Budu chlapisko

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 95, 96, 97  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Budu chlapisko  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Budu chlapisko
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Moocha

PříspěvekZaslal: út listopad 15, 2011 2:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já tě jebat nebudu, radši si nechám poradit, když vim, že máš pravdu
Určitě si vezmu k srdci radu, že se mám zaměřit na provedení a nové cviky na core do zásobníku se mi taky budou hodit :) Ale 2 cviky mi přijde dost málo. Chci se na core zaměřit a myslím, že pouhými dvěma cviky toho nedocílim. Už jsem pochopil, že 6 je blbost. Takže něco mezi tím.

Díky :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Moocha

PříspěvekZaslal: st listopad 16, 2011 4:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Docela na hovno, když se zmíním o tom, že jdu po škole do posilovny a osoba z druhé strany stolu se na mě podívá tázavým pohledem a praví "Ty chodíš do fitka?"

Jo, jdu za chvíli do fitka a budu dneska zvedat váhy, jaký jsem ještě nezvedal, díky za motivaci.
Zeck

PříspěvekZaslal: st listopad 16, 2011 5:45 pm    Předmět: .. Odpovědět s citátem

neco podobnyho znam z vlastni zkusenosti ale vyprdni se na nazory ostatnich,pockej za par let jak se zacnou vyptavat
Moocha

PříspěvekZaslal: st listopad 16, 2011 8:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Datum:16.11.2011.........................................................................................Trénink: Posilka......................................................................................Váha:75,9kg (↓)

HOBBY TRÉNINK PRO KRÁSNÁ RAMENA A RUCE II.

NOHY
Dřep 5x5 [90kg] PR
PRSA
Benchpress 5x5 [70kg]
ZÁDA
Mrtvý tah 5x5 [90kg] PR
BŘICHO
Sed-lehy hlavou dolu 8x15
ZÁDA
Shyby se závažím 5x5 [Moochakg+15kg] PR

Bitch
Bench a břicho velmi dobře technicky.
Moocha

PříspěvekZaslal: pá listopad 18, 2011 9:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Datum:18.11.2011.........................................................................................Nucené volno......................................................................................Váha:75,8kg (↓)
Moocha

PříspěvekZaslal: út listopad 22, 2011 3:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Datum:14.11.2011.........................................................................................Trénink: Posilka......................................................................................Váha:77,3kg (↑)

BICEPS
Zdvihy EZ 5x5 [40kg] PR
Bicepsostroj 5x10 [24kg]
Kladiva 5x8 [14kg]
BICEPS+TRICEPS
Supersérie
Bicepsové zdvihy kladky 5x8 [36kg]
Tricepsové stahování kladky 5x8 [36kg]
TRICEPS
Tricepsové extenze JČ za hlavou obouruč vsedě 5x8 [24kg] PR
Benchpress úzkým úchopem 5x8 [45kg]
Tricepsové extenze JČ za hlavou jednoruč vestoje 5x8 [7kg]
CORE
Kačeří sed-lehy 10x15

Premiéra tricepsových extenzí JČ za hlavou jednoruč vestoje, takže trénink techniky
Ono to vypadá, že jsem CORE odflákl ale můžu s čistým svědomím říct, že takhle zabrat jsem mu snad ještě nedal

Alžbětiny lázně Karlovy Vary
Dne: 21.11. 2011
Hmotnost: 77,3kg
Výška: 180cm

Index tuku: 16,8%
Hmotnost tuku: 12,9kg
Čistá hmotnost: 64,4kg

Tzn. shodil jsem za měsíc 0,3kg tuku a 0,1kg na tělesné hmotnosti. Takže obrovský propadák. Tenhle týden zkusím jet pouze na bílkovinách, sacharidy pouze z oběda ve škole. Tak jestli to s váhou nějak zahýbe. Je mi jedno jak to udělám, co se pořadí týče, ale do příštího školního roku chci mít 12% tuku a 80kg. Takže jestli první přibírat nebo hubnout, je jedno..

No a kam jsem se hnul od 4.10. výkonostně?

Dřep 5x5 [80kg] na 5x5 [90kg] + 10kg
BP 5x5 [60kg] na 5x5 [70kg] + 10kg
MT 5x6 [90kg] na 5x5 [90kg] + no, vlastně nic :D, ale to co jsem dělal předtím nebyl MT a se zdravým cvičením to opravdu nemělo nic společného:)
Zdvih EZ 5x5 [30kg] na 5x5 [40kg] + 10kg
Shyby 5x5 na 5x5 [15kg] + 15kg

Takže abych to shrnul, tak byl tenhle měsíc/2 naprostý propadák, z čeho mam radost je dřep, za ostatní bych si nejradši nafackal.
Draper

PříspěvekZaslal: út listopad 22, 2011 4:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Alžbětiny lázně Karlovy Vary
Dne: 21.11. 2011
Hmotnost: 77,3kg
Výška: 180cm

Index tuku: 16,8%
Hmotnost tuku: 12,9kg
Čistá hmotnost: 64,4kg

Tzn. shodil jsem za měsíc 0,3kg tuku a 0,1kg na tělesné hmotnosti. Takže obrovský propadák. Tenhle týden zkusím jet pouze na bílkovinách, sacharidy pouze z oběda ve škole. Tak jestli to s váhou nějak zahýbe. Je mi jedno jak to udělám, co se pořadí týče, ale do příštího školního roku chci mít 12% tuku a 80kg. Takže jestli první přibírat nebo hubnout, je jedno..

