Cesta k metě číslo 75

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 18, 19, 20  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Cesta k metě číslo 75  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Cesta k metě číslo 75
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Pavelito

PříspěvekZaslal: pá listopad 18, 2011 5:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

měl jsem v plánu jet tohle, ale jestli máte jiný názory tak to rád přehodnotím, kdyžtak mi klidně doporučte přesně nějaký trénink z tech nebo jiných stránek
Draper

PříspěvekZaslal: pá listopad 18, 2011 5:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyz ti nekdo poradi, stejne na to nenapises bud nic a na par dni se odmlcis nebo jen nejaky blabol mimo a pojedes si sve, takze to asi nema moc cenu. Ostatne rad jsi tu dostal tolik jako nikdo jiny. Takze si cvic, co chces, bud si to zapisuj, at ti na to nekdo pripadne muze neco napsat, pokud bude treba nebo si to nezapisuj, at mas pokoj od buzerace a nekdy napis, jak jsi pokrocil.

A jeste jednu radu ti teda dam. Najdi si trenera, to bude pro tebe asi uplne nejlepsi nez hledani zazracnych treninku na internetu, protoze jestli je to i v realu s tebou tak jak tady na netu, tak ani nechci videt, jak vypada technika cviku, pokud nejsi pod dohledem.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pavelito

PříspěvekZaslal: so listopad 19, 2011 9:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

PŘed tréninkem 3chleby cottage s 50g marmelady velký šálek kávy s mlékem

Prsa: sikmy benchpress 5x12 - 45,kg
Peck-deck 3x12 30 kg
Biceps : smithova lavice 3x15
Stahování kladky 3x15
Triceps : kliky 3x25 10 kg
Bradla 3x12 vlastní váha
Milan: přitahy kolen 3x15
Šikma lavice 2x15 s 10kg
Zkracovačky 5x20

Po tréninku: 2odměrky compress big
secret78

PříspěvekZaslal: so listopad 19, 2011 12:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aký je rozdiel medzi kliky a bradla? Predpokladám, že na triceps nerobíš klasické kliky v vzpore.
Pavelito

PříspěvekZaslal: so listopad 19, 2011 12:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

secret78 napsal:
Aký je rozdiel medzi kliky a bradla? Predpokladám, že na triceps nerobíš klasické kliky v vzpore.

myslel jsem tím obrácené kliky na triceps
Pavelito

PříspěvekZaslal: so listopad 19, 2011 12:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

secret78 napsal:

myslel jsem tím obrácené kliky na triceps
Klencáky se jim jinak říká...
secret78

PříspěvekZaslal: so listopad 19, 2011 12:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak potom je to ten istý cvik ako kliky na bradlách len v zlahčených podmienkach s tým. že ty si tam pridáš záťaž. Daj si miesto toho franc. tlaky alebo pod.
Pavelito

PříspěvekZaslal: so listopad 19, 2011 12:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

secret78 napsal:
Tak potom je to ten istý cvik ako kliky na bradlách len v zlahčených podmienkach s tým. že ty si tam pridáš záťaž. Daj si miesto toho franc. tlaky alebo pod.

To jsem dělal dříve doma, díky za připomenutí, tohoto cviku...paráda..
Pavelito

PříspěvekZaslal: ne listopad 20, 2011 10:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

PŘed tréninkem : 200 G COTTAGE, 4 CHLEBY S MARMELADOU CCA 70G, KÝBL KÁVY S MLÉKEM

Nohy: drep 30kg 3x15
Překopávání 35kg 3x12
Lýtka 3x12

Záda: mrtvola 70 kg 3x8
Shyb pokusy
Přítahy velké činky 40kg 3x10

Ramena: tlaky 3x12

Trapez: kroužení s jednoruckami 27kg 3x15

Břicho: zvedání nohou ve visu 3x 15

5 minut rotoped pro uvolnění nohou

PO tréninku : odměrka compress big. Poslední
nestiik

PříspěvekZaslal: ne listopad 20, 2011 1:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

víš co? aby si nás přesvědčil, že ty techniky cviků nejsou tak zlé mohl by si natočit nějaké to videjko, já teda osobně bych rád viděl mrtvolu a přítahy v předklonu. Neber to jako rýpání nebo tak něco, jen čistě teoreticky by mě ta technika zajímala, jestli to nebude to samé jako u dřepu
Draper

PříspěvekZaslal: ne listopad 20, 2011 1:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To me opravdu taky a stejne tak by me treba zajimala technika tlaku jednorucek na prsa, coz jsem tu uz psal. Nedavno jsi psal 4x10x21kg a bylo to jeste hned po tlacich na ramena, coz mne pripada na tebe (bez urazky) dobry vykon. Bud mas fakt silu, na to jaky mas paratky a jak jsi celkove hubenej a nebo to proste ojebavas a jezdis jen nejaka ctvrt opakovani, coz vidavam v posilovne casto. Vim, ze napise neco jako ok nekdy to natocim a tim bude vec uzavrena :), ale vazne by me to zajimalo, protoze mam trochu pocit, ze jsi v tom cviceni moc hrrr a jde to pak na ukor kvality.
Pavelito

PříspěvekZaslal: ne listopad 20, 2011 2:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V posilovně nejsem sám, ty tlaky jsem zrovna jel a koukal na mě chlápek, kterej řikal, že na mě dobrej výkon. btw četl jsem někde, že lehké ramena někdy není na škodu jet před benchem
Pavelito

PříspěvekZaslal: ne listopad 20, 2011 2:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pořád, ale, vidím progress....největší radost mám z toho že už nechodím kolem shybů a že se jim nevyhýbám musím je zdolat prostě, tenhle cvik, když se umí je super a vždy jsem ho chtěl umět, líbí se mi..víc jím, mám víc síly, ale jedním problémem je ta únava...prostě si pořádně nezachrápu ani když jsem unavenej jako kotě. Sám se divím, že mi nedochází motivace a cvičil bych dennodenně i když jsem kolikrát úplně rozlámanej. Po cvičení jsem naopak úplně volnej. Nedokážu si představit sedět místo toho doma...
Pavelito

PříspěvekZaslal: st listopad 23, 2011 8:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

23.11.

Před: Káva s mlékem a cukrem, rozinky

Strečink

Dřepy - 5x12 - 30kg
Předkopávání
Zakopávání
Benchpress 5x10 - 55kg
Peck deck - 3x12 30kg
Tlaky na ramena před sebou 3x10 - 20 kg
Tlaky na ramena za krk 3x10 - 20 kg
Krčení s velkou činkou 3x15 - 30 kg

Rotoped 5 minut

Po: Mutant mass 2 odměrky

Hodnocení : řekl bych, že ok. dokonce jsem slyšel dnes chválu, že jsem přešel na dělené treninky a nedělám už nesmyslné dvouhodinovky celého těla....
Tom3

PříspěvekZaslal: čt listopad 24, 2011 12:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj, tvuj log sleduji už od počátku toho prvního. Líbí se mi, jak na sobě makáš, ale na druhou stranu nechápu, proč nedáš na rady zkušenějších co ti sem píšou a pořád děláš to svý. Možná tě to baví, nevím. Nezlob se na mě že ti to tu zasír*m, jen bych ti chtěl něco poradit. Býval jsem vychrtlý (a ještě mám před sebou hodně práce) jako ty..jeden chlápek v posilovně mi poradil, ať zařadím jen základní cviky (bench,mt,dřep+ramena,ruce) a poupravím stravu. A hle,váha šla nahoru. Nejsem sice nějaký odborník, ale podle mě ten pek deck nebo krčení ramen co děláš, je pro tebe úplně k ničemu.
Možná se pletu, jen se řídím vlastním pocitem a myslím že by to u tebe mohlo zabrat taky :) Konec slohu, měj se.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Cesta k metě číslo 75 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 18, 19, 20  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: