|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Seva98

|
Zaslal: st listopad 23, 2011 8:45 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Marky V.

|
Zaslal: pá listopad 25, 2011 6:57 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá listopad 25, 2011 7:57 am Předmět: |
|
|
Slusnej horor / triller. Ten konec me docela dostal.
http://www.csfd.cz/film/227789-mlha/ _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: so listopad 26, 2011 9:09 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: ne listopad 27, 2011 3:47 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne listopad 27, 2011 10:10 pm Předmět: |
|
|
Druhý film mě neláká, ale první je výborný tip. Díky za něj, stáhnu co nejdříve
|
|
| nahoru |
|
 |
smoke
|
Zaslal: ne listopad 27, 2011 10:14 pm Předmět: |
|
|
stahuje tu někdo filmy legálně/za prachy? kde?
edit: je to vůbec možné? napadá mě že není... vše na DVD...?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne listopad 27, 2011 10:21 pm Předmět: |
|
|
| smoke napsal: | stahuje tu někdo filmy legálně/za prachy? kde?
edit: je to vůbec možné? napadá mě že není... vše na DVD...? |
Kdybych měl filmy legálně, rozhodně jich nevidím 100 za rok.
Je to vopruz. Já osobně bych klidně pár korun za film vypláz, ale moc to nejde. Vím že nějakou půjčovnu má O2, ale je mi jasné, že nabídka bude natolik omezená, že o ní ani nebude mít cenu přemýšlet. Další možností je běžet do půjčovny DVDs. Ehm, not an option for me ...
|
|
| nahoru |
|
 |
smoke
|
Zaslal: ne listopad 27, 2011 10:35 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | smoke napsal: | stahuje tu někdo filmy legálně/za prachy? kde?
edit: je to vůbec možné? napadá mě že není... vše na DVD...? |
Kdybych měl filmy legálně, rozhodně jich nevidím 100 za rok.
Je to vopruz. Já osobně bych klidně pár korun za film vypláz, ale moc to nejde. Vím že nějakou půjčovnu má O2, ale je mi jasné, že nabídka bude natolik omezená, že o ní ani nebude mít cenu přemýšlet. Další možností je běžet do půjčovny DVDs. Ehm, not an option for me ... |
Jak dlouho strávíš hledáním toho konkrétního filmu a pak stahováním? To mě na tom otravuje. DVD se bohužel poškrábou dřív nebo později.
Např. hudbu kupuju na legalsounds.com. Celé album za dolar nebo dva a nic neřeším. A ikdyž stahuju jak blázen utratím 50 dolarů... Za film bych dal 5-10 USD...
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne listopad 27, 2011 10:38 pm Předmět: |
|
|
Hledání filmu 10s - stáhnutí většinou 300kb/s, ale přes torrent klidně 10 minut
|
|
| nahoru |
|
 |
smoke
|
Zaslal: ne listopad 27, 2011 10:44 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | Hledání filmu 10s - stáhnutí většinou 300kb/s, ale přes torrent klidně 10 minut |
no hlavně že je to zadarmo:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne listopad 27, 2011 10:46 pm Předmět: |
|
|
| smoke napsal: |
Jak dlouho strávíš hledáním toho konkrétního filmu a pak stahováním? To mě na tom otravuje. DVD se bohužel poškrábou dřív nebo později.
Např. hudbu kupuju na legalsounds.com. Celé album za dolar nebo dva a nic neřeším. A ikdyž stahuju jak blázen utratím 50 dolarů... Za film bych dal 5-10 USD... |
Snad všechny konkrétní filmy co jsem vidět chtěl jsem už viděl. Samozřejmě, něco jiného je to u novinek, ale ty nemají ani půjčovny. V současné době jedu tak, že když mám náladu na filmy, najdu si něčí sbírku třeba na bolt.cd a na csfd si kontroluji reference. A pokud jsou reference dobré, tak si to stáhnu. Třeba teď jedu podle http://bolt.cd/board/film-collections/638793-nunks-movies-collection-8.html
Pokud chci specifický film, je to těžší, ale většinou ho najdu za rozumnou dobu. Pokud ne, svět se nepo***** a podívám se na jíný. Nepoužívám torrenty (upload zpomalí ADSL k nepoužití), přes ně by to možná bylo snazší. Ale v nich by ti poradil asi někdo jiný.
|
|
| nahoru |
|
 |
smoke
|
Zaslal: ne listopad 27, 2011 10:56 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | smoke napsal: |
Např. hudbu kupuju na legalsounds.com. Celé album za dolar nebo dva a nic neřeším. A ikdyž stahuju jak blázen utratím 50 dolarů... Za film bych dal 5-10 USD... |
Snad všechny konkrétní filmy co jsem vidět chtěl jsem už viděl. Samozřejmě, něco jiného je to u novinek, ale ty nemají ani půjčovny. V současné době jedu tak, že když mám náladu na filmy, najdu si něčí sbírku třeba na bolt.cd a na csfd si kontroluji reference. A pokud jsou reference dobré, tak si to stáhnu. Třeba teď jedu podle http://bolt.cd/board/film-collections/638793-nunks-movies-collection-8.html
Pokud chci specifický film, je to těžší, ale většinou ho najdu za rozumnou dobu. Pokud ne, svět se nepo***** a podívám se na jíný. Nepoužívám torrenty (upload zpomalí ADSL k nepoužití), přes ně by to možná bylo snazší. Ale v nich by ti poradil asi někdo jiný. |
děkuju, ale myslím že za filmy je normální platit, nikoli neplatit, stejně jako s hudbou:-) filmy co jsem chtěl vidět už jsem viděl a už se mi znechutily, jenže mám desítky originálních dvd, většina poškrábaných a až nechuť přejde, bude to k ničemu. je to na ranu. jenže komu?
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: po listopad 28, 2011 12:01 am Předmět: |
|
|
piratebay, při dobrém seed/leech ratiu 2MB/s, np.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: po listopad 28, 2011 1:22 am Předmět: |
|
|
Torrenty vpodstatě nejsou omezeny ničím jiným než možnostmi vašeho připojení.. já valim z isohuntu cca tech 6-8MB/s, to same z torrentleech, ale tam je to privatni. Pokud budete omezovat upload, klesne vam i download rychlost. _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|