Pribral jsi tedy 0,2kg ciste svalove hmoty za mesic, takze jsi vlastne na dobre ceste, i kdyz jdes trochu hlemyzdim tempem :) Ted je tedy tvuj cil snizit telesny tuk o 5% a zaroven pribrat 3kg, jestli dobre chapu, coz znamena, ze chces pribrat, nedokazu to odhadnout, ale asi hodne kg ciste svalove hmoty. Hmm....tak to teda nevim, jak se ti podari.
Nechapu, proc chces ted jet skoro bez sachru jen na bilkovinach. Vaha ti urcite klesne, ale asi to pujde i ze svalu. Vzhledem k tvym cilum bych poradne prekopal jidelnicek, maximalni kvalita, spravne nacasovani atd..., trenink nejaky jednoduchy objemovy a pridal bych do nej i nejake kardio (klidne v netreninkove dny), coz ti ke snizovani % telesneho tuku pomuze.
Moocha

PříspěvekZaslal: út listopad 22, 2011 4:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak myslel jsem, že by mohlo tělo zareagovat dobře. Navíc když do sebe budu cpát 200g B na den, tak by úbytky svaloviny měly být minimální. Mělo to být jenom na týden, pak bych zase stoupl na ten tukoměřič. Jenom takový experiment.

A strava vypadá myslím dobře, nevím jak líp ji udělat

Snídaně (7:00) - ±120g domácího müsli a 150 ml mléka / Toasty s ramou + 250ml mléka / 3 vejce + toasty + 250ml mléka
Sváča (10:00) - Protein 25g v mlíku (450ml) + 2 banány
Oběd (14:00) - Maso 150g + příloha
Sváča (16:00) - Kuře 150g + 100g rýže / Go Pro 90g ve vodě (tréninkový den)
Večeře (19:00) - Kuře 150g + 100g rýže
Sváča (22:00) - vanička tvarohu 250g + 150ml mléka

Možná s tou rýží to občas neni 100% pravda. Někdy je jí víc a někdy zase míň.
Moocha

PříspěvekZaslal: st listopad 23, 2011 7:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Máte někdo nějaké připomínky k jídelníčku výše? Budu jenom rád.
Moocha

PříspěvekZaslal: st listopad 23, 2011 9:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Datum:23.11.2011.........................................................................................Trénink: Posilka......................................................................................Váha:75,6kg (↓)

HOBBY TRÉNINK PRO KRÁSNÁ RAMENA A RUCE II.

PRSA
Benchpress 1x5 [20kg, 40kg, 60kg]
1x1 [70kg, 75kg, 80kg]
1x0 [85kg, 82,5kg] - epic fail
1x30,20,13 [40kg]
NOHY
Dřep 1x5 [20kg, 50kg, 60kg, 70kg]
1x1 [80kg, 90kg, 100kg, 110kg, 115kg]
1x1 [120kg] PR
ZÁDA
Srandičky se shybama cca 15 minut
AEROBKA
10 minut běh na páse [12km/h]
10 minut běh na páse incline 15% [6km/h]

BITCHEZ RUIN TRAININGZ, jako správnej negr, líp a výstižněji to říct nejde. Nejdřív jsem byl rád, že mě nasrala a do posilovny jsem naběhl lačnej po železe, nabuzenej, že bych prošel zdí.....

Bench - .......No a pak jsem šel na bench a zesral to neuvěřitelným způsobem. (dal jsem o 5 kilo míň, než mam PR). Problém je, že jsem u toho necítil kozy ale ramena (technika dobrá) a je to tim, že mam ramena jak malá holka. Ale to změnim! Potom jsem zkoušel pár sérek na výdrž, únava v ramenou, žádná bolest, prostě slabost.

Dřep - No, co dodat, jsem kabrňák. Akorát jsem u vah od 110 kg šel čumákem dopředu a u 120kg mi do tý činky u kotoučů šťouchl jeden ze spotterů (asi se nemohl dál dívat jak tlačim), takže jsem šel šel nahoru s činkou nakřivo. Nicméně v příštím měsíci si ten PR upevnim, žádný zbrklí spáři atd. Jo a bylo to prdelí až na zem :)

A taky první aerobka, u běhu mě chytala levá achilovka, nevim co to je.
papaya

PříspěvekZaslal: st listopad 23, 2011 9:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

týjo, 120 kg fakt dost dobrý ;) Zajímalo by mě, jestli to jezdíš až dolů, nebo jen lehce pod paralel.. ?
Moocha

PříspěvekZaslal: st listopad 23, 2011 9:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dík moc. Jezdim zadkem až na zem, když jsem ve spodní pozici, tak mi občas štrejchá činka o stojan :)
Reiben

PříspěvekZaslal: st listopad 23, 2011 9:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobře ty! Budu muset s tím dřepem něco udělat, abych se ti nezačal úplně silově vzdalovat .
Moocha

PříspěvekZaslal: st listopad 23, 2011 9:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak přestaň s tim úděsným šmrdláníčkem a tahej konečně pořádný váhy jako když si dělal stronglifts!
Draper

PříspěvekZaslal: čt listopad 24, 2011 8:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
10 minut běh na páse incline 15% [6km/h]

To byl fakt beh na ten max sklon? Nebyla to spis chuze?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Budu chlapisko Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 95, 96, 97  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: