|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Stepartin FKF
|
Zaslal: út listopad 15, 2011 4:08 pm Předmět: |
|
|
| Mr. Muscle napsal: | Ty vado. Co já bych dal za takovou posilovnu u nás.
Jinak skvělé výkony. A skvělý LOG |
DÍKY.
kdybys měl cestu do HK, dej vědět ... _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
Činky, běhání, švihadlo, kettlebells, TRX, medicinbal, aquahit, sandbag, plyometrie, síla, vytrvalost, rovnováha, flexibilita... KOMPLEXNOST.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Stepartin FKF
|
Zaslal: pá listopad 18, 2011 9:35 pm Předmět: 18/11/2011 |
|
|
test na Bratislavský Crossfit challenge
10x Thruster 52kg
20x shyb
20x swing 24kg KB
40x sed leh
20x mrtvý tah 52kg
20x angličák
500m veslo
čas 7:00 _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
Činky, běhání, švihadlo, kettlebells, TRX, medicinbal, aquahit, sandbag, plyometrie, síla, vytrvalost, rovnováha, flexibilita... KOMPLEXNOST.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: so listopad 19, 2011 4:31 pm Předmět: 19/11/2011 |
|
|
dnešní trénink ANGIE:
100x SHYB
100x KLIK
100x SED LEH
100x DŘEP
čas 16:45 _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
marash
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: so listopad 19, 2011 5:48 pm Předmět: |
|
|
ty voe..100 shybů ? a to všechno za čtvrt hodiny? _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: út listopad 22, 2011 12:27 pm Předmět: 21/11/2011 |
|
|
síla
čelní dřep 52 - 122kg / 2 op.
nohy celkem v pohodě, makačka je to pro stabilitu trupu ...
mezi sériemi 3x klik ve stojce - největší slabina a i dnes žádná sláva _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: út listopad 22, 2011 12:35 pm Předmět: 22/11/2011 |
|
|
"Hercules"
1x mrtvý tah (182kg)
2x muscle up
3x clean squat (92kg)
4x klik ve stojce
3 kola
tak to byla velká škola
mrtvola - byla tím "nejlehčím"
muscle up - nedávno jsem to teprve "dokázal, ale celkem jsem je vybojoval
clean squat - škola techniky, jakmile jsem část pohybu neudělal na alespoň 90%, tak jsem to prostě nedal, nakonec vybojováno s odřenýma ušima víc než na muscle upech
klik ve stojce - tak to byla poprava. 1. kolo 3+1; 2. kolo po jednom a mezi nimi asi 10 do půlky, 3.kolo ručník v ringu, nezvedl jsem se ani z prvního!
Takže od zítřka: 1.den 1 klik ve stojce, 2.den 2 kliky, 3. den 3 kliky ... konec na 100. Uvidíme. _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: čt listopad 24, 2011 1:59 pm Předmět: 24/11/2011 |
|
|
20 minut AMRAP
24kg Kettlebell
10x snatch - levá
10x snatcgh - pravá
50x doubleunder
5x get up - levá
5x get up - pravá
50x doubleunder
celkem 3 kola + do 3x snatch - pravá
druhý blok veslo:
interval 500m / 1 minuta pauza 3x
1. úsek 1:35,1
2. úsek 1:36,1
3. úsek 1:35,7 _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: pá listopad 25, 2011 12:18 pm Předmět: 25/11/2011 |
|
|
100x 42kg OHS (dřep s činkou nad hlavou)
100x 5kg wall ball (dřep s výhozem medicinbalu na zeď u nás cca 2,7m)
100x doubleunder (dvojšvih na 1 skok - švihadlo)
čas 12:35,46 _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: ne listopad 27, 2011 6:52 am Předmět: 26/11/2011 |
|
|
MINI SOUTĚŽNÍ AKCE V NAŠÍ TĚLOCVIČNĚ.
100% SILÁK
MRTVÝ TAH 100% těl.hm.
BENČ 100% těl.hm
SHYBY
tělesná hmostnost 100kg
maximální počet na jeden zátah, povolená "pauza" u MT 3 sec dole ...
MT 67x
BENČ 8x :- (
SHYBY 33x _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: ne listopad 27, 2011 11:50 am Předmět: |
|
|
ta mrtvola je brutál..včera jsem jel 10x10 se stovkou a měl jsem toho plnej květák.. o těch shybech nemluvím.
pěknej výkon _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: po listopad 28, 2011 7:22 am Předmět: Re: 19/11/2011 |
|
|
| maria napsal: | | Stepartin FKF napsal: | dnešní trénink ANGIE:
100x SHYB
100x KLIK
100x SED LEH
100x DŘEP
čas 16:45 |
ako si to daval? po 100 naraz cvik, alebo boli prestavky? teda hrazda urcite |
na hrazde i kliky byly s pauzami, ale defacto maximálně tak 10 sec, prostě se snažím furt jet i třeba jen po 3 opakováních, ty dám vždycky. 4.a 5. už jsou pak problém (když jsi kolem 70 či 80) _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: út listopad 29, 2011 2:47 pm Předmět: 29/11/2011 |
|
|
málo času ...
5 minut, v každé minutě
5x 52kg thruster
5x angličák
5 minut, v každé minutě
20x sed leh
v 5. minutě maximum (28) _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: út listopad 29, 2011 3:11 pm Předmět: |
|
|
ta mrtvola je fakt silenstvi  super vykony! _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|