za komenty, ja vim, ze tlaky a tahy jsou tezce v nepomeru,a le nevim co delat
proste mi to tlaci lip
Doman

PříspěvekZaslal: út listopad 15, 2011 3:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
Draper napsal:
Peter Ustinov napsal:

ne, vzdycky z mrtveho bodu, ale tak nejak se behem prvniho opakovani lip srovnam a pak je to mnohem snazsi

zkusit to muzu, priste jsou sice tezke celni, ale tam zase neni takovy objem

jinak dekuju za komenty, ja vim, ze tlaky a tahy jsou tezce v nepomeru,a le nevim co delat
proste mi to tlaci lip

Ono to může taky trochu mást. Že já si taky myslel že neodrážim. Ale až když jsem zkusil vyloženě činku položit a pustit a zase se pod to srovnat a zvednout znova tak teprv pak jsem pochopil že trošku si pomaham těma rychlejma zvedačkama.

Taky ono první opakování človek jde podle mě víc z noh a proto je to těžší, než když pak ma nohy človek prakticky stojatý a zvedá to jen vzpřímovačema, což je snadnější.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út listopad 15, 2011 3:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Doman napsal:

Ono to může taky trochu mást. Že já si taky myslel že neodrážim. Ale až když jsem zkusil vyloženě činku položit a pustit a zase se pod to srovnat a zvednout znova tak teprv pak jsem pochopil že trošku si pomaham těma rychlejma zvedačkama.

Taky ono první opakování človek jde podle mě víc z noh a proto je to těžší, než když pak ma nohy človek prakticky stojatý a zvedá to jen vzpřímovačema, což je snadnější.

dole vetsinou nadechnu a vydechnu tzn pauza cca 1-2 sec, takze to vazne odrazene byt nemuze

zvedam vicemene nohama porad, nejdu do toho jako draper s natazenyma
Draper

PříspěvekZaslal: út listopad 15, 2011 4:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tohle nejsou natazeny nohy, jen je mene zapojuji, protoze nejdu z takoveho podrepu

Mrtvy tah s natazenyma nohama vypada jinak.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: út listopad 15, 2011 4:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

První opakování bývá také těžší z důvodu chybějící elastické energie ve svalu v klidu. Sval, který se smršťuje a natahuje pak funguje trochu jako guma. Je to znát u mnoha cviků a určitě sis toho za ta léta cvičení všimnul.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
spekounP

PříspěvekZaslal: út listopad 15, 2011 4:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
Draper napsal:

drepy jsou "lehke" maxko mam nekde kolem 150
beru to podle cizopasnika, radil drepy a mrtvolu najednou, aby spodek zad lip regeneroval
na obranu tohohle systemu, lip se mi zveda po drepech nez kdyz mrtvolou zacinam

Me taky docela vyhovuje davat pred tezkou mrtvolou lehci trenink drepu. Prokrvi se cela oblast panve a taha se mi mnohem lip, ale vestinou davam jeste mezi drep a mrtvolu nejaky tlakovy cvik v leze na lavici, pri kterym si polezim a dachnu nez jsu na mrtvolu.
madball

PříspěvekZaslal: út listopad 15, 2011 6:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Možná se to bude chtít víc soustředit na setup u mrtvoly. Zkus se na ni nedívat jako na tah, ale ber ji třeba jako tlak. Prostě chytneš činku a zatlačíš do země. Bude to dřep s činku v rukách. Třeba ti to pomůže.
Souhlasím s tím, co píšou kluci, že po 11 sérkách dřepů, nemůžeš očekávat nějakej extra výkon na mrtvole. Taky nemůžu jet težký dřepy nebo mrtvolu jako první cvik, pokud ano, tak bych musel dát hodně rozcvičovacích sérií, takže si radši před ně dám nějakej lehčí cvik. Před dřepama mám přemístění silou a před mrtvolu teď zkouším dávát čelní dřepy. Podobnej rozpis má i Cizo v článku: http://powerlifting.ronnie.cz/c-9135-ctyrtydenni-reseni-pro-maximalni-silu-ii.html . Btw., kde psal o tom zničit spodní záda v jeden den? Celkem by mě to zajímalo.
Docela se mi osvědčilo i to, co píše spekounP. Když už tyhle dva cviky intenzivněji zaráz, tak je proložit benchem.

daymoon napsal:
První opakování bývá také těžší z důvodu chybějící elastické energie ve svalu v klidu. Sval, který se smršťuje a natahuje pak funguje trochu jako guma. Je to znát u mnoha cviků a určitě sis toho za ta léta cvičení všimnul.

Ano, ale při položení činky na zem na 1-2sec, už tam ta elastická energie moc není, spíš vůbec.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - FORMA - Total 500 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 39, 40, 41 ... 364, 365, 366  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: