|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
papaya

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Poman

|
Zaslal: út listopad 15, 2011 7:33 pm Předmět: |
|
|
A mužem psát sem?
_________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út listopad 15, 2011 7:37 pm Předmět: |
|
|
Snad jo =) Chtělo by to anketu.... Půjde drejpr do objemu, nebo ne?
Podle mě ho hodí, protože mu imho chybí =) Vidí, jak se tu každej (kromě mě) šíleně zlepšuje, takže bude chtít taky.
Sice mám drejpra nejradši vyrýsovanýho, protože má pak šílenou žilnatost, ale silnej drejpr bude taky fajn =)
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st listopad 16, 2011 4:37 pm Předmět: |
|
|
16/11
I. faze
AEROBKA
kolo
120 minut (85,12km 42,56km/h)
-brutalni, hlavne poslenich 40 minut bylo na pokraji kolapsu :). ale byla energie a bavilo me to
II. faze
PRSA, BICEPS, BRICHO
bench press
60kg x 10,10,10,10,10
tlaky JR leze
25kg x 10,10,10,10,10
protismerky
22,5kg x 15,15,15,15,15
bicepsovy zdvih JR
15kg x 10
17,5kg x 10,10,10,10,10
bicepsovy zdvih EZ
40kg x 10,10,10,10,10
zdvihy nohou v sede
15,15,15,15,15,15,15,15
predklony na stroji
50kg x 20,20,20,20,20
-horsi nez hrozne  Jesteze jsem si rano spravil naladu tou aerobkou, i kdyz jsem ji davat nechtel :). Jedine dobre na treninku bylo to, ze jsem cvicil s Kubazem a Gurkem. Jinak rameno z 95% v pohode, jen u cviku na sikme lavicce to boli hodne, takze ty jsem vynechal. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: st listopad 16, 2011 5:04 pm Předmět: |
|
|
Dráp začíná cvičit objemový split.
Zajímalo by mě, kolik lidí na foru si právě mění svůj rozpis na stejné partie a cviky v dobré víře, že to z nich udělá "sice menší, ale podobné Drápky"
A ano, opravdu si myslím, že to pár lidí udělá _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st listopad 16, 2011 5:10 pm Předmět: |
|
|
Sice to zni mozna trochu sebevedome, ale ja si to bohuzel myslim taky
On to ale neni objemovy split, i kdyz to tak vypada, ale je to to, na co jsem se dnes zmohl a to jeste s nemalym usilim
Jinak drapek je ted vazi 99kg.
Arnie: jojo skoro zivotni forma, myslim, ze pristi tyden dosahnu stropu genetickeho potencionalu _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st listopad 16, 2011 5:53 pm Předmět: |
|
|
Jo jsem chciplina strasna :) Obvykle cvicim v tilku, dnes jsem si ho oblikl, ale kdyz jsem se podival do zrcadla, tak jsem zjistil, ze tam, kde jsem mival kdysi ramena a trochu svalnatejsi ruce, mam ted dve volne visici beztvare trubky, takze jsem se netradicne radeji prevlikl do tricka _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: st listopad 16, 2011 6:04 pm Předmět: |
|
|
Tak si aspoň chvilku užiju pocitu, že jsme na tom podobně, než to budeš mít za chvilku zpátky a aspoň do tebe můžu rejpat a popohánět tě tím, že opravdu taková chcíplina být nechceš. :D _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt listopad 17, 2011 9:37 am Předmět: |
|
|
Tak takovou roz**danost jsem zazil naposledy nekdy loni na jare, kdyz jsem zacal cvicit po 3 mesicni pauze. Po tech par seriich, co jsem vcera predvedl, jsem uplne na sracky rozsekanej a boli me uplne uplne uplne vsechno, co na me je.  Co to je ku*va, to neznam.
Kdyz si vzpomenu, ze jsem jezdil treninky kde bylo i pres 100 serii a druhy den v klidku znovu, tak mne jde mraz po zadech. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: čt listopad 17, 2011 9:46 am Předmět: |
|
|
Člověk z toho vypadne celkem rychle _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt listopad 17, 2011 9:49 am Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | Člověk z toho vypadne celkem rychle |
Strasne rychle, ale stejne tak rychle se do toho zase dostane, pokud chce, jen jsou nejhorsi ty prvni 2-3 treninky. Je to zase uplne jiny druh zatizeni pro telo nez jsem ted zvyklej. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|